Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Като видях онзи ден след мача с Волга Тонев и Гонзо как се разцелуваха
не мисля, че ще се махне Гонзо скоро от Левски 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Като видях онзи ден след мача с Волга Тонев и Гонзо как се разцелувахане мисля, че ще се махне Гонзо скоро от Левски
Разбира се че няма да е скоро. Но какво значение има след като всички искаха да се махне Батков и всичко да цъфне. Ето го момента, ама разлика май няма никаква. Което доказва някои неща. Аз като казвах, че да се вини само Батков за всичко, не е редно най-малкото, но почти никой не го разбра. Да има и той вина разбира се. Няма как иначе като е отгоре, но да се очерня само той, беше грешка. Според мен доста вода му подливаха, много хора по един или друг начин, но минало заминало. Може да гониш някой друг с аватара си между другото.
Player написа:mikata написа:Като видях онзи ден след мача с Волга Тонев и Гонзо как се разцелувахане мисля, че ще се махне Гонзо скоро от Левски
Разбира се че няма да е скоро. Но какво значение има след като всички искаха да се махне Батков и всичко да цъфне. Ето го момента, ама разлика май няма никаква. Което доказва някои неща. Аз като казвах, че да се вини само Батков за всичко, не е редно най-малкото, но почти никой не го разбра. Да има и той вина разбира се. Няма как иначе като е отгоре, но да се очерня само той, беше грешка. Според мен доста вода му подливаха, много хора по един или друг начин, но минало заминало. Може да гониш някой друг с аватара си между другото.
колега без да те нападам.Ти какво очакваше махаме Батков и се почва,заплати,селекция,победи,Шампионска лига триумфи.Отбора преди 4 месеца беше мъртъв-нямаше нито една стотинка в сметката си,феновете спасихме отбора.Несериозно е да се мисли че утре ще почваме да мачкаме.
Факт е обаче и друго,отново се правят грешки,Гонзо няма нюх да открива футболисти били те и безплатни и дано новите шефове точно това разберат.
На Левски му е нужен селекционер-задължително.
LEVSKI_FOREVER
Не очаквам нищо, защото знам, че не беше само Батков проблема. Опитал се е да вземе всеки футболист който му е бил предложен и е давал огромни заплати. Канил е на работа всеки един който е можел да помогне на отбора. Дори върна Сираков и ако не беше отказал Стоилов, пак щеше да го има печелившия тандем СС. Не вярвах че ще го направи, но показа с това, че Левски е над него и егото му. А миналата година след мача с Локо Сф, като каза, да си опичат акъла футболистите за мача с ЦСКА? Това няма да го каже президент на който не му пука за отбора и иска да го съсипва, както повечето си мислят. Някой много добре изманипулира всички да винят Батков, докато ставаше мирен преврат на върха. Неслучайно той каза, че го натискали преди време, да даде клуба. Времето ще отговори на всички въпроси. Дано да бъркам и Левски да го чака добро. Ама като знам колко пъти усета ми е бил верен, то вероятността да греша е много минимална. Но дано да бъде този път, един от изключенията.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Проблемът е, че този, който ще да дойде (поне по инфото, което имам, ако е истина де) е същия като досегашните ни - надявам се само поне да назначи за спортен директор, някой чужденец - немец или холандец, а не такъв като Гонзо или близнакът му Тонев. Ама едва ли...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Аз се надявам да бъде назначен компетентен директор/мениджър и да му се осигурят условия за действие. Най-вече права и финанси. Немци, холандци и представители на всички нации с възможности под нивото на настоящия спортно-технически директор има много.
Но дали новите собственици наистина желаят да изградят един силен футболен клуб или целта им е само да притежават популярен (все още) футболен клуб?
Но дали новите собственици наистина желаят да изградят един силен футболен клуб или целта им е само да притежават популярен (все още) футболен клуб?
- amstel_beer
- Контакти:
Няма отърване от "вечната Амбър"
Нищо ново: Никой не иска Гаджев
[offtopic]Тopsport.bg[/offtopic]
Нищо ново: Никой не иска Гаджев
[offtopic]Тopsport.bg[/offtopic]
Живко6461 написа:Аз се надявам да бъде назначен компетентен директор/мениджър и да му се осигурят условия за действие. Най-вече права и финанси. Немци, холандци и представители на всички нации с възможности под нивото на настоящия спортно-технически директор има много.
Жестоко се лъжеш! Изключително рядко, да не кажа невъзможно, ще се намери индивид с по- ниско ниво от това на настоящия спортно-технически директор. Радой Ралин, мир на праха му, би го нарекъл ГЛУПАЦИТЕТ.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Ние не сме спортен отбор от NFL, NBA, NHL или MLB и на нас не ни трябва генерален мениджър (там така казват на спортния директор) да ни прави селекцията!
Дори не сме футболен отбор с нормален бюджет за привличане на чужди футболисти, т.к. ние взимаме само свободни агенти а пари за играчи с договори няма!
Е тогава за какво ни е спортен директор? Спокойно може да си караме само с треньор тип - мениджър който сам да си подбира играчите и селекцията!
Това от което се нуждае е Левски е Гонзо и Баждеков да бъдат освободени като директори. А на тяхно място да се сложи само един директор финансист с идея как се изкарват пари обаче. А спортната част да е само и единствено в ръцете на треньора, а договорите с новите играчи (както и всичко друго финансово) да ги урежда новия директор.
Ей това му трябва на Левски!
Е тогава за какво ни е спортен директор? Спокойно може да си караме само с треньор тип - мениджър който сам да си подбира играчите и селекцията!
Това от което се нуждае е Левски е Гонзо и Баждеков да бъдат освободени като директори. А на тяхно място да се сложи само един директор финансист с идея как се изкарват пари обаче. А спортната част да е само и единствено в ръцете на треньора, а договорите с новите играчи (както и всичко друго финансово) да ги урежда новия директор.
Ей това му трябва на Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Не е вярно, че никой не иска Гаджев, по-скоро той не иска там, където го искат 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема