Имобиле май иска да си играе в Италия иначе Гамейро не им е слаб като нападател, Коноплянка също не е лош футболист
но другите им трансфери са леко с въпросителни наистина, Севиля засега е най-активния отбор на пазара от испанските тимове.
Крон Дели също не е слаб футболист но примерно Рами,Ескудеро,Какута и Н'Зонзи са ми криминални и това са дефанзивни играчи основно.
Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Бетис също доста трансфери направиха са сега Герман Пезела (Ривър Плейт),Петрос (Коринтианс),Ван дер Ваарт(Хамбургер),Дидие Дигард(Ница),Портильо(Малага) и някакви араби Тарек и Кадир 
matador написа:Бетис също доста трансфери направиха са сега Герман Пезела (Ривър Плейт),Петрос (Коринтианс),Ван дер Ваарт(Хамбургер),Дидие Дигард(Ница),Портильо(Малага) и някакви араби Тарек и Кадир
Фуед Кадир се справи много добре по време на престоя си в Рен и се надявам да се справи добре и в Бетис
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
efc27 написа:matador написа:Бетис също доста трансфери направиха са сега Герман Пезела (Ривър Плейт),Петрос (Коринтианс),Ван дер Ваарт(Хамбургер),Дидие Дигард(Ница),Портильо(Малага) и някакви араби Тарек и Кадир
Фуед Кадир се справи много добре по време на престоя си в Рен и се надявам да се справи добре и в Бетис, за отбелязване е и трансфера на Дигард също добър играч.
Да Дигард за Бетис е много добър трансфер
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Да, голямо движение в Севиля и то от некадърен по-некадърен
Е, и ние и Бетис имаме по 1-2 добри трансфера ама другото ми изглежда като грабене, колкото да има нещо. По принцип точно за трансферите винаги имам доверие в ръководството, а и в Емери ама сега са ми малко съмнителни 

Джон Гуидети премина в Селта.
Икер Касияс напуска Реал Мадрид!
Иммобиле под наем в Севиля за един сезон.
Pichichi написа:Икер Касияс напуска Реал Мадрид!
Още една от жертвите на Перес за жалост.
Борусия (Дортмунд) обяви официално трансфера на италианския нападател Чиро Имобиле в носителя на трофея от турнира Лига Европа за последните два сезона Севиля. Италианският национал преминава испанския отбор като преотстъпен за един сезон.