Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2015 21:51

bayern_munchen написа:
koseto40 написа:
bayern_munchen написа:
koseto40 написа:Време е пак да се срещнете с Илиан...Отдавна не ти е слушал глупостите...Ама ти му припомни,как си му помагал по биология в дисекцията на твоите себеподобни...т.е. червеите..:)))))))

Браво, на простаците акъла им работи само когато трябва да обиждат.

Нужно ли е да се връщам назад и да припомням постоянните ти обиди и клетви към знайни и незнайни футболисти,треньори и съфорумници..така че,когато прочетеш истината за себе си,малко се замисли....И..така и не ми отговори на въпроса-на кой БГ отбор симпатизираш? :))))))))))

Много ми е интересно къде съм обиждал съфорумници и искам да ми го покажеш. Аз говоря срещу хора, които не си вършат работата, за която им се плаща в отбора, нищо лично към никого, камоли във форума, мен ме интересува Черно море да върви напред, не съм фен на футболист и треньор, фен съм на Черно море!

Понеже говориш за някакви анализи, би ли ми казал какви методики за анализ използваш и коя точно дейност анализираш :mrgreen: ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2015 21:54

mursusaid написа:Добре де,Ернандес няма ли си мениджър,който да говори с ръководството :shock:

И той е срамежлив и трудно комуникира. :?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 юли 2015 21:58

Ръководството е последната инстанция, когато става въпрос за преговори по договора. Доколкото разбрах, тук въпроса е, че изобщо няма деклариран интерес от наша страна. Би трябвало Ернандес да говори с Кольо или по-скоро мениджъра му да осъществи контакт. Не виждам какво може ние да направим като фенове. Да ходиш да се молиш просто не е сериозно.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2015 22:04

Явореску що им се връзваш на простотиите. :ugeek:

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 10 юли 2015 22:07

bayern_munchen написа:
koseto40 написа:
bayern_munchen написа:
koseto40 написа:Време е пак да се срещнете с Илиан...Отдавна не ти е слушал глупостите...Ама ти му припомни,как си му помагал по биология в дисекцията на твоите себеподобни...т.е. червеите..:)))))))

Нужно ли е да се връщам назад и да припомням постоянните ти обиди и клетви към знайни и незнайни футболисти,треньори и съфорумници..така че,когато прочетеш истината за себе си,малко се замисли....И..така и не ми отговори на въпроса-на кой БГ отбор симпатизираш? :))))))))))

Много ми е интересно къде съм обиждал съфорумници и искам да ми го покажеш. Аз говоря срещу хора, които не си вършат работата, за която им се плаща в отбора, нищо лично към никого, камоли във форума, мен ме интересува Черно море да върви напред, не съм фен на футболист и треньор, фен съм на Черно море!

Aaaaaaaaa..извинявай тогава...когато някой ме нарича простак,да не се обиждам ..:)..еййййййй..страшно си тъп и малоумен...как само сам вървиш срещу себе си...бил фен на Черно Море..явно си от най истинските...не те видях в Бургас,разбрах,че си правил анализите си,гледайки мача по тв..Не си купуваш билети за домакинските мачове..и това вече разбрахме...Явно и мача с Динамо ще прекараш на домашно...Верно..от най истинските фенове си... :mrgreen:

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 10 юли 2015 22:17

greenpeak написа:Явореску що им се връзваш на простотиите. :ugeek:

Явно колега си Интриганче мамино. А ако си адвокат на ТИМ значи добре ти плащат ))) Погледни ми постовете до сега и ако видиш че някъде съм се базикъл имаш право да си направиш извод кое е вярно и кое не.. Аз не съм инжинера който си сменя постоянно ник нейма.....капише ?????

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 10 юли 2015 22:19

Случайно или не, ден преди представянето на отбора Ернандес стана официално свободен агент. Днес договорът му с Лудогорец е разтрогнат по взаимно съгласие от БФС.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 юли 2015 22:22

Не беше ли 10.07. крайният срок за картотекиране на футболисти за втория предварителен кръг на ЛЕ?Щом не са го картотекирали,значи всичко е свършило!Предполагам,че са му се обидили нещо....защото не е приел тяхно по-ранно предложение!!!Знаем,че са докачливи и назад не се обръщат!Това е мое предположение!Аз също много го искам,но вече взеха аржентинеца.Със него са сравнително еднотипни играчи,конструктори!!!(както и БЕКИ)По повод ЖОРО ИЛИЕВ мисля,че двамата могат да играят заедно,без да се припокриват функциите им!ЖОРО е универсален и е еднакво полезен на всяка позиция!Ще пасне идеално към прекрасните футболисти в средната линия,които имаме!А тези,които бързат да го обявават за стар....нека се поосеферят малко!!!Значи в Китай,където игра даже Дрогба,може да играе.....а в нашата А групичка няма да може?Айде малко!!!

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 10 юли 2015 22:25

koseto40 написа:
bayern_munchen написа:
koseto40 написа:
bayern_munchen написа:

Aaaaaaaaa..извинявай тогава...когато някой ме нарича простак,да не се обиждам ..:)..еййййййй..страшно си тъп и малоумен...как само сам вървиш срещу себе си...бил фен на Черно Море..явно си от най истинските...не те видях в Бургас,разбрах,че си правил анализите си,гледайки мача по тв..Не си купуваш билети за домакинските мачове..и това вече разбрахме...Явно и мача с Динамо ще прекараш на домашно...Верно..от най истинските фенове си... :mrgreen:

Пак не показа къде съм обиждал теб или някого от форума. Явно не аз съм малоумният, а ти сам си се определил за ''простак'' след като дадох за пример как мислят простаците. Бъди малко на положение и ниво, че се излагаш. А ти като станеш на мойте години с пенсия, която стига основно за храна, ще може и ти да си позвилиш да гледаш отбора пред телевизора като фен.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2015 22:31

charlitobg написа:
greenpeak написа:Явореску що им се връзваш на простотиите. :ugeek:

Явно колега си Интриганче мамино. А ако си адвокат на ТИМ значи добре ти плащат ))) Погледни ми постовете до сега и ако видиш че някъде съм се базикъл имаш право да си направиш извод кое е вярно и кое не.. Аз не съм инжинера който си сменя постоянно ник нейма.....капише ?????

То си пълен глупак бе. :mrgreen:
Ето ти тлефона на ръководството 052 30 22 43, говори с тях :mrgreen:

Върни се в “Архив”