ЛЕ:Берое-Брьондби-0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ:Берое-Брьондби-16 юли
Чоки, не малко, а доста късмет ще ни трябва. А и налеем ли гипса, както срещу евреите нищо добро няма да ни чака. Първият мач трябва да го изиграем умно. Нека те като са фаворит, да се натискат. А ние да си ги дебнем на контри и избухвания по крилата и през центъра. Имаме изпълнители за такива атаки- Мапуку, Божилов, Делев, Милисавлевич, Елиаш, ако щеш и Коконов (ех Керкар...). Все пак това са турнирни мачове и всичко може да се реши от един гол, от един грешен пас и т.нат.
- Червени Воини
- Контакти:
охоооо Брьондби....тука хвърлихте бялата кърпа. Гаранция. Дано не допуснете гол ама...... Но мача ще свърши със разгром 1:4
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- Червени Воини
- Контакти:
MaX написа:Брьондби дано ви нацепи каските.
Кукавицеееее.......тебе злобата ще те довърши!

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
MaX написа:Брьондби дано ви нацепи каските.
Люляка ми замириса .... ама на насрано.

През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
Балкански Орел написа:Давайте лъвове, аз само се чудя защо БНТ не дават вашите мачове, а тези оранжеви смешници.
Ей орелче скапано

Червени Воини написа:MaX написа:Брьондби дано ви нацепи каските.
Кукавицеееее.......тебе злобата ще те довърши!
Абе аматьори такива сте родени и такива си умрете. Само едно ви казвам Ганчев мазен п..ст.
И нека обидите по Литекс и Ловеч за тази вечер спрат.
- Beroec1916
- Контакти:
Много глупости чета за Берое, но досега каквото съм си казла съм познал, дано и сега.Ще бъде труден мач но ще ги вземем минимално. Само името шашка, но не са нищо повеч като класа, дано и отбора се отърси от това. Познах си за резултата, дори и като видях че Спас ще бие фала познах че ще е гол, а не съм му фен на Спас, макар че е талантлив футболист. И най важното ще видим истински фенове на западен отбор, за Берое канарско жълтото винаги ни е носило късмет. 

- Beroec1916
- Контакти:
И както написах преди малко в друг сай, гледайте емблемата не Берое!!! Берое е крепост, таква ни е и играта, дори с 10 човека,важна е битката, важо е желанието за успех. Всичко друго е божа работа .
- bilyaletdinov
- Контакти:
Eлмандер и компания ще ви върнат в реалността, все пак браво за успеха срещу Атлантас 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!