Звезда отпадна безславно от Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Звезда отпадна безславно от Европа
Аз пък не виждам кой знае каква изненада, сръбският футбол не е далеч като ниво от нашия.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Като си нямат Божинов така е
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Напълно резонно, сравнения между Казахстан и Сърбия в сфери, където се искат пари е налудничаво да се правят
Юношеският спорт е друго нещо и там се вижда кой е по-добър ама когато са нужни пари за стадиони, играчи и заплати казахите са много по-напред. Само построеното в Астана последните години е по-скъпо от всичко на нашия полуостров 

- Captain Stottlemeyer
Не е без значение и обстоятелството, че шампионатът на Казахстан е в разгара си... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Сърбия има много играчи и таланти, но те НЕ са в сръбските клубове. Партизан отпада от що-годе нормални отбори, но Звезда от години са тотален евроидиот, досущ като Левски и ЦСКА (а вече и Литекс) си отпадат още в 1-вия кръг от първия анонимен отбор 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
В Казахстан се наливат яко пари и ние само можем да гледаме отстрани като гаврошовци
ЕМИЛ написа:В Казахстан се наливат яко пари и ние само можем да гледаме отстрани като гаврошовци
То не е важно само колко наливаш, а как.
А сърбите може по-рано да отпадат, ама винаги имат добри младежи на които се дава шанс. И след това играят в най-добрите европейски отбори. За жалост ние нито имаме успехи като клубни отбори, нито като национални.
nghcvth написа:Аз пък не виждам кой знае каква изненада, сръбският футбол не е далеч като ниво от нашия.
Ко? Че младежите им не станаха ли световни шампиони преди няколко седмици? Ако това не е далеч от нашето ниво не знам кое е ..
На кой му пука за Цървена звезда освен на някое друго комунисгическо ченге 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Ами, те останаха да ви отсрамят, Динамо от Букурещ завършиха 7-ми, московското го изгониха за ФФП ... Нищо, догодина може да се разпишете в Гибралтар, например, сега е по-лесно да сте по-напред в "А" група 

Леевски, оле