Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот comorad » 09 юли 2015 20:45

wilge написа:"Трансферната цел на Левски – сенегалският таран Баба Мамаду Ндиайе, по прякор Бебето, ще прибира по 100 хиляди евро годишно, ако подпише със "сините", съобщава "Труд".Африканецът идва от унгарския Кечкемет, който остана без лиценз и столичани няма да плащат трансферна цена за него. Иначе той имаше договор до юни 2016-а с клуба.Левски ще направи още 5-цифрени разходи в евро за мениджърския екип, който води футболиста, както и за т.нар. "пари на ръка" за подписа на играча. Заплатата на Бебето ще е най-високата в клуба.Бебето е на 23 години, а в Сенегал е изкарвал пари като продавач по улиците. През 2009 г. отива в школата на италианския Терамо. От февруари 2010 играе без гол в Джулиянова, в третото ниво на калчото.През септември 2011 отива в Лугано – 5 мача, без да вкара. Следва полусезон под наем през пролетта на 2012 в унгарския Капошвар (9 двубоя, 5 гола). И отново в Лугано с 23 мача и 2 попадения за сезон и половина. За 1 г. и 6 месеца в Кечкемет има 38 шампионатни двубоя и 11 гола.
Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2015-07-07/pro ... -za-levski"
С тази характеристика този с какво е по- добър от Исмаил Иса? Или от Жоао Силва? За последния чувам, че е предложен на Левски- закупуване или под наем.

Този ли чакаме като спасител на отбора и ЦН, 23 гола в кариерата му. :o УЖАС

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 09 юли 2015 21:09

Че за какво ни е Исса, ще вземе да вкарва голове,колкото по малко е вкарал толкова по-добре,явно тия ги харесват нашите.И на мен взеха да ми минават някакви мисли че умишлено се правят такива селекции,клуба ли точат от комисионни,или нещо друго не знам.Преди да кажем че е било срещу Батков но Батков вече го няма и няма никаква промяна в трансферната политика.И да, ще направя по добри трансфери за без пари :) Толкова ли е трудно да се вземат Лусио Вагнер и Бардон за скаути.Сигурен съм че ще намерят много по добри от тия които ни ги водят последните години.Отделно на африканския пазар не се обръща никакво внимание,колкото и нелепо да прозвучи на някой ,играчите на Мадам Ба бяха с класи над тия от последните години,там също не се обръща внимание-Африка, а са евтини играчите.Трябва ни и специалист по физическата подготовка,ако не могат да играят ,поне да тичат като Бедоя и пак ще има по добри резултати.А за защитата ни засега какво да кажа,Де Нойер да се готви за централен, а усещам от македончето какво добро бекче ще стане :)
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 09 юли 2015 21:22

tirion написа:Че за какво ни е Исса, ще вземе да вкарва голове,колкото по малко е вкарал толкова по-добре,явно тия ги харесват нашите.И на мен взеха да ми минават някакви мисли че умишлено се правят такива селекции,клуба ли точат от комисионни,или нещо друго не знам.Преди да кажем че е било срещу Батков но Батков вече го няма и няма никаква промяна в трансферната политика.И да, ще направя по добри трансфери за без пари :) Толкова ли е трудно да се вземат Лусио Вагнер и Бардон за скаути.Сигурен съм че ще намерят много по добри от тия които ни ги водят последните години.Отделно на африканския пазар не се обръща никакво внимание,колкото и нелепо да прозвучи на някой ,играчите на Мадам Ба бяха с класи над тия от последните години,там също не се обръща внимание-Африка, а са евтини играчите.Трябва ни и специалист по физическата подготовка,ако не могат да играят ,поне да тичат като Бедоя и пак ще има по добри резултати.А за защитата ни засега какво да кажа,Де Нойер да се готви за централен, а усещам от македончето какво добро бекче ще стане :)

Това за Бардон и Вагнер отдавна съм го казал, за съжаление този форум си е за нас, феновете, така че няма кой да ни чуе. Не знам защо винаги с едни и същи агенти работим при положение, че само 10 % от играчите които са довели ставаха за нещо. Знаем само Лъчо, Жейнов/Заберски и това е. Да не може един отбор да работи много агенти и компаний но пък само с две, нещо не става. След Жо, не сме търсили нищо от Южна Америка, а го подадохме за добри пари. За Африка, пазара там е променен, големите отбори има академий там и обират талантите още малки деца.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 юли 2015 21:34

За съжаление, тази година предчувствам още доста възлови мачове с "какъв пореден голям малшанс" на 3 метра от опразнената голлиния. И разбира се, загуби с по 1-2 гола от 0,5 положения за противника. Даже тоя път може и Стоев да е виновен.

Хайде, пак да попитам, дали някой в "Левски" се е сетил да поразпита за голмайтора на Б група Янаки Смирнов? Само за информация едно сравнение:
Баба Мамаду Ндиайе - на 23 години - 75 мача, 23 гола - по 0,30(6) гола на мач
Янаки Смирнов - на 22 години - 67 мача, 25 гола - по 0,373 гола на мач.
За г-н Ндиайе не смятам периода февруари 2010 - ноември 2011, защото не знам колко мача има изиграни, но пък няма отбелязан нито един гол. Ако бях го включил, статистиката му щеше да стане отчайваща. Затова пък заплатата на Янаки Смирнов надали би била 100 хил. годишно в евро, пари на ръка и още петцифрена сума комисионни. Май последното обезсмисля всички по-нататъшни въпроси. Така, че:

Sinite ot Sofia написа:Добре де, професоре, защо не си предложиш услугите като СД и не ни покажеш как се прави селекция при 0лв бюджет?!

Не знам за твоя "професор", но аз официално се кандидатирам за поста спортно-технически директор в "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ", БУЛСТАТ 121660936, със седалище гр. София, 1510,
район р-н Подуяне, ул. Тодорини кукли 47. Срещу съответната заплата и съответния служебен автомобил, разбира се. Много съм мотивиран. Имам интернет и YouTube у дома и по време на селекциите мога да работя и от вкъщи. Нямам проблеми и с пътуванията далеч от дома - през летните подготовки мога да ходя да гледам футболисти на живо чак в Слънчев бряг и Свети Влас, докато през зимата не бих се поколебал да наблюдавам талантите в Банско и Боровец. Ако не донеса шампионска титла до края 2020 година, обещавам да си подам оставката.

П.П. Ако бях директор, веднага бих привлякъл Смирнов и така щях да разреша проблема с поста... десен бек. После Стоев да не ми се оплаква и да слага Прохазка там :lol: :lol: :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 юли 2015 21:57

Смирнов избра да играе в дубъла на Лудогорец, като отказа на ЦСКА.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 09 юли 2015 22:11

gzagorov -П.П. Ако бях директор, веднага бих привлякъл Смирнов и така щях да разреша проблема с поста... десен бек. После Стоев да не ми се оплаква и да слага Прохазка там :lol: :lol: :lol:

[quote="tevez"]Смирнов избра да играе в дубъла на Лудогорец, като отказа на ЦСКА

Това означава, че изтървахме бесен бек :)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 юли 2015 22:13

tevez написа:Смирнов избра да играе в дубъла на Лудогорец, като отказа на ЦСКА.

Това няма значение. Аз имах предвид начина на работа и вземането на решения в "Левски", които са в най-добрия случай аматьорски. Казваш ми, че Смирнов е отказал на ЦСКА, а не на "Левски", а имайки предвид елементарната статистика по-горе, това никак не оборва тезата ми.
Последна промяна от gzagorov на 09 юли 2015 22:17, променено общо 1 път.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 юли 2015 22:16

comorad написа:Това означава, че изтървахме бесен бек :)

Или централен защитник :lol:

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 09 юли 2015 23:39

tevez написа:Смирнов избра да играе в дубъла на Лудогорец, като отказа на ЦСКА.

Иса вече е свободен агент да го взима Гонзо место оня черния. :)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 09 юли 2015 23:54

Oпределено Иса е човека който ни трябва, стига и самият той да е съгласен да се завърне в Левски за парите които бихме могли да му предложим. Това че не се говори, не означава, че никой не е влязъл в контакт с него, но може и той да откаже, а ние да си викаме защо никой не се сети за него.

Върни се в “Левски”