Кировец написа:Тц, тц, тц... А ще имате още 4 мача с тия симпатяги на ниво А група.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кировец написа:Тц, тц, тц... А ще имате още 4 мача с тия симпатяги на ниво А група.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Така ще е в първите няколко кръга, новите дойдоха много късно, това е. Не бива обаче да се бърза със заключенията "ментета", "Стоев - вън!" и други подобни. За справка - пристигането на Гелето Бедоя и Аниете миналата година, първите им мачове бяха подобни, а след като се адаптираха към отбора и влязоха в кондиция се видя какво могат, а пишман - драскачите си посипаха главите с пепел. Просто ще трябва да сме по-търпеливи в следващите 5-6 мача, въпреки горчивият привкус от евентуалните нови загуби. Сетне може да се правят генералните оценки, в момента всеки коментар е по-скоро плод на емоциите.
tiamat написа:TristaNNN написа:Така ще е в първите няколко кръга, новите дойдоха много късно, това е. Не бива обаче да се бърза със заключенията "ментета", "Стоев - вън!" и други подобни. За справка - пристигането на Гелето Бедоя и Аниете миналата година, първите им мачове бяха подобни, а след като се адаптираха към отбора и влязоха в кондиция се видя какво могат, а пишман - драскачите си посипаха главите с пепел. Просто ще трябва да сме по-търпеливи в следващите 5-6 мача, въпреки горчивият привкус от евентуалните нови загуби. Сетне може да се правят генералните оценки, в момента всеки коментар е по-скоро плод на емоциите.
Така е. По-спокойно.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
tevez написа:Нормално е коментарите след такъв мач да са отрицателни, но не забравайте, че тези новите са на 1-2 тренировки с отбора, някои много назад чисто физически (Махмудов), а други вчера са се запознали със съотборниците си. При петима нови + един на проби, какво очаквахте да видите? Да вкараме 5 гола и да бродираме по терена? Не става, свикнете, че и в първите няколко кръга ще е така, а защо е така - отговорът е ясен. Късно започна да се прави селекцията, новите са тренирали индивидуално и са назад в подготовката, а отделно като имаме такива некадърници като Орачев, то картинката се изяснява.
И на мен нищо не ми хареса в играта нито срещу Волга, нито сега, но това е положението. Бъдете търпеливи, сега се прави нов отбор и има някакви надежди, че няма да си тръгнат половината зимата, а другата половина през лятото.
THE G.A.M.E написа:И аз искам да цъкаме като Барса, Челси и Реал М. ама на този етап - толкова.
Състава играл вчера, се виждат за първи път на терена.
И при положение, че някои от новите са едва на 2-3 дена тренировки, можем спокойно да заключим, че даже с малко паднахме.
Да, неприятно е, но такива са обстоятелствата и С.С. е най-малко виновен в случая.
От напрежение и плюене още в подготвителният период, няма нужда.
Нека да съдим за възможностите на треньора и играчите, чак след като титулярният състав е изиграл поне 7-8 официални двубоя.
Нека се въоражим с търпение ( за поредна година, но този път за разлика от предходните, поне имаме треньор ) ... Щото едно евентуално напрежение може да се предаде нагоре по-управленските етажи ( не е като да не се е случвало ) и да останем без единственото нещо, което що-годе е на ниво при нас - Стоев.
А на този етап по-добър треньор от него, няма как да ни поеме.
Ще цъфнем отново с "Гонзо".
Готвача написа:Ами този същият Гонзо,беше тотално ясен на СС като треньор на Лудогорец преди среща с Морето на Тича.Резултата всички го помним-с онази наистина впечатляваща селекция в Разград.3-1 за Гонзо!След това помним един също така ясен му Черно море на Лазур,където на перфектен терен Левски щеше да опука Моряците-дърводелци с 3-4-5 на НУЛА.Там също така видяхме какво се случи.И Стойчо неможачев беше треньор на отбор правещ фурор с отбор изиграл повече от 7-8 мача заедно.Но дръжте си го и му се радвайте.Ние също смятаме да му се радваме.
THE G.A.M.E написа:Готвача написа:Ами този същият Гонзо,беше тотално ясен на СС като треньор на Лудогорец преди среща с Морето на Тича.Резултата всички го помним-с онази наистина впечатляваща селекция в Разград.3-1 за Гонзо!След това помним един също така ясен му Черно море на Лазур,където на перфектен терен Левски щеше да опука Моряците-дърводелци с 3-4-5 на НУЛА.Там също така видяхме какво се случи.И Стойчо неможачев беше треньор на отбор правещ фурор с отбор изиграл повече от 7-8 мача заедно.Но дръжте си го и му се радвайте.Ние също смятаме да му се радваме.
Никъде не съм писал, че С.С. е "Ебати тренера".
Но за момента изглежда единствената нормална опция за Левски.
Това, че Стоев е загубил един важен мач, не означава нищо.
Мач, в който реално Левски можеше да спечели с 4-5 гола разлика, ако имаше нормален нападател.
А какво е правил "Гонзо" в "Морето" ме интересува точно толкова, колкото и курса на свазиленската валута.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта