СЛ: България - Белгия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

СЛ: България - Белгия

Мнениеот Eminem » 09 юли 2015 13:34

[center]Изображение[/center]
[center]Изображение Изображение Изображение[/center]
[center]Изображение Изображение[/center]
[center][rimg]http://i.imgur.com/5dQ6iXj.png[/rimg][/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: СЛ: България - Белгия

Мнениеот aleksandrov77 » 09 юли 2015 13:39

3:0 за България!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 09 юли 2015 14:25

Първо да кажа,че пожелавам спортен късмет на нашите момчета и успех в срещата с Белгия,която на този етап е най-важната.Не бива да допускаме грешката от мача с Турция в Азербайджан,макар и Белгия да е по-класен тим от турците.Проблеми в отбора са много,Скримов няма да играе,а Ники Пенчев,Теодор Тодоров,Жеков,Гоцев са под въпрос... от друга страна се алармира за напрежение в отбора и негодувание срещу някакъв италианец,който отговаря за физическата им подготовка,който пък от друга страна бил много силно подкрепян от Пламен Константинов и ме притеснява,да не стане някоя българска работа.Надявам се страховете ми да не се оправдаят и да спечелим срещу Белгия.
Моят СТАРТОВ СЪСТАВ:Жеков,Салпаров,Йосифов,Николай Николов,Николай Пенчев,Тодор Алексиев,Владимир Николов
Имам огромни резерви към успеваемостта на Алексиев и Николов,но на този етап след контузиите на Скримов и Цветан Соколов по-добър вариант в състава няма.Милушев е доста неубителен,а Ж.Желязков и Чернкокожев явно не са дорасли и Пламен предпочете опита.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2015 15:05

Тик-Так1892 написа:от друга страна се алармира за напрежение в отбора и негодувание срещу някакъв италианец,който отговаря за физическата им подготовка,който пък от друга страна бил много силно подкрепян от Пламен Константинов и ме притеснява,да не стане някоя българска работа.

Това си го чел някъде или ? Няма да се учудя ако е вярно, защото играчите споменаха вече, че подготовката е тежка. Няма да е учудващо и ако контузиите на Скримов и Пенчев са от претоварване.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 09 юли 2015 15:11

Eminem написа:
Тик-Так1892 написа:от друга страна се алармира за напрежение в отбора и негодувание срещу някакъв италианец,който отговаря за физическата им подготовка,който пък от друга страна бил много силно подкрепян от Пламен Константинов и ме притеснява,да не стане някоя българска работа.

Това си го чел някъде или ? Няма да се учудя ако е вярно, защото играчите споменаха вече, че подготовката е тежка. Няма да е учудващо и ако контузиите на Скримов и Пенчев са от претоварване.

четох го някъде.Незнам дали контузиите са от това,но явно играчите мислят така.Надявам се,че ако има не толкова добър климат между щаба и отбора да не повлияе на играта ни,която на този етап е добра и ми допада.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 09 юли 2015 15:59

С два читави центрове сме само - Вики и Ники, но въпреки това вярвам в победата! Мачкайте, Лъвове :!: 8-) Аз малко по-късно ще дера наживо гърло за Лъвиците! :)
Изображение Изображение

volimpartizan
Контакти:

Мнениеот volimpartizan » 09 юли 2015 16:14

Тик-Так1892 написа:Първо да кажа,че пожелавам спортен късмет на нашите момчета и успех в срещата с Белгия,която на този етап е най-важната.Не бива да допускаме грешката от мача с Турция в Азербайджан,макар и Белгия да е по-класен тим от турците.Проблеми в отбора са много,Скримов няма да играе,а Ники Пенчев,Теодор Тодоров,Жеков,Гоцев са под въпрос... от друга страна се алармира за напрежение в отбора и негодувание срещу някакъв италианец,който отговаря за физическата им подготовка,който пък от друга страна бил много силно подкрепян от Пламен Константинов и ме притеснява,да не стане някоя българска работа.Надявам се страховете ми да не се оправдаят и да спечелим срещу Белгия.
Моят СТАРТОВ СЪСТАВ:Жеков,Салпаров,Йосифов,Николай Николов,Николай Пенчев,Тодор Алексиев,Владимир Николов
Имам огромни резерви към успеваемостта на Алексиев и Николов,но на този етап след контузиите на Скримов и Цветан Соколов по-добър вариант в състава няма.Милушев е доста неубителен,а Ж.Желязков и Чернкокожев явно не са дорасли и Пламен предпочете опита.

Гарантирам ти по добра успеваемост и на Тошко Алексиев,и на Владо Николов с друг разпределител/например Г.Братоев/.Всички прилични успехи през последните 7-8 години са с разпеделител Братоев.Треньора ни обаче по гръб не пада.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 09 юли 2015 16:25

Теодор и Светльо няма да играят.
Изображение Изображение

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 09 юли 2015 16:39

volimpartizan написа:
Тик-Так1892 написа:Първо да кажа,че пожелавам спортен късмет на нашите момчета и успех в срещата с Белгия,която на този етап е най-важната.Не бива да допускаме грешката от мача с Турция в Азербайджан,макар и Белгия да е по-класен тим от турците.Проблеми в отбора са много,Скримов няма да играе,а Ники Пенчев,Теодор Тодоров,Жеков,Гоцев са под въпрос... от друга страна се алармира за напрежение в отбора и негодувание срещу някакъв италианец,който отговаря за физическата им подготовка,който пък от друга страна бил много силно подкрепян от Пламен Константинов и ме притеснява,да не стане някоя българска работа.Надявам се страховете ми да не се оправдаят и да спечелим срещу Белгия.

Гарантирам ти по добра успеваемост и на Тошко Алексиев,и на Владо Николов с друг разпределител/например Г.Братоев/.Всички прилични успехи през последните 7-8 години са с разпеделител Братоев.Треньора ни обаче по гръб не пада.

Съгласен съм,че Гошо Братоев е най-добрият ни разпределител,но аз бих постъпил точно като Пламен защото двамката наистина дърдорят прекалено много,още в Левски им се носеше такава слава.Алексиев във супер важните мачове,винаги ни е закопавал,още помня неуспешната му контра срещу Куба,отивахме на финал... а срещу Германия на финала в Баку,сигурно от 10 топки сбърка 6-7.А пък Владо е просто на години и неможем и да му се сърдим,ако бърка,а срещу доста високите белгийци е твърде възможно да се случва.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 09 юли 2015 16:44

volimpartizan написа:

Я кажи какви ни са успехите с Братоев през последните 8 години.

Финалът кога е?

Върни се в “Волейбол”