СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Нормална и очаквана предпазливост в изказването на треньор-новак в лигата. С победите самочувствието му ще расте и ще стигне до небесата, както стана при Стою и бат Гошо към края на мандатите им. Не ми се мисли какво ще стане, ако Лудогорец отпаднат от ЕКТ рано-рано...
Пирин показа лице и заяви оставане в групата на майсторите+това да бъде откритието на сезона.http://gong.bg/bg-football/a-grupa/nova ... ski-336163 То вярно че милиционерите не са мерило вече за класата на който и да е отбор,но все пак поне с името си не трябваше да загубят този мач/контрола/.И все пак-Стойчо Стоев е правилният избор за тях.Ах как го изтървахме този спец...LIMITED EDITION.KКакъв уравновесен,спокоен,лишен от емоции човек.Идеален за ...абе ще каже ли някой за какво точно е идеален Стойчо Ясното?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици
!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!

BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
само не ходи до Тича, че там няма с какво да те впечатлим

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
само не ходи до Тича, че там няма с какво да те впечатлим
И покрай него минах!Впечатленията ми са за последните няколко месеца!За последно идвах някъде май месец!
-
- Контакти:
BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
При толкова отбора от Бургаско в Б и В група,ти да си избереш да си фен на отбор от Югозападната В група,не ти ли е тъпо?
Черно море-първият шампион по футбол в България
ticha i vladislav написа:BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
При толкова отбора от Бургаско в Б и В група,ти да си избереш да си фен на отбор от Югозападната В група,не ти ли е тъпо?
Не!Някакви други тъпи,комплексарски или провокативни въпроси да имаш!Ако си мислиш,че си много оригинален с тоя въпрос-грешиш

ticha i vladislav написа:BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
И на мен ми се струва тъпо да си фен на отбор от друг град,но това си е негово право на избор.Каквото иска,това ще гледа човека.В момента даже си мисля,че точно сега е момента да докаже любовта си.Всеки може да е фен на отбор-шампион,но не всеки може да поддържа такъв от чужд град и то във В група.А само си представете че ЦСКА не влезе в Б група догодина?А и по догодина?Ако се запази истинският ЦСКА,а не станат някое ново превъплъщение,не ги виждам скоро в профи футбола.Ясно е защо.Но то в БГ схеми и схемички да иска човек.Все ще измислят нещо.Но мисълта ми е,че с два-три сезона във В група,бая ще оредеятт червените редици.И ако тогава комшията от Бургас все още е фен на червените и ХОДИ на някои мачове да ги гледа на живо,лично ще му се извиня,че съм се усъмнил в неговата истинска фенска любов.
Готвача написа:ticha i vladislav написа:BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
И на мен ми се струва тъпо да си фен на отбор от друг град,но това си е негово право на избор.Каквото иска,това ще гледа човека.В момента даже си мисля,че точно сега е момента да докаже любовта си.Всеки може да е фен на отбор-шампион,но не всеки може да поддържа такъв от чужд град и то във В група.А само си представете че ЦСКА не влезе в Б група догодина?А и по догодина?Ако се запази истинският ЦСКА,а не станат някое ново превъплъщение,не ги виждам скоро в профи футбола.Ясно е защо.Но то в БГ схеми и схемички да иска човек.Все ще измислят нещо.Но мисълта ми е,че с два-три сезона във В група,бая ще оредеятт червените редици.И ако тогава комшията от Бургас все още е фен на червените и ХОДИ на някои мачове да ги гледа на живо,лично ще му се извиня,че съм се усъмнил в неговата истинска фенска любов.
Можеш да ми се извиниш още сега

Всичко това е с уговорката,че ЦСКА си остане ЦСКА!Ако правят някакви сливания,преливани,оливания,май ще са без мен

BRF написа:Готвача написа:ticha i vladislav написа:BRF написа:Вчера ми се наложи да отида до Златни и минах през цяла Варна!Приятно съм изненадан от новите улици!Някак си по-приветлив и по-отворен ми изглеждаше града и почти нямаше задръствания!
Можеш да ми се извиниш още сега!Ясно е че няма да съм толкова редовен като последните години,но това ще е заради разстоянията,а не заради групата в която играем!На 8.08 или 9.08 съм на мач,а къде ще е този мач ще разбера на 27.07!
Всичко това е с уговорката,че ЦСКА си остане ЦСКА!Ако правят някакви сливания,преливани,оливания,май ще са без мен!
Ако не друго,поне печелим още един любител,който ще гледа наши мачове за да не му липсва футбол от А група.Не те бъзикам,просто си го мисля.А за ЦСКА НАИСТИНА очаквам да си смените боята по скоро с оранжево.Иначе за какъв чеп джуджето е при вас?Да плаща 30мил. ли?Ще си трансформира отборчето в ЦСКА и ще има отново едно припознаване...Просто ЦСКА няма шанс да продължи съществуването си в сегашният си вид на ниво профи футбол.Всичко останало е фенски надежди.Ще спечелят промоция,но няма да влязат-помни ми думите.