iliev72 написа:sunscres92 написа:Загледах се в SkyBet коефицентът още е паднал да отиде в Сити вече е 1/8, въпреки информациите че те няма да платят исканите пари. За мен най-вероятно ще го дадем за по-малко, просто защото след всички казано до сега, няма как да го задържим.
Доколкото имам спомен според тези коеф. вече трябваше да сме с нов мениджър , а БР да е уволнен.Поне за мен сега е момента да се покаже и на играчите и на другите клубове , че Ливърпул не може да бъде изнудвам от никого.Заковали сме 50 млн и ако никой не ги даде.Стърлинг нека си рита у тях и да си поддържа формата с юношите.И да се знае , че отбора знае цената на всеки футболист и няма намерение да отстъпва на никой.
Поне в Sky кеофицентът Роджърс да бъде уволнен, никога не беше нисък и си варираше около 3-4 - което не е малко. Поне за мен, няма как да оставим Стърлинг извън първият състав за 1 година - просто това ще бъдат едни 20-30М загуба от трансферната му цена + заплатата му. А тези действия, по-скоро ще дадат лошо име на клуба.