Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Иса го предпочитам в пъти пред Дървенци Христов, но си мисля, че медиите просто си измислят.
plamenst7 написа:Иса би бил най-добрият вариант ако успеем да го привлечем в сравнение с някакъв измислен сенегалец или дори чорбарчето Христов.
Подкрепям на 100%. Тих и трудолюбив, не знам защо и на него не му се даде шанс преди. После и в Турция и в Литекс игра много добре. Аз лично бих взел него вместо Христов/ако е вярно, ве се преговаря за него/. Но с Курдов, Иса и един "по тежък' ЦН в нападение сме готови.
Какво стана с Живко Атанасов, ще идва ли или се отказахме от него защото много пие?
comorad написа:plamenst7 написа:Иса би бил най-добрият вариант ако успеем да го привлечем в сравнение с някакъв измислен сенегалец или дори чорбарчето Христов.
Подкрепям на 100%. Тих и трудолюбив, не знам защо и на него не му се даде шанс преди. После и в Турция и в Литекс игра много добре. Аз лично бих взел него вместо Христов/ако е вярно, ве се преговаря за него/. Но с Курдов, Иса и един "по тежък' ЦН в нападение сме готови.
Какво стана с Живко Атанасов, ще идва ли или се отказахме от него защото много пие?
Пиел повече от нашите и не можели да му смогнат

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Иса си е наш и се е доказал. Спомнете си колко гола и за колко игрови минути вкара за Левски. И то при конкуренцията на Гара Дембеле. Венци чорбарчето трябва яко да е зацапал пейзажа в Хърватска, за да се върне в България. Мисля, че става въпрос на за качества, а за сантименти. Един друг преди него направи този номер- от Риека в Левски. А негрото, ако е това от клиповете в интернет (предполагам че "инжинера" не го е и гледал на живо), то по- добре да не го взимат. Имаме се Илия Димитров. С повече игрови минути ще се "осефери" малко, ще обгори в битките със защитниците, ще придобие самочувствие и ще пасне в отбора. СТР, дайте му шанс, имайте му доверие! Гледах последните две контроли на делиорманци и ми направи впечатление как един централен нападател, продукт на синята школа, използва дадения му шанс да демонстрира какво е научил на Герена. Но преди това "обгоря в битките" на поляната в Коматево. Жалко, че се отрече и бързо забрави кой и къде му е показал пътя в тази игра.
Чунчука си е левскар ама прекрасно разбра че при вас никога няма да получи този шанс който получи в Ботев. Щеше да е поредния ви талант чиято кариера щеше да завърши в Б или В група и никога нямаше да играе като титуляр за Левски заради разни негри или други бездарници взети от холандия или дръга държава от ЕС.
Вие самите като фенове не уважавате собствените си таланти от школата , а искате от вашето ръководство да го правят. Имате нулев толеранс към грешките им и за най малкото почвате да ги плюете и да искате да се взимат '' класни попълнения ''
. Цоневи и Мисяк ако играят като титуляри една година , другото лято ще са две класи над новите чужденци с които сте на път да си напълните пак отбора ама така като гледам ще си разцъкват пак от дъжд на вятър .
Вие самите като фенове не уважавате собствените си таланти от школата , а искате от вашето ръководство да го правят. Имате нулев толеранс към грешките им и за най малкото почвате да ги плюете и да искате да се взимат '' класни попълнения ''

- Kris_men2000
Някой знае ли кога и дали изобщо ще идва Бебето от Синегал.Като му чета името изглежда ще е смесица между бразилец и синегалец.Нещо като японокитайски българин от Сибир.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
ОЧАКВАМЕ ВКЛЮЧВАНЕ!
УЖ ТРЯБВАШЕ ЗА ДНЕС ДА Е ИДВАНЕТО, НО......
ЯВНО, АКО ИМА НЕЩО ДА СТАВА ЩЕ Е СЛЕД КОНТРОЛАТА.
Засега погледите са приковани в първото излизане на НОВИТЕ в състава ни, МАКАР ДА НЕ СЪМ ОПТИМИСТ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВСИЧКИ ВКУПОМ!
УСПЕХ!
САМО ЛЕВСКИ!
УЖ ТРЯБВАШЕ ЗА ДНЕС ДА Е ИДВАНЕТО, НО......
ЯВНО, АКО ИМА НЕЩО ДА СТАВА ЩЕ Е СЛЕД КОНТРОЛАТА.
Засега погледите са приковани в първото излизане на НОВИТЕ в състава ни, МАКАР ДА НЕ СЪМ ОПТИМИСТ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВСИЧКИ ВКУПОМ!
УСПЕХ!
САМО ЛЕВСКИ!
- santiliana
но то никой не е потвърдил, че чакаме точно този играч от Кешкемет... Това са си интерпретации върху свободни съчинения на журналята... 
Най-много да домъкнат червения фен- Венци Дристов и... толкоз...

Най-много да домъкнат червения фен- Венци Дристов и... толкоз...
Какво не му харесвате на Венци, нима в последните години сме имали някой по-добър от него?
Само Левски!
Aбди май се връща

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!