Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Гледам сме се събрали все мастити светила, та да кажа и аз моето мнение.На всяка една линия имаме по едни сравнително млади играчи + млади момчета от школата готови да влезнат и да дадат каквото могат от себе си .Лично за мен това е добра политика на фона на ситуацията, а тя е че ако този план го отложим ще последваме розовите ни колежки от селските зони.Всеки говори за младите, но започнем ли да ги налагаме и се почва не знам какви си били спокойно ще се научат , аз Иванков и Зета колко съм ги псувал ама станаха играчи търпение му е майката.Лошото ни на нас е, че ако вземе младежки национал на която и да е държава и вече сме готови ли да ударим газът в тавана дайте им шанс на тези момчета който са наши.Някога Левски беше идея, идеал ако щете и той се подкрепя на стадиона, сега като чета коментарите и си мислех, че не съм фен на отбора на народа а на отбора на хората с по три четири футболни дипломи.Вярвам, че политиката е правилна предпочитам в защита резерва да е Деян Иванов отколкото някоя звиздъ от втора трета дивизия.Поздрави и само Левски
Tommi написа:zlatan написа:Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2.
Томи и аз мисля така само дето нямаме бекове за 4-4-2 и ако донякъде Минев се справи то Алвеша няма да може,иначе четворката в средата е ясна-Прохазка-Костадинов-Холандеца-Бедоя.отпред Курдов-Бебето и може да се получи нещо.
На Алвеш ще му е по-лесно при 4-4-2, защото Прохазка ще помага повече в защита. Според мен ще е по-добре Бедоя и холандецът да са централни халфове, а външни да са Прохазка и македонецът (въпреки че е по-офанзивен играч). Става въпрос за класическо 4-4-2 с изнесени халфове към фланга, а не ромб в центъра и халф-бекове по фланговете.
имаш предвид Костадинов да отпадне от 4-мата в средата-дали ще е полезен македонеца в защита или там Минев ще се оправи.
LEVSKI_FOREVER
- blue atack
- Контакти:
tevez написа:Успех на Курдов.
Чакаме и черната перла![]()
Тои кога се очаква да доиде Перлата.

1914.1902 написа:Нападателят Атанас Курдов подписа договор с Левски.
Юношата на "сините" парафира официално с клуба за срок от една година.
1 година....та тя чистачката във офисите е за по дълго.Явно си е резервен вариант момчето.Като доидат 2-3 черни футболисти нападатели и приключи дебюта му във А отбора...
zlatan написа:Tommi написа:zlatan написа:Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2.
Томи и аз мисля така само дето нямаме бекове за 4-4-2 и ако донякъде Минев се справи то Алвеша няма да може,иначе четворката в средата е ясна-Прохазка-Костадинов-Холандеца-Бедоя.отпред Курдов-Бебето и може да се получи нещо.
На Алвеш ще му е по-лесно при 4-4-2, защото Прохазка ще помага повече в защита. Според мен ще е по-добре Бедоя и холандецът да са централни халфове, а външни да са Прохазка и македонецът (въпреки че е по-офанзивен играч). Става въпрос за класическо 4-4-2 с изнесени халфове към фланга, а не ромб в центъра и халф-бекове по фланговете.
имаш предвид Костадинов да отпадне от 4-мата в средата-дали ще е полезен македонеца в защита или там Минев ще се оправи.
Да, Костадинов остава резерва на централните халфове. Македонецът е голямата въпросителна при такава схема, но може да се пробва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
blue atack написа:tevez написа:Успех на Курдов.
Чакаме и черната перла![]()
Тои кога се очаква да доиде Перлата.
утре вечер сутринта

- santiliana
Tommi написа:zlatan написа:Tommi написа:zlatan написа:Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2.
Да, Костадинов остава резерва на централните халфове. Македонецът е голямата въпросителна при такава схема, но може да се пробва.
пичове, та ние още не сме ги видели за сефте новите, а вие вече и схеми на игра предлагате

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
--------------------------------------------- Йорга------------------------------------------
Р. Прохазка--------------- М. Карнер ------------ А. Белаид --------------------В. Минев
----------------------------- Д. Де Нойер---------- Г. Костадинов ------------------------
Б. Краев -------------------------------- М. Бедоя ( в началото тук ще е Цонката)--- Д. Махмудов
------------------------------------------- А. Курдов ----------------------------------------------
Това е за момента, като може да има леки изменения в следствие на оставащите нови, които чакаме. Евентуално Констанину би могъл да измести Краев, като по този начин Махмудов ще си мине от дясно, а кипъреца - в ляво. Състава не изглежда никак лош. Трябват ни още 3 попълнения, за да имаме някакъв гръб и на пейката. Цоневите ще си получават шансове, има много мачове!
Р. Прохазка--------------- М. Карнер ------------ А. Белаид --------------------В. Минев
----------------------------- Д. Де Нойер---------- Г. Костадинов ------------------------
Б. Краев -------------------------------- М. Бедоя ( в началото тук ще е Цонката)--- Д. Махмудов
------------------------------------------- А. Курдов ----------------------------------------------
Това е за момента, като може да има леки изменения в следствие на оставащите нови, които чакаме. Евентуално Констанину би могъл да измести Краев, като по този начин Махмудов ще си мине от дясно, а кипъреца - в ляво. Състава не изглежда никак лош. Трябват ни още 3 попълнения, за да имаме някакъв гръб и на пейката. Цоневите ще си получават шансове, има много мачове!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
След двугодишен престой в Молдова днес Исмаил Иса напусна Шериф (Тираспол). Очаква се до няколко дни да стане ясно къде ще продължи кариерата му, а БЛИЦ разбра, че има вариант да се завърне в "Левски". "Сините" вече подписаха с Атанас Курдов, а освен това чакат и някой измежду Бара Мамаду Ндайе и Венцислав Христов. Ако обаче "Левски" не се споразумее със сенегалеца или с колегите си от Риека за българския национал, се очаква да бъде предложен договор на Иса.
Нападателят игра на "Герена" през сезон 2007/08, когато бе привлечен от Хасково. Станимир Стоилов го взе на проби през есента и го одобри. На 20 януари 2008-а Иса прави своя дебют за "Левски" в приятелски мач с Динамо (Киев), като влиза в игра като резерва и играе 33 минути при загубата с 1:2. През август 2008 г. е преотстъпен на Сливен 2000, а през пролетта на 2009 г. "сините" го пращат под наем в Локомотив (Мездра). След това кариерата на нападателя преминава през турските Кардемир и Елазъспор, а през лятото на 2012 г. подписва като свободен агент с Литекс. През 2013-а "оранжевите" го продават на Шериф (Тираспол) срещу 1 милион лева.
Иса имаше отличен сезон през първата си година в Молдова. Още в първия си официален мач за Шериф бележи гол, а отборът му печели Суперкупата на Молдова.
Също това, отбелязвайки 13 попадения в 24 мача, е с голям принос и за спечелването на шампионската титла в местното първенство. А фурорът, който направи в Лига Европа отбелязвайки 4 ценни попадения, никога няма да бъде забравен от феновете на Шериф. През миналия сезон както за него, така и за отбора му нещата не бяха никак розови, но въпреки всичко успяха да извоюват Купата на Молдова. Отново Иса бе героят, който минути преди края на мача отбеляза победното попадение за 3:2 срещу Дачия и осмисли сезона за Шериф. А преди това в началото на сезона реализира 2 гола в квалификациите за Шампионска лига, но тимът му отпадна от надпреварата. В местното първенство пък отбеляза един-единствен гол.
След напускането на Иса в Шериф остава само един българин - вратарят Божидар Митрев.
Иса би бил най-добрият вариант ако успеем да го привлечем в сравнение с някакъв измислен сенегалец или дори чорбарчето Христов.