Уимбълдън 2015
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уимбълдън 2015
Жалко за Кевин. Знаех, че ще стане така след 2:0 сета. Дано все пак утре му тръгне сервизът. 

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Какво го жалиш Кевин, падаше си от раз с 2-3, ама го спасиха сега и утре може да се посъвземе, че сега Джокович го беше пратил в нокаут.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:
Още повече, този шотландец гласно подкрепи идеята за отцепване на Шотландия от Великобритания.
Както казват ирландците: като няма риба и шотландецът е риба

И аз смятам, че прекъсването е в полза на Андерсен.
Нещата за Джоко притеснилно се проточиха сега пак и дъжд... Подобни неволи му костваха в крайна сметка титлата в Париж сега кошмара за него всякаш се повтаря!
Добре че Андерсън сам се проби накрая но оттук нататък Джоко всякаш не е фаворит за титлата!
Добре че Андерсън сам се проби накрая но оттук нататък Джоко всякаш не е фаворит за титлата!
Аз пък съм на мнение, че прекъсването снощи бе в полза на Новак! Играта му не спореше, Андерсън коригира неточностите от третия сет и в евентуален пети нищо не се знаеше! Джокович беше под огромно напрежение, а Андерсън нямаше какво да губи! Не знам защо организаторите не преместиха мача на ЦК, както направиха с мача между Симон и Цонга... Днес едва ли имаше съмнения как ще протече доиграването. На свежа глава, Новак трябваше да спечели просто един гейм, в който сервира Кевин и всичко щеше да е наред. Андерсън помогна максимално с това неразчетено излизане на мрежата при втори сервис в търсене на изненада.
Големите фаворити тази година на Мъри и Федерер! И двамата играят прекрасно! В предходния си мач Мъри беше направил 1 непредизвикана грешка за цял сет, а Федерер при сет с тайбрек имаше 2 непредизвикани грешки! Отделно придвижването им по корта е прекрасно! Роджър тормози съперника с убийствени форхенди по обратния диагонал и излизания на мрежата, а Мъри играе с много агресия и доминира в 80% от точките. За мен те са фаворити тази година. Жалко, че ще се срещнат на 1/2 финал. В другата половина и Джокович, и Вавринка засега не блестят и се промъкват без никаква съпротива напред.
Големите фаворити тази година на Мъри и Федерер! И двамата играят прекрасно! В предходния си мач Мъри беше направил 1 непредизвикана грешка за цял сет, а Федерер при сет с тайбрек имаше 2 непредизвикани грешки! Отделно придвижването им по корта е прекрасно! Роджър тормози съперника с убийствени форхенди по обратния диагонал и излизания на мрежата, а Мъри играе с много агресия и доминира в 80% от точките. За мен те са фаворити тази година. Жалко, че ще се срещнат на 1/2 финал. В другата половина и Джокович, и Вавринка засега не блестят и се промъкват без никаква съпротива напред.
Е, Федерер пък каква сериозна съпротива е срещнал дотук ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
То през първата седмица рядко среща сериозни играчи. Мъри и Фед до момента не срещат сериозни играчи, но и смачкват съперниците си с игра. Гледал съм техни мачове, гледах и мачове на Джокович и Вавринка. Последните двама играта им не спори така, както те биха искали. Поне за мен играчите, които са в най-добра форма в момента са Федерер и Мъри!
Мъри , ще понесе голям пердах от Федерер , че чак корта ще му се види двоен. Джокович , го виждам сигурен на полуфинал. Там , който и да срещне , ще му бъде по-удобен , отколкото южноафриканеца , нанизал към 40 аса на сърбина.
Esi написа:Време е Мъри да опердаши Фед!
Едва ли. Федерер знае, че това му е един от споелдните шансове за титла от ГШ и е пределно мотивиран и концентриран и това си личи в играта му.
Днес очаквам Гаске да бие Вавринка, а Джокович ще играе пак срещу дългуч с мощен сервис, така че не изключвам пак да има сериозни проблеми.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."