Facebook играчка на ЦРУ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Facebook играчка на ЦРУ?

Мнениеот ndrangheta » 25 дек 2009 16:54

pomiqrat написа:
В повечето държави разходите за проучвания са твърде скъпи, а вие неволно, доброволно предоставяте безплатно цялата тази информация.

Как хем неволно, хем доброволно?
Всеки си оставя толкова информация за себе си, колкото сам си прецени. Ако искаш си даваш адреса и телефона, ако не искаш не си го даваш.Любими филми, книги, снимки на приятели и статуси - всичко това ти сам си го предоставяш на който се интересува. Ако има нещо, което би могло да те злепостави, не го давай. Просто е бе да му се не види :) Дразня се, когато се прави от мухата слон.
Аз съм потребител, защото ми е ПОЛЕЗЕН, т.е. върши ми РАБОТА.
Фен съм на конспиративни теории, но тази издиша. :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 дек 2009 17:05

къде издиша? повечето конспирации се осланят на някакви теории, а тук имаш и някои факти....всичко се връзва, а и аз това си го мисля не от вчера или онзи ден...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 25 дек 2009 17:05

И да е така бих казал само:Не ми пука.
Няма какво да крия, не се занимавам с нищо незаконно и ми е през едно нещо, дали ЦРУ ще знаят, че съм фен на Славия, че обичам еди ква си храна и пия еди ква си марка алакохол. Плюс това имаш пълния избор да постваш и показваш само това, които ти си преценил.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 дек 2009 17:17

Свързан ли си към Интернет, трябва да приемеш риска. Това е.
Има например програми като teamviewer, която помага на доставчика ти примерно на нет да ти оправи връзката или компа ако си збозил нещо без да ти идва на крака. Ако някой вгради инсталирането на тази програма в да речем някоя безплатна широкоразпространена програма като skype да речем, може да си инсталираш 2 в 1 и да не го разбереш. Оттам нататък всичко, което правиш по десктопа го вижда и другия, и т.н. Та има много, много по-лесни начини. Да не говорим, че самия Уиндоус има услуги, които улесняват работата на отдалечените администратори като Remote Desktop и др., които текат като Services без да ти прави впечатление.
Последна промяна от metodito на 25 дек 2009 17:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 25 дек 2009 17:23

Е и? То преди време имаше 2 случая (поне аз се сещам за 2):
1) Човек прави сайт с 1 000 000 пиксела, като продава 1 пиксел за 1$. Всички пиксели бяха изкупени за няколко дни (от различни сайтове). Ето как се печели 1 000 000 с една проста идея.
2) Имаше един човек дето бе забогатял само от един кламер.

Стига да има идеи човек е лесно да спечели пари.

А дали Фейсбук е играчка на ЦРУ - какво ти пука? Нали след нова година МВР ще има достъп до това къде си влизал, какво си говорил или с други думи до всичко което правиш в интернет, та ЦРУ и фейсбук ти е най-малкия проблем :)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 дек 2009 17:24

аз се присъединявам към теорията за конспирацията
има нещо гнило в тая мрежа
прекалено много лична информация ползва
и прекалено много се вре в личните ти данни
структурата му на действие е пирамидална, а варненци най-добре знаят какво означава това!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 25 дек 2009 17:45

Твърдо против "Сурат тефтер". По много причини, поледната от които е темата тук.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 дек 2009 17:51

:mrgreen:

Само глупци и наивници, с каквито за съжаление вече е пълно и сред младите хора, могат да вярват, че един обикновен студент е създал "Фейсбук" без помощта и услужливото съдействие на службите ... :evil:
Светът се превръща в един глобален "Биг Брадър", който обаче няма да е с щастлив край като телевизионното шоу, което всички сме гледали ! ...
Контролът над всичко, дори и над най-личното, ще доведе само и единствено до нова, но този път далеч по-страховита диктатура на тези, които го притежават ! :evil:
Съсредоточаването на огромна власт в ръцете на шепа хора, каквото всъщност представлява самата Глобализация гарнирано с масово следене, подслушване и контрол над всичката информация няма как да не се изроди в нова чудовищна система, далеч по-зловеща от познатите досега в човешката история ... :evil:
Запомнете това и се молете да не съм прав ... !

Поздравявам авторът на темата за трезвия поглед върху живота, въпреки празниците, които ни заливат отвсякъде ! ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 дек 2009 17:55

Бижутера написа:Този път съм съгласен напълно с помиара...фейсбук си е абсолютен тефтер с информация, който ЦРУ може да ползва както си поиска...аз нямам фейсбук - няма и да си направя, че могат да ме следят могат, ама нека да ги позатрудня малко :mrgreen:

Учуди ме този път, явно можеш да мисилиш и за важни неща не само да псуваш обидно и да говориш небивалици за извънземни...Абослютно си прав- не само, че могат, май те си ни следят....Едно по едно започват да се сбъдват предсказанията за Апокалипсис....Отскоро и чипове имаме( Америка изпозлвани като ваксина срещу измисления и разработен "свинкси, конски, пачи и друг грип"....Змаислете се хора- вече за да идеш до тоалетна трябва да се регситрираш някъде....
Последна промяна от MORSKI на 25 дек 2009 18:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 дек 2009 17:59

MORSKI написа:псуваш обидно

[offtopic]то НЕобидно псуване няма :lol: :lol: :lol: ;)[/offtopic]
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!