ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 07 юли 2015 10:48

petko.h.markov написа:Самото прехвърляне на прословутите акции няма да промени нищо съществено,ако са се разбрали предварително.По-важното е да се направят структурни промени в цялото ръководство на клуба,да се оптимизира състава на администрацията,да е ясно всеки за какво отговаря.Да има ясна и точна цел и начина по който ще се постигне.За това
е необходимо време,защо"бързата кучка слепи ги ражда"

Аз пък съм спокоен!Липсата на "новини" от лагера ме прави оптимист,че нещата са започвали да се променят!Мисля,че ще има някаква схема за намаляване на дълговете!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 07 юли 2015 11:12

Тук е истината, макар че малко по-друга селекция се изискваше:
[url]
http://www.livesport.bg/pyrvo-v-livespo ... 83064.html[/url]

С Романов, Вальо Илиев, Карачанаков, приличен жребий (да не срещаме Лудогорец и Берое в ранна фаза) и домакинското предимство, което ще имаме(като отбор от по-ниска дивизия) при елиминации в един мач.
Но нищо не пречи, ако сме в играта до зимата, да има сериозни трансфери.
Един финал с Литекс си пожелавам, за да бълват змии от Лафката...

П.П.
Интересно е, че някоя от следващите контроли може да се окаже областен или зонален финал за купата. Давайте ги Бистрица, давйте ги и лафкаджиите.
П.П.2
Неадекватните изпълнения на БФС продължават всеки един ден. Локо Мездра няма да стартира Б група... Отборът от Б, на който му се полага по класиране, не бил поканени да попълни и не можело това да стане. Маршрутката Герман-Драгалевци-Красна поляна, барабар с Жадното, искала да паркира директно в Б (нищо, че тиквочите не ги е страх от ЦСКА?!?)... По този начин не се знае системата за купата...Смях... И по-голям смях се задава, когато след изборите 30% от клубовете в Б и В ще преустановят дейност...
Последна промяна от 11_best на 07 юли 2015 11:30, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юли 2015 11:13

BRF написа:
petko.h.markov написа:Самото прехвърляне на прословутите акции няма да промени нищо съществено,ако са се разбрали предварително.По-важното е да се направят структурни промени в цялото ръководство на клуба,да се оптимизира състава на администрацията,да е ясно всеки за какво отговаря.Да има ясна и точна цел и начина по който ще се постигне.За това

Аз пък съм спокоен!Липсата на "новини" от лагера ме прави оптимист,че нещата са започвали да се променят!Мисля,че ще има някаква схема за намаляване на дълговете!

Лично за мен запазването на ЦСКА,този на който съм станал привърженик преди толкова много години е най-доброто.
Вярно,че това е по-трудния път,но верния.Никога в живота си не съм бил привърженик на"врътки,машинации,далавери"
Ще откликна на всяко желание за помощ според възможностите си.Но стига с този досегашен модел на управление.Всички
видяхме до къде я докарахме.Знам,че хубавите неща стават бавно,трудно и с много търпение.Важното е ,че има наченки
да се постави пирамидата на основата си.Дано сдружението и други богати хора приемат да помагат.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юли 2015 13:00

petko.h.markov написа:
BRF написа:

Лично за мен запазването на ЦСКА,този на който съм станал привърженик преди толкова много години е най-доброто.
Вярно,че това е по-трудния път,но верния.Никога в живота си не съм бил привърженик на"врътки,машинации,далавери"
Ще откликна на всяко желание за помощ според възможностите си.Но стига с този досегашен модел на управление.Всички
видяхме до къде я докарахме.Знам,че хубавите неща стават бавно,трудно и с много търпение.Важното е ,че има наченки
да се постави пирамидата на основата си.Дано сдружението и други богати хора приемат да помагат.

Разчитам,че Гришата ще подреди нещата и няма да има безмислени харчове!Надявам се всеки да помогне в този момент.Следващите две години могат да са повратни за нашия Клуб!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 14:16

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:

Разчитам,че Гришата ще подреди нещата и няма да има безмислени харчове!Надявам се всеки да помогне в този момент.Следващите две години могат да са повратни за нашия Клуб!

Това за безмислените харчове е абсурд да стане при Г.Г. :idea: !Надявам се всички да помогнеме ,най-вече с некой лев,има начини и форми ,с които това да се реализира,тука сме ги коментирали.Щом на Лупи мошеника, за кампанията,5000 човека събрахме над 1млн.лв. значи може и повече от повече хора,особено ако видиме ,че се работи правилно с Клуба и новото ръководство спечели сърцата на феновете :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 07 юли 2015 14:36

Как пък мислите Гриишата дали ще му се плащат наличните дългове, правени от някой друг?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2015 14:56

Има схема за намаляване, като платите заработените с пот пари на Юнес
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 15:02

W84me написа:Има схема за намаляване, като платите заработените с пот пари на Юнес

Тоя какъв роднина ти се пада :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 07 юли 2015 15:10

matador1 написа:Как пък мислите Гриишата дали ще му се плащат наличните дългове, правени от някой друг?

E, той е известен филантроп...обича да пръска пари наляво и надясно без смисъл... :lol: На принципа "целувай ръка и влачи"...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 07 юли 2015 15:57

"Новият сезон в „Б” група може да започне с 15 отбора, а не с 16 и та­ка още на старта да има един почиващ тим. Причи­ната - участието на Локомотив Мездра е под въпрос. Клу­бът изпитва сериозни фи­нансови затруднения. Голя­ма част от титулярите от миналия сезон вече напуснаха железничарите. Локо все още им дължи по няколко за­плати. На този етап общи­ната не може да се ангажира с повече средства за футбо­ла в града. Така участието на червено-черните в „Б” гру­па е поставено на карта.
Наско­ро се появи информация, че Септември София, който ще участва в Югозападната В група, иска да вземе лиценза на мездренчани. От БФС оба­че заявиха, че вероятност­та това да се случи е ни­щожна. Основната причина е, че жребият за „Б” група вече е изтеглен, което означава, че срокът за подаване на за­явки за участие във втория ешелон е изтекъл и че двата клуба не са от една зона.
Преди година в положе­нието на Локомотив Мез­дра бе Спартак Варна, кой­то загуби служебно на старта, защото не бе събрал от­бор и имаше финансови за­труднения, а през зимната пауза се отказа от участие. Железничарите вече отказа­ха предвидената за сряда контрола със Спартак в Пле­вен."

Теоретично, ако Мездра наистина се откажат "навреме", може да се открие процедура за извънредно лицензиране (Наредбата клубно за лицензиране, Раздел 4.6). Само че Септември Сф (Конеляно) не е отпаднал на бараж и има същите права, както ЦСКА (и всички във В, неизпаднали от Б група) - според наредбата за първенствата и турнирите.
На никой в БФС не му се мисли, още по-малко му се работи, но дали не се отваря шанс да съкратим една година? Що да не минем едни квалификации вместо контроли. Документите ни са готови, забележките са направени веднъж. А и 800 000 лева, заради които пропуснахме лиценза за А група, е издръжката на отбора за 1 година във В група...
Дали не държат Ал. Тодоров изпълнителен директор още един месец, именно заради горното?

Върни се в “Архив”