Роман беше доста инертен като вътрешен халф в контролата срещу руснаците.
Сбърка доста топки, а отне малко ...
Аз към момента не се сещам за силен негов мач, като деф. халф.
Даже напротив, сещам за силни негови мачове, но като десен външен полузащитник и десен бек.
Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
На линия
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Роман си каза, че за него е без значение къде ще играе
Аз не разбирам за къв ни е тоя Христов, нищо особено не е, Курдов харесвам повече.

Аз не разбирам за къв ни е тоя Христов, нищо особено не е, Курдов харесвам повече.
Cooler написа:Роман си каза, че за него е без значение къде ще играе![]()
Със сигурност Христов е по-добър от Курдов, а дали има по-хубави опции от него вече е друг въпрос.
Само Левски!
Взеха един централен защитник и вече били окомплектова защитата....Тези нормални ли са ? Трябват ни ЦЗ, десен и ляв бек.
Ще продължат да мъчат Прохазка на бека. Що за хора работят в този клуб, след като един форум знае по-добре къде е мястото му.
Ще продължат да мъчат Прохазка на бека. Що за хора работят в този клуб, след като един форум знае по-добре къде е мястото му.
Аз пък ще кажа, че ще вземем още хора в защита. Най-малкото за десен бек се чака отговор, ако играчът не получи по-добра оферта, ще дойде при нас, така че може би сега се работи върху нападателите, че там положението е зле, а по-натам може да дойдат и ЦЗ и десен бек.
За ляв бек мисля, че с Минев и Орачев ще се изкара до зимата.
За ляв бек мисля, че с Минев и Орачев ще се изкара до зимата.
veselinsk написа:Аз от това, което съм гледал на Прохазка е,че където и да го сложат си оставя сърцето и се справя без да се излага. За мен това ви е най-добрия футболист, ама е тъпо да го забивате на бека.
Майната е напълно прав - Роман играе със сърце и душа на всеки пост, така че най-важното е да е в отбора. Дали ще е бек, външен или вътрешен халф не е най-същественото.
Изгледах две филмчета за сенегалеца - не ме впечатли изобщо. Дясно крило, което не може да надбягва унгарски бекове - заеби...
Карнер се споменава с фрапантния си пропуск срещу Зимбру в ЛЕ и с победния гол срещу Рапид в първенството. Иначе клипчета за него няма. Е, скоро ще го гледаме в мачовете ни, дано излезе читав.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
ivaka написа:Ей, това е страшна работа, няма угодия!
Вие от къде знаете, че наистина е така, че наистина сме приключили със селекцията в защита?
Казал го бил, а ако го е казал, за да прикрие нещо или да прикара някой или да изпързаля някой?
Вие покер играли ли сте?
А преговори някога водили ли сте?
Явно и двете неща НЕ СТЕ ПРАВИЛИ!
Хайде да погледаме, дотук НЕ СЪМ НЕДОВОЛЕН, НЕ СМЕ ПЪРВА ПИСТА, НО НЕЩАТА, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НЕ СА ЛОШИ!
НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ИГРАЧИ СА МЛАДИ, А ТОВА ПОЗВОЛЯВА ОБИГРАВАНЕ и ОБРАБОТКА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРИ ДОБРА ПОДГОТОВКА ЩЕ ИМА "ДАЯН", КАКТО КАЗВАТ НА ЖАРГОН ЗА ТИЧАНЕ И ИГРА!
ЩЕ НАПИША ПАК - ТЪРПЕНИЕТО Е ДОБРОДЕТЕЛ!
ххахаха щото ако каже, че ще вземат още играчи в защита, ще издаде ценна информация.

Eminem написа:ivaka написа:Ей, това е страшна работа, няма угодия!
Вие от къде знаете, че наистина е така, че наистина сме приключили със селекцията в защита?
Казал го бил, а ако го е казал, за да прикрие нещо или да прикара някой или да изпързаля някой?
Вие покер играли ли сте?
А преговори някога водили ли сте?
Явно и двете неща НЕ СТЕ ПРАВИЛИ!
Хайде да погледаме, дотук НЕ СЪМ НЕДОВОЛЕН, НЕ СМЕ ПЪРВА ПИСТА, НО НЕЩАТА, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НЕ СА ЛОШИ!
НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ИГРАЧИ СА МЛАДИ, А ТОВА ПОЗВОЛЯВА ОБИГРАВАНЕ и ОБРАБОТКА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРИ ДОБРА ПОДГОТОВКА ЩЕ ИМА "ДАЯН", КАКТО КАЗВАТ НА ЖАРГОН ЗА ТИЧАНЕ И ИГРА!
ЩЕ НАПИША ПАК - ТЪРПЕНИЕТО Е ДОБРОДЕТЕЛ!
ххахаха щото ако каже, че ще вземат още играчи в защита, ще издаде ценна информация.![]()
Не говорим за безценна и малоценна информация.
Говоря, че като преговаряш с някой можеш да кажеш не ми пука, аз не се натискам, и така да овладееш малко преговорите, сега схвана ли или ти никога с никой и за нищо не се пазариш - каквото ти кажат това и точка.
Прохазка го разминават яко, като полузащитник. Най-полезен е на крилото!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да има отбор някъде, постигнал нещо само с юноши, младежи и някой малко по-голям от тях? Трябва винаги да има опитни играчи. Само с младежи са отбори който ги има за да продават играчите си предимно, пък успехи евентуално, ако има късмет.