Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Aleko
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Aleko » 06 юли 2015 20:30

Кашчей написа:Съжалявам, но аз на подобни феномени не смятам да се връзвам и отговарям. Питах, какво Вие разбирате под тази дума, а не целта, с която неуките интернет потребители я ползват. Въпросните потребители-папагали сигурно биха имали друго обяснение и за сравнителната дума, която ви предложих-Хуманоид -но те не ме интересуват в момента.

Човек не може да даде интерпретация на дадена дума, след като тя официално не съществува и не съм я измислил лично, за да знам със сигурност с каква цел се използва. Каквото съм написал, това съм разбрал. Иначе ако трябва да бъда педантичен като вас, "соросоид" би означавало човек, който прилича на Сорос. :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 20:35

Aleko написа:
Кашчей написа:Съжалявам, но аз на подобни феномени не смятам да се връзвам и отговарям. Питах, какво Вие разбирате под тази дума, а не целта, с която неуките интернет потребители я ползват. Въпросните потребители-папагали сигурно биха имали друго обяснение и за сравнителната дума, която ви предложих-Хуманоид -но те не ме интересуват в момента.

Човек не може да даде интерпретация на дадена дума, след като тя официално не съществува и не съм я измислил лично, за да знам със сигурност с каква цел се използва. Каквото съм написал, това съм разбрал. Иначе ако трябва да бъда педантичен като вас, "соросоид" би означавало човек, който прилича на Сорос. :lol:

Я се разкарай, бе, пиндосовец! :mrgreen: :mrgreen:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2015 20:37

Aleko написа:

Ето го и отговора, който търсехте-дали Соросоид е нова религия и как да се молим и кланяме!

ПП- Изобщо не съм убеден, че някой от заслепените ще прочете този отговор и ще узрее за истината, че когато пише Соросоид, Путиноид, Кумоноид, Фашизоид, всъщност пише глупости.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2015 23:23

boabbb написа:
1982 написа:
FLANKER написа:
1982 написа:Аха, ама пак не разбрах - какво имат с фашистката идеология тея, че все фашисти ги наричате ??

Или това си е по стара традиция, любимите етикети на едно отминало време - капиталисти, фашисти, империалисти, буржоазия ....

Ами, разрови се човече и прочети.

Няма какво да чета, човек, аз знам че нямат нищо общо с фашизма.

Е как да нямат - крайнодесни и почитатели на Бандера ... какви са :?:

И какъв е Бандера - фашист ли ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 07 юли 2015 10:24

Betchualeng Arnaikem написа:
Кашчей написа:
Синьо сърце написа:
Кашчей написа:Това е много, много лошо :evil:

Нали? Сега негрите ще ревнат на баш абизяната, че и те искат да не плащат, и ще стане една...

По-скоро е лошо, защото Крим получава привилегии, в сравнение с всички останали райони и области на Русия, а това не предполага одобрение от обикновените руснаци, както и от бизнеса.
Не върви в деревня Горошко, на Урале да плащат данъци и за свидетелства за МПС, а във Феодосия и Ялта-не.
Това е равносилно на Македония да се влее в България и парламентът да гласува макетата да не плащат нито данъци, нито такси..е няма да го бъде!

Абсолютно. Практически Путин прави демонстрация колко добре се нарежда всеки, решил да смени държавата си с неговата. Но го прави без да е дал същите привилегии поне на най-важните региони на страната. Сибирските републики да речем.

Не си съвсем прав за демонстрацията - това си е чисто практическо решение - и въпросните привилегии са дадени за определен период (върти ми се в главата 3 години). В крайна сметка там може и да живеят руснаци (българи, та-турци-тари, ...) но до вчера са били друга държава - ще е нужно определено време докато се наместят в федерацията.
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 07 юли 2015 10:34

1982 написа:И какъв е Бандера - фашист ли ??

Не - той е света вода ненапита - ангелче
fascio - доколкото помня означава съюз. Та с кой е в съюз този твой приятел (само недей да обясняваш че е бил в затвора - смешно е подобно твърдение за условията в които са го държали изкъсо (прочее за убийство на поляк) - и докато е в затвора - неговата организация не е действала ли?).
фашизъм - според тълковният български речник - Политическо течение, възникнало в Италия в началото на ХХ век и реализирано по-късно като открита диктатура, расизъм и териториална агресия.
Как да ти отговоря дали е бил фашист...
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 юли 2015 11:08

valheru написа:
1982 написа:И какъв е Бандера - фашист ли ??

Не - той е света вода ненапита - ангелче
fascio - доколкото помня означава съюз. Та с кой е в съюз този твой приятел (само недей да обясняваш че е бил в затвора - смешно е подобно твърдение за условията в които са го държали изкъсо (прочее за убийство на поляк) - и докато е в затвора - неговата организация не е действала ли?).
фашизъм - според тълковният български речник - Политическо течение, възникнало в Италия в началото на ХХ век и реализирано по-късно като открита диктатура, расизъм и териториална агресия.
Как да ти отговоря дали е бил фашист...

Удебеленото се отнася и за комунистите. Диктатура - КПСС, расизъм - във всички страни в тогавашния свят го е имало, териториална агресия - нападението над Полша и Финландия. Ми то и СССР тогава може да са били фашисти :lol:

Все си мислех,че основата на фашизма се гради на икономическоте им разбирания и еднопартийността. Тоест нито капиталистически, нито комунистически, а по средата. Регулират пазара, а не го оставят да се развива сам или да го контролират изцяло, също така и кооперирането и това, че всеки спотпомага армията са признаци на фашизма.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2015 11:51

Fascio значи "сноп" ... хан Кубрат :lol: :lol: Сеш' се :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2015 11:52

1982 написа:
boabbb написа:
1982 написа:
FLANKER написа:
1982 написа:Аха, ама пак не разбрах - какво имат с фашистката идеология тея, че все фашисти ги наричате ??

Или това си е по стара традиция, любимите етикети на едно отминало време - капиталисти, фашисти, империалисти, буржоазия ....

Ами, разрови се човече и прочети.

Няма какво да чета, човек, аз знам че нямат нищо общо с фашизма.

Е как да нямат - крайнодесни и почитатели на Бандера ... какви са :?:

И какъв е Бандера - фашист ли ??

Прочети малко за него - сам си прави изводите ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 юли 2015 12:03

Не, бе, не са фашисти. Мирни земеделци са...
Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”