38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: 38% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот drvasko98 » 06 юли 2015 18:48

GA_ veliki написа:
drvasko98 написа:
Лентяите, към които спокойно можем да се причислим и ние трябва да бъдат накарани да работят. И понеже е спортен форум, не да ми пазаруват Месита и Роналдовци за милиони с държавни пари.

Пич ако ти не работиш ,то аз си работя и то по часови ставки на компанията, която не е в България.

Ми какъв ти е проблемът тогава. Мисля че става пределно ясно за какво говоря или искаш да ти рисувам картинки.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 юли 2015 18:50

drvasko98 написа:
GA_ veliki написа:
drvasko98 написа:
Лентяите, към които спокойно можем да се причислим и ние трябва да бъдат накарани да работят. И понеже е спортен форум, не да ми пазаруват Месита и Роналдовци за милиони с държавни пари.

Пич ако ти не работиш ,то аз си работя и то по часови ставки на компанията, която не е в България.

Ми какъв ти е проблемът тогава. Мисля че става пределно ясно за какво говоря или искаш да ти рисувам картинки.

Ако рисуваш както мислиш , по-добре недей :lol: лентяите си имат имена , не слагай всички под един знаменател
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юли 2015 18:54

Аз мисля, че няма да се стигне до напускане на Еврозоната от страна на Гърция - и двете страни нямат интерес от това.
По-скоро въпросът е до къде ще стигне пазарлъка.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 19:31

DANS написа:Още от деня:
В интервю за Би Би Си доктор Михаел Фукс – зам.-председател на Християндемократическата партия на канцлера Меркел, цитиран от БНР, каза, че:

"(Вотът) изобщо не помага, защото ако някой ми казва, че не иска да провежда реформи, но получава 10 милиарда евро всяка година, къде ще му излезе краят? И в останалите 18 страни в Европа имаме същите демократични системи и избирателите ни не искат вечно да дават пари на Гърция."

Уважаваме демократичния избор на гърците на вчерашния референдум, но това решение разширява пропастта между Гърция и останалите държави в еврозоната, заяви зам.-председателят на ЕК Валдис Домбровскис. В еврозоната има 19, а не само една демокрация, допълни той.

Последните изявления в прав текст предполагат възможността, да се проведат още 18 демократични референдума, които да решат съдбата на фалиралата Гърция!

Колкото - толкова, теб какво те късае, г-н Служба? скоро ще разберем дали наистина си....:)

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 19:32

stefani написа:Ние няма ли да празнуваме, вече има по бедна държава от нас в ЕС ?! :lol:

Няма, бре, батка :)

Потребителски аватар
Aleko
Контакти:

Мнениеот Aleko » 06 юли 2015 19:36

От Чикаго пристигна телеграма - Щатите се опитват да саботират ЕС чрез Гърция, за да я отслабят и контролират срещу Русия, както и да прекарат по-лесно загробващите си договори за "сътрудничество".

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 19:37

v.r.s. написа:Не виждам как Гърция би могла да справи без помощ от ЕС и референдумът с нищо няма да им помогне. Такива могат да се направят и в другите страни от Еврозоната, на които да бъде питан народа, дали е съгласен да дава пари на Гърция, тъй като тези пари са на всички данъкоплатци от ЕС.
А колкото до твърденията, че Русия и БРИКС щели да и помогнат, това ми се вижда малко вероятно, тъй като страните от БРИКС също си имат проблеми с бедността и не вярвам, че ще извадят стотици милиарди за Гърция. Не виждам как примерно в Бразилия ще обяснят на населението си, че ще дават милиарди за Гърция, при положение, че бедността и там е доста висока, това също се отнася и за Индия и ЮАР.
В Китай също има доста бедно население, независимо от икономическият възход, а Русия изпитва трудности след санкциите.
Така, че да се надяват в Гърция, че БРИКС ще изсипе милиарди за спасението и, мисля, че е доста наивно.
Никой не дава пари просто така, още повече страни в които бедността е висока и също си имат проблеми.

Така е, перник, точно както в щатите обясняват в Бруклин, че скоро демокрацията ще дойде и при тях - точно така !

007
Контакти:

Re: 49% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 19:40

aleksandrov77 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Синьо сърце написа:Брей, много загрижени за Елада тез евроатлантици....тц,тц,тц.
Гърците имат право да изберат бъдещето си, и го направиха с ефектен хОй за ЕС!
Оттук нататък дупе да им е яко, но това щеше да е факт и при другия вариант.
Както споменах, на ход е Италия, после и Англия...

Ами хубаво избраха бъдещето си. Но да вземат да си платят и борчовете. Тия лафове, че ЕС нарочно са ги загробили със заеми не вървят. Дори да е вярно.. да са реагирали по-рано, вместо да харчат чужди пари без да мислят за целта и последиците. Да бяха отказали заемите, които няма да могат да върнат. Но не, те явно смятат, че имат правото да искат пари, а когато парите свършат да искат още. Дори и сега искат пари, при това опитват да поставят и условия, при които да им бъдат дадени.

Първо САЩ да си върнат дълга 19 трилиона долара и тогава Гърция ще върне дълга на Еврогейския Съюз! 8-)

Те нямат проблем, просто ще си го напечатат, за сметка на всички нас, както е било и дай боже да не бъде !

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 19:45

Проблемът на евро-зона и евро интегра-процеси е, че няма независима валута, каквото и да прави европа е длъжна да следи долара...докато тези индиянци държат между-банковото разплащане, винаги ще контролират процесите, обидно е за целия свят !
Последна промяна от 007 на 06 юли 2015 19:59, променено общо 2 пъти.

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 19:46

007 написа:Проблемът на евро-зона и евро интегра-процеси е, че няма независима валута, каквото и да прави европа е длъжна да следи долара...докато тези индиянци държат между-банковото разплащане, винаги ще контролират процесите, обидно е за целия свят !

Върни се в “Свободна зона”