Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот metodito » 06 юли 2015 17:43

rhaegar написа:Да оставим Прохазка на бека ще е най-малоумното действие на Гонзо до сега. Или поне ще е в Топ3 на глупостите, които е сътворил.

МОЛЯ?! Я пак, аама си го повтори на глас това, което си написал. Я кажи, кажи, кой сложи Роман на бека. Ах, че интересно. Теорията ми за безаргументното плюене (ей тъй да си храчим) по Георги се доказва и с твоето мнение, човек. Баш пък от теб не съм го очаквал (освен, ако някой друг не пише от твоя профил....).

Гонзо продължава с глупостите!, но точно за Роман не е виновен. Напротив! Роман е все още при нас благодарение на Гонзо също.

И като сме се разприказвали по темата... я ми кажи кой реши да премести Бедоя от офанзивна позиция в дефанзивна. Ами Гонзо ли сложи Аниете на крилото в оня мач с Лудогорец. Брех тоз Гонзо Вездесъщи! Ма ти знаеш ли, че той и за бурята в Тбилиси виновен. CNN го казаха.

Няма ли Гонзо да вземе да се самоубие накрая.

А с това мисля се минават всякакви граници. Срам ме е.
Последна промяна от metodito на 06 юли 2015 18:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 юли 2015 17:52

всеки който е играл футбол е наясно че поста центрлен защитник,след десния бек е най лесния във футбола.
Достатъчно е да имаш малко акъл,не се щегувам.
LEVSKI_FOREVER

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 юли 2015 17:57

След тази величествена селекция, единственото, което още не ми е ясно е след кой кръг "ръководството" ще прецени, че даването на заплата на треньор и излишно разточителство, след като в клуба има талантлив човек И за този пост.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юли 2015 18:13

metodito написа:
rhaegar написа:Да оставим Прохазка на бека ще е най-малоумното действие на Гонзо до сега. Или поне ще е в Топ3 на глупостите, които е сътворил.

МОЛЯ?! Я пак, аама си го повтори на глас това, което си написал. Я кажи, кажи, кой сложи Роман на бека. Ах, че интересно. Теорията ми за безаргументното плюене (ей тъй да си храчим) по Георги се доказва и с твоето мнение, човек. Баш пък от теб не съм го очаквал (освен, ако някой друг не пише от твоя профил....).

Гонзо продължава с глупостите!, но точно за Роман не е виновен. Напротив! Роман е все още при нас благодарение на Гонзо също.

И като сме се разприказвали по темата... я ми кажи кой реши да премести Бедоя от офанзивна позиция в дефанзивна. Ами Гонзо ли сложи Аниете на крилото в оня мач с Лудогорец. Брех тоз Гонзо Вездесъщи! Ма ти знаеш ли, че той и за бурята в Тбилиси виновен. CNN го казаха.

Няма ли Гонзо да вземе да се самоубие накрая.

А с това мисля се минават всякакви граници. Срам ме е.

Колега, хубаво си му фен на Гонзо, ама на черното казваш бяло. Поставянето на Прохазка на бека е пряко следствие от действията на Гонзо. Първо, той доведе най-некадърния футболист, който някога изобщо е стъпвал на Герена, в лицето на Бодичека, а сега отказва да вземе нов бек. Това оставя пред Стоев една-единствена възможност - да ползва Прохазка като бек. Следователно вината за това Роман да бъде мъчен като бек е само и единствено на Гонзо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2015 18:16

drvasko98 написа:След тази величествена селекция, единственото, което още не ми е ясно е след кой кръг "ръководството" ще прецени, че даването на заплата на треньор и излишно разточителство, след като в клуба има талантлив човек И за този пост.

Аз залагам на втори-трети. Гонзо или Стоев все там. И двамата някой ги е излъгал, че стават за треньори на "Левски", ма Гонзо са го налъгали, че и за директор става... Ако новите шефове искат даспечелят точки, според мен, октомври-ноември викат Гонзо в офиса и го изпращат. Горе-долу по това време ще си замине и Стоев, който пак ще се хили като зелка, докато падаме на Герена от Славия и не знам кой още.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2015 18:18

Аз си казах мнението за Георги, че не трябва да го има на Герена още от ноември, когато стана ясно всичко. Що се отнася до това как бил "принуден"... о, моля ти се! Така щеше да кажеш, ако бе сложил и Аниете или Владо там.

Стоев лиши отбора от Прохазка с това си решение и трябва да си понесе последствията!
Последна промяна от metodito на 06 юли 2015 18:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 06 юли 2015 18:19

Няма ли кой да каже на тия от Гонг да махнат логата на цска и локото от А групата и да ги сложат където им е мястото ?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 06 юли 2015 18:20

Ей, това е страшна работа, няма угодия!
Вие от къде знаете, че наистина е така, че наистина сме приключили със селекцията в защита?
Казал го бил, а ако го е казал, за да прикрие нещо или да прикара някой или да изпързаля някой?
Вие покер играли ли сте?
А преговори някога водили ли сте?
Явно и двете неща НЕ СТЕ ПРАВИЛИ!
Хайде да погледаме, дотук НЕ СЪМ НЕДОВОЛЕН, НЕ СМЕ ПЪРВА ПИСТА, НО НЕЩАТА, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НЕ СА ЛОШИ!
НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ИГРАЧИ СА МЛАДИ, А ТОВА ПОЗВОЛЯВА ОБИГРАВАНЕ и ОБРАБОТКА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРИ ДОБРА ПОДГОТОВКА ЩЕ ИМА "ДАЯН", КАКТО КАЗВАТ НА ЖАРГОН ЗА ТИЧАНЕ И ИГРА!
ЩЕ НАПИША ПАК - ТЪРПЕНИЕТО Е ДОБРОДЕТЕЛ!

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 06 юли 2015 18:23

ivaka написа:Ей, това е страшна работа, няма угодия!
Вие от къде знаете, че наистина е така, че наистина сме приключили със селекцията в защита?
Казал го бил, а ако го е казал, за да прикрие нещо или да прикара някой или да изпързаля някой?
Вие покер играли ли сте?
Хайде да погледаме, дотук НЕ СЪМ НЕДОВОЛЕН, НЕ СМЕ ПЪРВА ПИСТА, НО НЕЩАТА, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НЕ СА ЛОШИ!
НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ИГРАЧИ СА МЛАДИ, А ТОВА ПОЗВОЛЯВА ОБИГРАВАНЕ и ОБРАБОТКА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРИ ДОБРА ПОДГОТОВКА ЩЕ ИМА "ДАЯН", КАКТО КАЗВАТ НА ЖАРГОН ЗА ТИЧАНЕ И ИГРА!

Мислиш ли,че Гонзо се е сетил,че може да прикара някой точно като блъфира ?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 06 юли 2015 18:27

ivaka написа:Ей, това е страшна работа, няма угодия!
Вие покер играли ли сте?

Ми аз чакам вече от няколко години да видя нормален Левски, но нещо с чакането си оставам. Колко още?

Върни се в “Левски”