Captain Stottlemeyer написа:aleksandrov77 написа:...На мястото на етническите българи бяха размножени и пуснати с предимство в България НЕбългари - цигани, бежанци, емигранти и др.! В огромното си болшинство тези хора са мюсюлмани!...
Александров, Александров, этот форум наш с тобою, стали мы его судьбою - ты вглядись в его лицо...Е, много тъпо парче си и не мога да не ти отговоря, макар че си имам друга, по-важна работа!
1. Как бяха разможени тези небългари бе, Александров!? Чрез клониране ли? Или циганите се е**т на поразия, а ние философстваме във форумите...![]()
2. Явно не си запознат, но циганите в огромната си част не са религиозни. Религиозните са грубо 50:50 християни и мюсюлмани.![]()
3. Правиш ли разлика между бежанци и имигранти (не емигранти)?
4. Имаш ли представа, колко са бежанците (основно от Сирия) в България? Дали не са много по-малко от населението на един столичен квартал?
5. В България има около 10 % български граждани, които са родени и отраснали тук и които са мюсюлмани. Това проблем ли е за теб?
6. Знаеш ли колко мюсюлмани живеят в любимата ти Русия? И като брой, и като процент са повече от мюсюлманите в една Германия, например...
Циганите се размножават, като се стимулират със социални помощи за всяко новородено дете!
Бежанците са малко, голяма част от имигрантите, които идват в България през турската граница са от Ирак, Афганистан, Нигерия, Замбия и от други африкански държави! Това са икономически имигранти в България! Постоянно прииждат нови и нови имигранти, които България няма как да издържа! Пенсионерите едва връзват двата края, докато българите са безработни!
Те също правят много деца!
Докато българина не прави деца , когато няма сигурност за утрешния ден!
Тенденциите показват, че до 20 години ще станем малцинство в собствената си държава, ако не и по-рано!
Младите българи емигрират в чужбина!Това са все млади хора в трудоспособна възраст , които са загубени за Родината! Малцина ще се върнат тук!
Русия не я мисли , те НЕ са застрашени да изчезнат като нация , както ние сме застрашени!
Аз съм се разхождал в по-малките градове , в някои от тях вече не можеш да чуеш българска реч!
Виждам , че ти смешно , ха сега се посмей , да стане така , че след 20 години да плачеш, когато вече ще бъдем малцинство и животът в България ще бъде ад , ако демографските тенденции не променят!
Лошото е, че те не само не се променят , но и се засилват във вреда на България!
1989г. население 9 000 000 души 95% българи
2015г. население 6 900 000 души - 60-65% българи
Който не ми вярва , да остави компютрите за два-три дена, и да се поразходи из България най-вече в по-малките градове! България не е само София , Пловдив, Варна и Бургас!