Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
korteneca написа:Nuke написа:...иначе ни чака пореден посредствен сезон.
Ами пред отборът май няма поставени цели.Освен разбира се стабилизиране и връщане на дълговете. Щом нямаме поставена цел значи се очаква сезонът да е посредствен. Може би няколко такива сезона се очакват. Знаем ли...
Nuke написа:korteneca написа:Nuke написа:...иначе ни чака пореден посредствен сезон.
Ами пред отборът май няма поставени цели.Освен разбира се стабилизиране и връщане на дълговете. Щом нямаме поставена цел значи се очаква сезонът да е посредствен. Може би няколко такива сезона се очакват. Знаем ли...
Добре, но нека поне да сме с пълен състав. Смешно е да не можеш да привлечеш 2-3 стабилни ЦЗ за три сезона вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Да оставим Прохазка на бека ще е най-малоумното действие на Гонзо до сега. Или поне ще е в Топ3 на глупостите, които е сътворил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
zlatan написа:със спряганите имена от днес стават ясни някои неща.Сенегалеца е почти сигурен,Венци Христов е мерак,неясно положение на Курдов,може нби клюка за Ернандес и лоши новини в защита.Да предположим че Веско,австриеца и Белаид са централните,младока Иванов със сигурност трябва да остане.Обаче за десния бек ме е много яд там Алвеша ще играе а във важните мачове т.е. с Лудогорец,Литекс,Берое ще се подвизава Прохазка.По-крилата сме зле и естествено както казва спортния директор-нападателите.