Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 06 юли 2015 15:27

Евростат, не знам какво си ... Аз ви казвам каквото ми казват на мен - това е :!: То според Евростат и ние сме добре - що констатирате мизерията тогава :?: Що е пълно с ровещи по кофите :?: Къде е Евростат-а да им каже, че сме добре :?: Къде е да каже, че като си работил 40 години, заслужаваш 120 евро пенсия, щото гърците не са съгласни с това ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 юли 2015 16:15

Синьо сърце написа:Аз не се плаша, а ви гледам сеира на великия ЕС! :)
А на Китай и Русия не им берете гайлето. Какво и как ще направят, ще видим тепърва. Вие обяснете защо ЕС ни накара да бламираме ЮП, а сега германците ще строят Северен поток 2, ахъм? И кОй поиска Гърция да дава 30% от БВП на година?
Защо европейски министри и ръководители открито агитираха и в събота , и в неделя за ЗА на референдума? Кой се опита да спре публикуването на доклада на МВФ, доказващ, че условията са непосилни и са чист рекет?

Леле,колко къса е паметта на някои.Лесно забравиха годините,когато ходеха до Калотина с открит лист и можеха да посетят
Гърция след щателен преглед и само с 30 долара джоба.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 юли 2015 16:31

petko.h.markov написа:
Синьо сърце написа:Аз не се плаша, а ви гледам сеира на великия ЕС! :)
А на Китай и Русия не им берете гайлето. Какво и как ще направят, ще видим тепърва. Вие обяснете защо ЕС ни накара да бламираме ЮП, а сега германците ще строят Северен поток 2, ахъм? И кОй поиска Гърция да дава 30% от БВП на година?
Защо европейски министри и ръководители открито агитираха и в събота , и в неделя за ЗА на референдума? Кой се опита да спре публикуването на доклада на МВФ, доказващ, че условията са непосилни и са чист рекет?

Леле,колко къса е паметта на някои.Лесно забравиха годините,когато ходеха до Калотина с открит лист и можеха да посетят

И 40 долара заплата на 10 ноември.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 16:47

petko.h.markov написа:Леле,колко къса е паметта на някои.Лесно забравиха годините,когато ходеха до Калотина с открит лист и можеха да посетят

Първо, през Калотина се влиза в Сърбия, Гърция е в съвсем друга посока. Второ, зададох конкретни въпроси, и никой от тях няма общо с моята памет, още повече дали е къса...но от човек, дето през Калотина отива в Гърция, акъл не приемам!
пп Само да питам, до Турция през Видин ли се отиваше, или през Дунав мост?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 юли 2015 16:51

Синьо сърце написа:
petko.h.markov написа:Леле,колко къса е паметта на някои.Лесно забравиха годините,когато ходеха до Калотина с открит лист и можеха да посетят

Първо, през Калотина се влиза в Сърбия, Гърция е в съвсем друга посока. Второ, зададох конкретни въпроси, и никой от тях няма общо с моята памет, още повече дали е къса...но от човек, дето през Калотина отива в Гърция, акъл не приемам!

Какво да ти каже човек,освен да се засмее.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юли 2015 16:52

Синьо сърце написа:

През Дуранкулак се минава за Турция ;) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 16:58

petko.h.markov написа:
Синьо сърце написа:

Какво да ти каже човек,освен да се засмее.

Ами смей се, щото и ние се смеем... :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 юли 2015 16:59

Синьо сърце написа:

Бе сигурно има начин и през Калотина да стигнеш до Гърция... ако си любител пътешественик. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 17:00

boabbb написа:Евростат, не знам какво си ... Аз ви казвам каквото ми казват на мен - това е :!: То според Евростат и ние сме добре - що констатирате мизерията тогава :?: Що е пълно с ровещи по кофите :?: Къде е Евростат-а да им каже, че сме добре :?: Къде е да каже, че като си работил 40 години, заслужаваш 120 евро пенсия, щото гърците не са съгласни с това ...

Къде в евростат пише, че сме добре?
Ровещи по кофите има по цял свят. Общо взето, колкото е умно да даваш клошарите за показател за състоянието на страната, толкова е умно да се дават за пример милионерите и на тази база да се заключи, че сме екстра. За това се гледа средата.
А иначе, ако мислиш, че всички лъжат, само твоя човек казва истината... това вече е друг въпрос. :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 юли 2015 17:05

vaskonti написа:
boabbb написа:Евростат, не знам какво си ... Аз ви казвам каквото ми казват на мен - това е :!: То според Евростат и ние сме добре - що констатирате мизерията тогава :?: Що е пълно с ровещи по кофите :?: Къде е Евростат-а да им каже, че сме добре :?: Къде е да каже, че като си работил 40 години, заслужаваш 120 евро пенсия, щото гърците не са съгласни с това ...

Къде в евростат пише, че сме добре?
Ровещи по кофите има по цял свят. Общо взето, колкото е умно да даваш клошарите за показател за състоянието на страната, толкова е умно да се дават за пример милионерите и на тази база да се заключи, че сме екстра. За това се гледа средата.
А иначе, ако мислиш, че всички лъжат, само твоя човек казва истината... това вече е друг въпрос. :|

Не всички, а официалните източници лъжат (сефте), ясно с каква цел... А инфото на колегата, всищност е от първа ръка, а не от някакви си "източници"...
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”