Копа Америка 2015 (Чили)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Копа Америка 2015 (Чили)

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2015 16:22

Все пак, обаче Меси не е Марадона. Марадона беше коренно различен характер, в него имаше вулкан от хъс и беше роден лидер. Никога няма да забравя финала на Мондиал 90, един от първите мачове, които съм гледал, макар и с не много съзнание - 5 годишен....но помня един ярък момент, как го наритаха 2-3 германеца, той падаше, ставаше, не можеха да го съборят или не искаше да падне не знам, събориха го, стана, изпълни фала и продължи да злобее :lol: . Меси няма такъв огън, има сходни чисто футболни качества и огромен талант, също като дон Диего, но оня беше истински капитан и лидер, просто абсурд да се огъне под ритници, лакти и психическо напрежение и т.н....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

QWERQWER
Контакти:

Мнениеот QWERQWER » 05 юли 2015 19:00

В последните няклко поста пак се почнаха големите сравнения с Марадона и разбира се за къде без легендите в които той побеждава всеки отбор сам :) Марадона също участва на Копа Америка и то когато домакини бяха Аржентина - завършиха на 4то място. Това значи ли че и той не става? Въобще не извинявам Меси за вчера наистина му беше от слабите мачове но от 6,7 мача през няколко години да се определя дали някой е най-добрия или не е смехотворно. На световното и на копата само Игуаин ако по някаква случайност си беше вкарал положенията Меси щеше да ги има и двете купи. Точно спечелването на тея двете купи най-великия ли щеше да го направи? Според мен не. Марадона "дето бие всеки отбор сам" завършва четвърти, а след отпадане на Меси на финал се пишат неща, че едва ли не направо и на малкия му пръст не може да стъпи :lol:

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 05 юли 2015 23:26

dreben23 написа:
pomiqr268 написа:
dreben23 написа:Искрено се надявам Чили да спечели, макар че съм си от Аржентина, според мен не сме много убедителни и не заслужаваме да сме шампиони и няма и да бъдем. ;)

Прогнози:

Парагвай-Перу 1:0
Чили-Аржентина 3:2 Санчес, Варгас, Видал/ Меси, Отаменди

Чили шампион! :)

Дребен, не те бива в прогнозите. Стига си ги раздавал като гръцки пенсии :)

Не само във фентъзитата и в игрите мачкам, е как ше не ме бива като Чили спечели ако се не лъжа. :) Истината е много простичка, само мен ме бива, ама не обичам да се хваля. Оставям делата да говорят сами. Те така се правят по четири точни в серия А щото хич ме не бива. Стига сте ме разсмивали ами си гледайте показателите мижави. Ще си думаме наесен не ме ли бива, ако не зарежа футбола дотогава де от отчаяние, че не ме бива. :)

И не забравяйте Санчес > Меси 1 national cup > 0 national cups :P .. Бил много голям не нзма си кво, а още не може да донесе трофей на Аржентина, а остарях вече ей. По форумите е голям и по фейсбуците, ама на терена отборът му играе всеки мач с човек по-малко. :)

П.П. Г-н помияр, вие един точен хванахте ли на Копа Америка поне, че пък толкова голям го вадите? 8-) Тоя загубеняк с валетата дори не искам да го коментирам, а кво остава да го цитирам. Човек дето го хейтвам и съм го хейтвал шест часа и повече, сигурно трябва да е доста прост да не се сети някои работи защо.

Аз съм изгледал милиарди, не хиляди, ама кво да говоря изобщо. То само в хиляда лично съм играл, а какво остава за изгледаните. 8-)

[offtopic]Е падах на Фифата, но е по-важното, че съм ги изиграл. Абе и там са над хиляда, че имаш Фифа 2008, фифа 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, ПЕС не знам си кво що.. Да река и аз кат бобайко - кво ми е минало през главота, момции![/offtopic]
Хубаво щем толкова държите ще ви подпукам както си требе из игрите.. то веднъж трябва да го направя във всичките да ви замръзнат усмивките, е без А група де, че освен че чаткам футболчето, си държа и на думата винаги. Вярно, тежко ще е да не гледам "любимците" си от А група, но пък отдавна не съм гледал В и ще е удоволствие за мен да се посветя на нещо истинско!

Chile 0-0 Argentina (Chile win 4-1 on pens)

Изображение

Изображение

Изображение

Разкажи на аудиторията на кое място завърши на Копа Америка и на кое аз :)

Много талантливо поколение! Игуаин, Лавеци, Агуеро, Пасторе са средна ръка. Какво да кажем за Билия? Икарди и Тевес са над Игуаин и Агуеро, но няма кой да ги пусне в игра. Единствено Меси, Ди Мариа и Масчерано са топ футболисти и Ди Мариа се контузва в ключовите моменти. Меси няма с кого да си подаде топката в атака. Иначе Аржентина има може би най-желязна централна двойка защитници в света.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 юли 2015 23:34

Агуеро и Тевез били футболисти средна ръка? Икарди е по-добър от Агуеро? Това сериозно ли го мислиш?

Иначе Забалета също не трябва да се подценява, а и Рохо на мен ми се струва, че в близките години ще стане един от най-добрите играч на неговият пост.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2015 00:04

Много излишна храна по Меската, чак на мене, дето не го харесвам, ми става неудобно :lol: Много от най-големите футболисти в историята, не са печелили нищо с националните си отбори, но това не ги прави по-малко велики. Факт е,че снощи не направи най-добрия мач, но кой от Аржентина направи? Защо никой не отчита перфектната работа на чилийците в разбиването на аржентинската игра? Изолирането на Меси от отбора беше изпълнено перфектно.
И въпреки всичко Аржентина можеше да спечели мача, но главните виновници, това да не се случи са Игуаин, който не може да вкара важен гол никога в живота си и Мартино, който го налага въпреки всичко, а Тевез примерно е на пейката. Ако на двата финала, които Аржентина изигра в последната година, имаше истински класен нападател, то сега те щяха да са световни и континентални шампиони. Шанс.

Но най-важното снощи беше друго. Да, аржентинците искаха да спечелят тази купа, а чилийците ТРЯБВАШЕ да я спечелят. Чакали са я 99 години и огромното напрежение, да се борят истински за нея пред своя публика, предполагам е било съсипващо. Но се справиха, за което заслужават поздравления.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2015 00:35

nghcvth написа:Наистина се издъниха аржентинците, но точно Меси да бъде обвиняван е несериозно. Плюс, че за Аржентина играе като плеймейкър и няма свободата от Барселона. Ама то на феновете на Реал този финал им остана едничката радост. :lol:

Ами и Марадона играеше като плеймейкър, нали все с него го сравняват. То е лесно в Барса, със суперзвездите около теб, да имаш свобода и да твориш.

Марадона правеше всичко в Аржентина - връзваше играта, минаваше сам по 4-5 човека, вкарваше решителните голове, подаваше за такива ... човек-отбор. Формацията на Аржентина от 1986-а е една от най-посредствените в историята. Има един Валдано и всичко останало няма нужда от коментар. Но имаше и един Бог ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 юли 2015 01:08

Много се кефя как храните Лео, то едва ли има клубен отбор в Европа вече, дето да не го е отнасял анално от него :roll:

само Челси май, ама и техния ред ще дойде :mrgreen:

интересното, че човекът си спечели требъл,а вие се кефите и го храните все 1 не е взел и 1 купа тоя сезон :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 юли 2015 01:10

БТВ наистина ли мислите, че Марадона в днешно време би минавал по 4-5 човека ?

футболът е корено различен....ако Лео играеше през 80-те да е изглеждал оше по плашещо :roll:

П.П. Сравнението на Зидан с Меси ще го остава без коментар и ще се направя, че не съм го видял :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 юли 2015 01:18

ShooterMan написа:Все пак, обаче Меси не е Марадона. Марадона беше коренно различен характер, в него имаше вулкан от хъс и беше роден лидер. Никога няма да забравя финала на Мондиал 90, един от първите мачове, които съм гледал, макар и с не много съзнание - 5 годишен....но помня един ярък момент, как го наритаха 2-3 германеца, той падаше, ставаше, не можеха да го съборят или не искаше да падне не знам, събориха го, стана, изпълни фала и продължи да злобее :lol: . Меси няма такъв огън, има сходни чисто футболни качества и огромен талант, също като дон Диего, но оня беше истински капитан и лидер, просто абсурд да се огъне под ритници, лакти и психическо напрежение и т.н....

Не е само характер. Меси е отборен играч, на него най-силната страна не му е дрибъла, а ориентацията, комбинативността, нещо, дето в Аржентина хич го няма, за разлика от Барселона. Аржентинците не си и помислят да помагат на играча с топката, да се движат и да му предлагат решения. Така му остава и на Меси да дриблира и да играе сам. Е, в това той е далече от Марадона, може да е по-комплексен, ама не е футболист, който да си играе сам. Затова трябваше да играе снощи Тевес, той е истински аржентинец, типичен, не дава топката нито на противници, нито на съотборници, дивее, като се опитат да му я вземат и прави с националния отбор много по-силни мачове, отколкото в клубовете си, поне европейските.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2015 01:19

kingofpop написа:БТВ наистина ли мислите, че Марадона в днешно време би минавал по 4-5 човека

Абсолютно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”