Tommi написа:Шоуто започва, дами и господа, започва се!![]()
Не разбирам кое му е смешното на ставащото в Гърция
Все си мисля, че по-изгодно за България е съседите й да бъдат в добро и стабилно икономическо положение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Шоуто започва, дами и господа, започва се!![]()
Синьо сърце написа:NOMER14 написа:И какво следва от това?
Май никой не е наясно. Тежки дни за Гърция, тежки дни за ЕС...
Groucho написа:Tommi написа:Шоуто започва, дами и господа, започва се!![]()
Не разбирам кое му е смешното на ставащото в Гърция![]()
Все си мисля, че по-изгодно за България е съседите й да бъдат в добро и стабилно икономическо положение
Tommi написа:Groucho написа:Tommi написа:Шоуто започва, дами и господа, започва се!![]()
Аз си мисля, че икономическите последици (положителни и отрицателни) за България горе-долу ще се неутрализират взаимно. Даже може и малко да спечелим от ситуацията. А урокът, който ще получим, гледайки гръцките събития, ще е много полезен.
язе написа:Tommi написа:Groucho написа:Tommi написа:Шоуто започва, дами и господа, започва се!![]()
Аз си мисля, че икономическите последици (положителни и отрицателни) за България горе-долу ще се неутрализират взаимно. Даже може и малко да спечелим от ситуацията. А урокът, който ще получим, гледайки гръцките събития, ще е много полезен.
Не допускаш ли, че е възможно да се заблуждаваш?
NOMER14 написа:Без ЕС (субсидиите) селското й стопанство отива на кино - ще ми продават келявите си евтини домати, а бай Иван и бай Ахмед се чудят как да ги конкурират.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта