stefani написа:BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............
Айде беваша кабеларка е излъчвала мача директно...
Не е вярно това
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stefani написа:BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............
Айде беваша кабеларка е излъчвала мача директно...
sandi74 написа:BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............
И кое е нелогичното че Диема спорт предава контролите на Лудогорец а са шкартирали Атлантас-Берое?Според мен постъпиха правилно.Лудогорец е абсолютния хегемон в България в последните 4 години и е повече от нормално да се предават техните контроли с класни съперници.А и защо Диема спорт да излъчва Атлантас-Берое нима няма други телевизии?Всички знаеха че интереса към този мач е мижав а точно интереса клати феса![]()
.Спокойно,реваншът ще се предава по Диема спорт на 9 юли от 20 часа.
sandi74 написа:BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............
И кое е нелогичното че Диема спорт предава контролите на Лудогорец а са шкартирали Атлантас-Берое?Според мен постъпиха правилно.Лудогорец е абсолютния хегемон в България в последните 4 години и е повече от нормално да се предават техните контроли с класни съперници.А и защо Диема спорт да излъчва Атлантас-Берое нима няма други телевизии?Всички знаеха че интереса към този мач е мижав а точно интереса клати феса![]()
BEROE_StZ написа:sandi74 написа:BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............
Аз съм на стадиона на мачовете на Берое за разлика от твоите безкрайни излияния по форума.
slash1912 написа:БНТ е единствената телевизия,ползваща субсидии от държавата,затова трябва да излъчва всички мачове на българските отбори в ЛЕ!
Тези мотокросчета или невероятно атрактивната ни баскетболна лига да не би да са гледани повече,отколкото футболен мач от евротурнир?
Иначе нещата са така още от комунизма-предаваха се мачовете на комунистическите "грандове"срещу незнайни отборчета,а от великата победа на Ботев над Байерн има 2 минутен репортаж![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта