Излъчване на мачовете от ЛЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Излъчване на мачовете от ЛЕ

Мнениеот greenlandia » 04 юли 2015 17:22

stefani написа:
BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............

Айде бе :lol: ваша кабеларка е излъчвала мача директно...

Не е вярно това
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 04 юли 2015 21:23

sandi74 написа:
BEROE_StZ написа:Диема спорт излъчва контролите на Лудогорец. БНТ излъчва Литекс. Атлантас-Берое чрез линкове..............

И кое е нелогичното че Диема спорт предава контролите на Лудогорец а са шкартирали Атлантас-Берое?Според мен постъпиха правилно.Лудогорец е абсолютния хегемон в България в последните 4 години и е повече от нормално да се предават техните контроли с класни съперници.А и защо Диема спорт да излъчва Атлантас-Берое нима няма други телевизии?Всички знаеха че интереса към този мач е мижав а точно интереса клати феса :mrgreen: :lol: .Спокойно,реваншът ще се предава по Диема спорт на 9 юли от 20 часа.

Аз съм на стадиона на мачовете на Берое за разлика от твоите безкрайни излияния по форума.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 юли 2015 00:46

БНТ отдавна се е превърнала в местна софийска кабеларка, която облъчва страната с новини предимно за София. Да не говорим,че спортните им новини от България се ограничават с безмислени,безкрайни и досадни репортажи за великите и непобедими суперграндове на софийска околия и галеници на всички власти Цска§Левски. Само да припомним,че БНТ е национална телевизия и се издържа от държавния бюджет, а не от бюджета на град София!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 05 юли 2015 09:06

К@@ за БНТ
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Shone
Контакти:

Мнениеот Shone » 05 юли 2015 13:13

И каква стана тя? Оплюхте БНТ за това, че дадоха гостуването на Литекс?! Браво форумни лъвчета...

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 05 юли 2015 18:15

Хм домакинставата се ходи на стадиона както и на гостуваният за това са стадионите за какво т е тая телевизоя да кажем гостуванията извън българия трудно но в българия гостуваният що не? а домакинските мачове задължително там ЗАКОН !! домакинските ! Мхм !!

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 22:17

sandi74 написа:

И кое е нелогичното че Диема спорт предава контролите на Лудогорец а са шкартирали Атлантас-Берое?Според мен постъпиха правилно.Лудогорец е абсолютния хегемон в България в последните 4 години и е повече от нормално да се предават техните контроли с класни съперници.А и защо Диема спорт да излъчва Атлантас-Берое нима няма други телевизии?Всички знаеха че интереса към този мач е мижав а точно интереса клати феса :mrgreen: :lol: .Спокойно,реваншът ще се предава по Диема спорт на 9 юли от 20 часа.

Аз теб не те познавам добре, но така и не разбрах бероец ли си, какво си, щото ако си от Берое си голям срам, никога не съм попадал на толкова смешен човек !

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 22:22

BEROE_StZ написа:
sandi74 написа:

Аз съм на стадиона на мачовете на Берое за разлика от твоите безкрайни излияния по форума.

Дори да го обидиш, ТОВА няма да се трогне ! +1 и аз съм на мача

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 07 юли 2015 03:17

slash1912 написа:БНТ е единствената телевизия,ползваща субсидии от държавата,затова трябва да излъчва всички мачове на българските отбори в ЛЕ!
Тези мотокросчета или невероятно атрактивната ни баскетболна лига да не би да са гледани повече,отколкото футболен мач от евротурнир?
Иначе нещата са така още от комунизма-предаваха се мачовете на комунистическите "грандове"срещу незнайни отборчета,а от великата победа на Ботев над Байерн има 2 минутен репортаж :oops: :shock:

Когато Черно Море направи 2:2 със Щутгарт в Германия даже и репортаж не даваха по спортните новини само с две думи и след това репортаж от тренировката на лефски, кво казал Батков, кво искали сините фенове.....бла бла

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 07 юли 2015 08:25

ОК,БНТ даваха гостуването на Литекс на Йелгава.Как решиха да излъчват този мач,а не Атлантас-Берое,при положение че феновете на Берое са в пъти повече от тези на Ловеч?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”