Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Oxi(Не) или Nai(Да) : Европа чака, докато Гърция гласува

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:18

hajitsu написа:Ако имат поне малко разумно мислене, ще гласуват с "Да" на изборите.

Гърция не е държавата ''Йес"(България).Имат собствено мнение.Не ги харесвам ,но ги уважавам.
Имат топки хората!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Oxi(Не) или Nai(Да) : Европа чака, докато Гърция гласува

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:21

moreni_max написа:
GOLEADOR написа:Въпросът ми обаче остава?Как за някакви си жалки 8 000 000 долара дълг,България обяви фалит?

Той отговора ти е написан, но за жалост, комунистите не умеете да четете това което не ви изнася.

Стига с тия комунисти бе ,колега.Всеки с различно от вашето или в полза на Русия мнение е заклеймяван като комунист.Колко пъти да ви се повтаря ,че комунизмът е една утопия.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GOLEADOR » 05 юли 2015 17:22

moreni_max написа:
GOLEADOR написа:Е,как немеца да бъде недоволен от дотациите които взема.като са едни от най-големите в Европа.

Дотации за какво бе човек? За кюлоти или за компоти? И откъде ги взимат, че и ние да си наберем? От Рейн ли ги гребат или от Северно море ги вадят? :shock: :shock: :shock: Откъде аджеба ги взимат тия големи пари германците?

GOLEADOR написа:Било то за производството на ягоди,череши,домати,краставици,консерви,тор, абе сети се там какво дотира ЕС и виж,че ние сме с най-малките дотации!

Да, ама там където пише, че сме с най-малки дотации пише също, че сме и най-корумпирани и с най-малко производство. Заради Иван Костов.

GOLEADOR написа:Докато труда на българина не е оценен по достойнство,народа ще се чувства нещастен!Винаги давам за пример хорицата които бяха принудени да чукат гръцки мини за 250 лева заплата.

А защо не отидат да работят като програмисти в София за 2 хиляди евро начална? Защо на едните им оценят така труда, а на другите не? Как става тая работа? Защо земята е обла, а не плоска?

1.Последно,има ли дотации в ЕС или не?Ако има как това се отразява на свободния пазар?Колко свободен е пазара ако в Испания или Англия дадено производство се дотира до 60-70 процента от стойността му ,а в България не?Чия стока ще е по-конкурентна на пазара?
2.Що за държава сме щом само ако си програмисти в София може да получиш адекватно възнаграждение?Въпроса ти е нелеп и показва отношението ти към трудещите се българи.Жалко,че така се отнасяш към сънародниците си,но пак повтарям,докато българина не получи адекватно заплащане на труда си,народа ще се чувства нещастен и ще има носталгия по комунизма!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 17:24

GOLEADOR написа:докато българина не получи адекватно заплащане на труда си,народа ще се чувства нещастен и ще има носталгия по комунизма!

Ами тогава защо ходи да бачка в такива вертепи на капитализма като Германия, Франция, Англия и пр. държави, а не Русия, Северна Корея и Куба?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:27

Поствам го от темата за Украйна .Дано некомунистите вникнат в нещата ,които се казват.
пп.Надявам се ,отново да не ме заклеймят като "комунист". 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-txCrMtKM2c[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 05 юли 2015 17:28

Оxi

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 юли 2015 17:36

moreni_max написа:
GOLEADOR написа:докато българина не получи адекватно заплащане на труда си,народа ще се чувства нещастен и ще има носталгия по комунизма!

Ами тогава защо ходи да бачка в такива вертепи на капитализма като Германия, Франция, Англия и пр. държави, а не Русия, Северна Корея и Куба?

Къде пък съм писал нещо в тази тема за Русия,че заби там?Забелязвам,че винаги когато нямаш факти да ме обориш ,пишеш някакъв извънземен пост който няма нищо общо с мен и .....абе какво целиш с това?
Защо всеки който попита за нещо което не е срещу Русия го изкарвате рубладжия или комунист ?
Ако ти покажеш един мой пост в тази тема (за Гърция) в която да споменавам Русия,аз съм готов да нося какъвто аватар кажеш в продължение на 1 месец!Ако не успееш обаче,ти ще носиш какъвто аз кажа аватар до 5 юли!Имаме ли сделка?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2015 17:46

GOLEADOR написа:
moreni_max написа:

Къде пък съм писал нещо в тази тема за Русия,че заби там?Забелязвам,че винаги когато нямаш факти да ме обориш ,пишеш някакъв извънземен пост който няма нищо общо с мен и .....абе какво целиш с това?
Защо всеки който попита за нещо което не е срещу Русия го изкарвате рубладжия или комунист ?
Ако ти покажеш един мой пост в тази тема (за Гърция) в която да споменавам Русия,аз съм готов да нося какъвто аватар кажеш в продължение на 1 месец!Ако не успееш обаче,ти ще носиш какъвто аз кажа аватар до 5 юли!Имаме ли сделка?

5 юли е днес 8-) А аватарът му си му ходи.
Иначе някои люде смятат примитивното анти за израз на голямо родолюбие. Същите тия, преди 30 години щяха да са първи гъзолизци на Живков и СССР, защото те по друг начин не могат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 юли 2015 17:54

Кашчей написа:
5 юли е днес 8-) А аватарът му си му ходи.
Иначе някои люде смятат примитивното анти за израз на голямо родолюбие. Същите тия, преди 30 години щяха да са първи гъзолизци на Живков и СССР, защото те по друг начин не могат.

Хубав му е аватара,спор няма.Дали обаче е живял по времето на комунизма няма как да знам.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 юли 2015 17:55

Хилари Клинтън обвини Китай: Опитвате се „да хакнете всичко, което не се движи” в САЩ

Кандидат-президентът на САЩ Хилари Клинтън обвини Китай в кражба на държавни тайни, съобщава агенция Ройтерс. „Китай се опитва да хакне всичко, което не се движи в САЩ. Те крадат информация за отбранителните договор, държавна информация – всичко, което може да донесе изгода”, каза Клинтън. Тя също отбеляза и бързия ръст на китайската отбранителна промишленост и големия брой военни обекти, които заплашват страните, с които САЩ имат договори.

По-рано бе съобщено, че хакери от Китай са получили достъп до личната информация на служители в силовите структури на САЩ.

http://www.blitz.bg/news/article/346599

Тия са нереални, то бива популизъм, ама те се оливат вече, догодина непосредствено преди изборите сигурно ще е страшно. :lol:
Последна промяна от HoUs4oOL на 05 юли 2015 17:55, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”