hajitsu написа:Ако имат поне малко разумно мислене, ще гласуват с "Да" на изборите.
Гърция не е държавата ''Йес"(България).Имат собствено мнение.Не ги харесвам ,но ги уважавам.
Имат топки хората!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Ако имат поне малко разумно мислене, ще гласуват с "Да" на изборите.
moreni_max написа:GOLEADOR написа:Въпросът ми обаче остава?Как за някакви си жалки 8 000 000 долара дълг,България обяви фалит?
Той отговора ти е написан, но за жалост, комунистите не умеете да четете това което не ви изнася.
moreni_max написа:GOLEADOR написа:Е,как немеца да бъде недоволен от дотациите които взема.като са едни от най-големите в Европа.
Дотации за какво бе човек? За кюлоти или за компоти? И откъде ги взимат, че и ние да си наберем? От Рейн ли ги гребат или от Северно море ги вадят?![]()
![]()
Откъде аджеба ги взимат тия големи пари германците?
GOLEADOR написа:Било то за производството на ягоди,череши,домати,краставици,консерви,тор, абе сети се там какво дотира ЕС и виж,че ние сме с най-малките дотации!
Да, ама там където пише, че сме с най-малки дотации пише също, че сме и най-корумпирани и с най-малко производство. Заради Иван Костов.GOLEADOR написа:Докато труда на българина не е оценен по достойнство,народа ще се чувства нещастен!Винаги давам за пример хорицата които бяха принудени да чукат гръцки мини за 250 лева заплата.
А защо не отидат да работят като програмисти в София за 2 хиляди евро начална? Защо на едните им оценят така труда, а на другите не? Как става тая работа? Защо земята е обла, а не плоска?
GOLEADOR написа:докато българина не получи адекватно заплащане на труда си,народа ще се чувства нещастен и ще има носталгия по комунизма!
moreni_max написа:GOLEADOR написа:докато българина не получи адекватно заплащане на труда си,народа ще се чувства нещастен и ще има носталгия по комунизма!
Ами тогава защо ходи да бачка в такива вертепи на капитализма като Германия, Франция, Англия и пр. държави, а не Русия, Северна Корея и Куба?
GOLEADOR написа:moreni_max написа:GOLEADOR написа:докато българина не получи адекватно заплащане на труда си,народа ще се чувства нещастен и ще има носталгия по комунизма!
Ами тогава защо ходи да бачка в такива вертепи на капитализма като Германия, Франция, Англия и пр. държави, а не Русия, Северна Корея и Куба?
Къде пък съм писал нещо в тази тема за Русия,че заби там?Забелязвам,че винаги когато нямаш факти да ме обориш ,пишеш някакъв извънземен пост който няма нищо общо с мен и .....абе какво целиш с това?
Защо всеки който попита за нещо което не е срещу Русия го изкарвате рубладжия или комунист ?
Ако ти покажеш един мой пост в тази тема (за Гърция) в която да споменавам Русия,аз съм готов да нося какъвто аватар кажеш в продължение на 1 месец!Ако не успееш обаче,ти ще носиш какъвто аз кажа аватар до 5 юли!Имаме ли сделка?
Кашчей написа:
5 юли е днесА аватарът му си му ходи.
Иначе някои люде смятат примитивното анти за израз на голямо родолюбие. Същите тия, преди 30 години щяха да са първи гъзолизци на Живков и СССР, защото те по друг начин не могат.
Хилари Клинтън обвини Китай: Опитвате се „да хакнете всичко, което не се движи” в САЩ
Кандидат-президентът на САЩ Хилари Клинтън обвини Китай в кражба на държавни тайни, съобщава агенция Ройтерс. „Китай се опитва да хакне всичко, което не се движи в САЩ. Те крадат информация за отбранителните договор, държавна информация – всичко, което може да донесе изгода”, каза Клинтън. Тя също отбеляза и бързия ръст на китайската отбранителна промишленост и големия брой военни обекти, които заплашват страните, с които САЩ имат договори.
По-рано бе съобщено, че хакери от Китай са получили достъп до личната информация на служители в силовите структури на САЩ.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 4 госта