blanko написа:Drunken_Master написа:Здравейте ! Имам сериозен проблем с един лаптоп и по специално след неговата преинсталация.Лаптопа на майка ми беше ужасно бавен и реших да му преинсталирам уиндоуса (ХР),но постоянно ми дава някакви грешки.5 или 6 пъти пробвах и то с различни версии на ХР и пак същата работа.
Например когато искам да пусна skype и ми изписва "not enough quota is available to process this command"...
при стартиране на Mozilla ми изписва,че липсвал някакъв dll файл...
Незнам какво се случва и ако може да ми помогнете,ще съм ви много благодарен,защото останах без нерви...
И аз имах същият проблем с хр-то. Сложих ХР SP3 и проблемът със skype и Mozilla се реши. Така че сложи му ХР SP3 и ще се оправи.
+1 Подкрепям, факт, аз също си реших проблема с XP Service Pack 3.
И няма никакво значение, че XP е спряна от поддръжка, ако се инсталира както трябва, на здрав хард, от качествен диск с XP SP3, не би трябвало да има никакъв проблем. Поддръжката касае това, че няма ъпдейти, но на света милиони компютри продължават да си работят с XP, въпреки спряната поддръжка. От друга страна на кого му пука за ъпдейтите, ако компа си върви без проблеми, макар и с остаряла операционна система.