Баси кви щуротии пишете не е истина- как ще не става XP на лаптоп бе, моя даже по-хубаво си работеше на ХР.

Ама как не ви срам, че някой дет разбира ше ви прочете идиотщините и ще ви се смее. Айде няма да съм аз, но много глупости пишете.
Единственият начин като има проблем е да пишеш в Google search и да си го намериш сам, щото има милиарди проблеми по компютрите и още толкова милиарди акълии ще излязат с решения на проблемите ти.

Търсиш подобен на твоя проблем и това е.
Не ми говори нищо честно казано подобна грешка, за първи я срещам, но ще опитам да потърся нещо полезно.
Това, че ХР не се поддържа не значи, че е изтрит и от дисковете и сайтовете и не могат да си го ползват хората. Много глупости ръсите, ама удивително много и ви се чудя на акъла как ги измисляте ей. Ама кат не разбираш трай си, ще се намери някой дето ги чатка и ще помогне. Ей го аз казвам директно- тази грешка не ми е позната и аз ще уча сега нещо в плюс като разбера от какво е. Няма лошо да кажеш, че нещо не разбираш, лошо е да се прави човек, че всичко разбира.
За да липсва .dll според мен има файлче изтрито от вирус, нищо повече. Другият вариант, който се сещам на първо време е да не върши операционната система и да си е повреден файла там (примерно надраскан диск), случвало ми се е подбно нещо. Но чакай да видим какво ще изскочи като се напише за тази грешка.

Опитай това [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Hae1gbTNWks[/youtube]