Проблем с уиндоуса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Проблем с уиндоуса

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 00:17

veselinsk написа:Приятно ползване на уин7 на лаптоп с 1гб рам 8-)
Мозила и тях ли ги е купил Майкрософт,че не иска да му тръгне?
Ако не греша по начина по който го описва преди да тръгне да преинсталира лаптопа вероятно си е имал скайп и си е вървял или греша?

Ако има 1гб рам,това вече е проблем .Но може да му се сложи 2гб на лаптопчето ,предполагам :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 00:32

XP-то не става за преносимите.Потърси в нета(пиратски,ама си стават отмах :lol: ) има една орязана версия на 7-та и е точно за 1gb.По принцип се доставяше инсталиран Уина и го няма на отделен носител,ама и тази работа са я свършили наследниците на капитан Блъд. ;)

blanko
Контакти:

Мнениеот blanko » 05 юли 2015 00:35

Drunken_Master написа:Здравейте ! Имам сериозен проблем с един лаптоп и по специално след неговата преинсталация.Лаптопа на майка ми беше ужасно бавен и реших да му преинсталирам уиндоуса (ХР),но постоянно ми дава някакви грешки.5 или 6 пъти пробвах и то с различни версии на ХР и пак същата работа.
Например когато искам да пусна skype и ми изписва "not enough quota is available to process this command"...
при стартиране на Mozilla ми изписва,че липсвал някакъв dll файл...
Незнам какво се случва и ако може да ми помогнете,ще съм ви много благодарен,защото останах без нерви...

И аз имах същият проблем с хр-то. Сложих ХР SP3 и проблемът със skype и Mozilla се реши. Така че сложи му ХР SP3 и ще се оправи.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 юли 2015 00:51

Да ти имам проблема с уиндоуса... на мен ми трябва джакпота :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 01:07

stefani написа:Да ти имам проблема с уиндоуса... на мен ми трябва джакпота :lol:

Оди у Филиповци нема начин да не го удариш!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2015 02:32

Баси кви щуротии пишете не е истина- как ще не става XP на лаптоп бе, моя даже по-хубаво си работеше на ХР. :) Ама как не ви срам, че някой дет разбира ше ви прочете идиотщините и ще ви се смее. Айде няма да съм аз, но много глупости пишете.

Единственият начин като има проблем е да пишеш в Google search и да си го намериш сам, щото има милиарди проблеми по компютрите и още толкова милиарди акълии ще излязат с решения на проблемите ти. :lol: :) Търсиш подобен на твоя проблем и това е. ;)

Не ми говори нищо честно казано подобна грешка, за първи я срещам, но ще опитам да потърся нещо полезно. :)

Това, че ХР не се поддържа не значи, че е изтрит и от дисковете и сайтовете и не могат да си го ползват хората. Много глупости ръсите, ама удивително много и ви се чудя на акъла как ги измисляте ей. Ама кат не разбираш трай си, ще се намери някой дето ги чатка и ще помогне. Ей го аз казвам директно- тази грешка не ми е позната и аз ще уча сега нещо в плюс като разбера от какво е. Няма лошо да кажеш, че нещо не разбираш, лошо е да се прави човек, че всичко разбира. ;)

За да липсва .dll според мен има файлче изтрито от вирус, нищо повече. Другият вариант, който се сещам на първо време е да не върши операционната система и да си е повреден файла там (примерно надраскан диск), случвало ми се е подбно нещо. Но чакай да видим какво ще изскочи като се напише за тази грешка. :)

Опитай това [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Hae1gbTNWks[/youtube]
Последна промяна от dreben23 на 05 юли 2015 02:41, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 02:40

dreben23 написа:Баси кви щуротии пишете не е истина- как ще не става XP на лаптоп бе, моя даже по-хубаво си работеше на ХР. :) Ама как не ви срам, че някой дет разбира ше ви прочете идиотщините и ще ви се смее. Айде няма да съм аз, но много глупости пишете.

Единственият начин като има проблем е да пишеш в Google search и да си го намериш сам, щото има милиарди проблеми по компютрите и още толкова милиарди акълии ще излязат с решения на проблемите ти. :lol: :) Търсиш подобен на твоя проблем и това е. ;)

Не ми говори нищо честно казано подобна грешка, за първи я срещам, но ще опитам да потърся нещо полезно. :)

Това, че ХР не се поддържа не значи, че е изтрит и от дисковете и сайтовете и не могат да си го ползват хората. Много глупости ръсите, ама удивително много и ви се чудя на акъла как ги измисляте ей. Ама кат не разбираш трай си, ще се намери някой дето ги чатка и ще помогне. Ей го аз казвам директно- тази грешка не ми е позната и аз ще уча сега нещо в плюс като разбера от какво е. Няма лошо да кажеш, че нещо не разбираш, лошо е да се прави човек, че всичко разбира. ;)

За да липсва .dll според мен има файлче изтрито от вирус, нищо повече. Другият вариант, който се сещам на първо време е да не върши операционната система и да си е повреден файла там (примерно надраскан диск), случвало ми се е подбно нещо. Но чакай да видим какво ще изскочи като се напише за тази грешка. :)

Става,ама е бавен и тежък.Виж за стационарен си е пушка,пък ако щат да го поддържат.Е,разни джвъчки за пубери няма да вървят,ама и те не са чували за ХП. :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2015 02:53

С най-новите не знам как е, но с моя си летеше. Като му сложих 7 -цата и се мъчи, мъчи, мъчи и накрая знаеш ли какво стана- първо му изгоря единия слот за рама, преместих плочката на другия. Поработи още около месец- два и брата го уби. Сега да си го прави, щото му казвах, че лаптоп без охладител не се ползва, още повече такъв като нашия дето не се загасяше. И 4 гб рам си имаше и всичко и пак му е тежка седмицата понякога, зависи какво се правеше на него. :lol:Но пък да го убиеш само с гледане на филми и фейсбук е направо срамота, а той успя! :)

Проблемът на човека май е с харда, който не успява да обработи добре офлайн информацията и трябва да се увеличи капацитета малко. На пръв поглед доста странен проблем и непознат за мен както казах, но като гледам, че благодарят на човека с клипчето явно са се оправили. :)

It may sound strange but the error message could be in fact caused by Offline Files setting:

Control Panel - Sync Center - Offline Files - Manage Offline Files - Disk Usage - Change Limits and increase

A disk quota is a limit set by a system administrator that restricts certain aspects of file system usage on modern operating systems. The function of using disk quotas is to allocate limited disk space in a reasonable way.
***САМО ЦСКА!***

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 03:10

И моя е 4-ка и го взех с 8-ца,ама голям боклук според мен.Форматче и му сложих 7-чка и съм предоволен.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2015 03:12

От седем нагоре не съм ползвал, а и не ми харесва самия дизайн. Ами и на друго място му излезе това. Начи временните файлове нещо му създават грижи. Наистина е много странно, особено след като си преинсталирал компа. :)

http://www.prestwood.com/ASPSuite/KB/do ... 8&GroupID=
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Свободна зона”