Абе Кашчейчо, недей се прави на много важен да не ми видиш пак инетелекта. По-интелигентен съм от теб със сигурност, ако искаш ела до Смолян и ще те тестваме на всичко- спорт - тенис на маса, баскет, футбол, снукър, билярд, музика, преподаване, мързелуване, хакерствуване, белоти, мелоти, ще идем да потичаме спринт- ей така както не съм в никаква форма и не съм тренирал от 15 години пак ще те оставя на една обиколка, сигурно и краката са ти къси като ума.
Недейте се излага само по форумите бе, че сте такива смешници с някакво уникално самочувствие, а сте тъпунгери и половина повечето. Без този тъп форум не можете да съществувате, трябва вечно с някого интрига да се завърже, да се хейтва по професионалистите и то в дадени области, в които сте най-боси, да се правят интриги като някакви жени сте бе, те жените са по-умни от вас.
И от какъв зор някакъв тъпунгер ще подставя под съмнение интелекта ми? Ти познаваш ли ме първото което е, знаеш ли какво мога, какво не мога, хм?

Между другото, като мен толерантни хора са малцина да ви четат глупостите, че и да ви отговарят.

Ама какво да ви прави човек, сладури.

Забравих да спомена, че мога и да пея, да свиря не успях да се науча, но като запея ще се спука планината и тъпанчетата на Кашчея!

Води и съответната комисия да ни оценява ако искаш, нямам нищо против.

Заборих компютрите и езиците бре.

Че и на пиене ще паднеш, майци!

Гледаме ЦСКА безплатно!
Канал 3 няма да иска да е плащат мачовете на тима на Христо Янев
Феновете на ЦСКА ще гледат изявите на любимците си безплатно.
"Стандарт" научи, че "Канал 3" няма да товари зрителите с такси, каквито слухове се появиха. Телевизията ще продължи да излъчва най-интересните мачове от "В"-групите свободно и ще разчита на засилен интерес заради присъствието в Югозападната "В" група на ЦСКА и традиционни тимове като Миньор, Беласица, Рилски спортист и др.
"Канал 3" удържа на атаките от страна на конкуренти, които изведнъж се сетиха, че у нас има и аматьорски футбол.
"Ние сме телевизията на народа и излъчваме всичко, което е най-интересно за обикновения човек. Аматьорските дивизии са най-близо до всички и затова още преди година, ние заложихме на тях. Даваме още плажен футбол и женското първенство по футбол", заяви програмният директор на медията Ива Стоянова.