Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 04 юли 2015 14:21

Player написа:
HoUs4oOL написа:
Player написа:Това което пише не значи , това което твърдите. Но интересно е това от същия този сайт. Как Янукович е избягал в Русия за 2,5 млрд нещо си. Не е ли странно,че точно в Русия избяга този който в последния момент се опита да промени курса на страната си. Явно е купен и е продал националните интереси в полза на Русия. Какво общо има САЩ тук? Нито е избягал в САЩ нито е искал да се сближава с тях, а с Русия. Русия размъти водата и направи конфликта. Както ви казах, проблема на всичко в Украйна идва от Русия. Да си бе мълчала и да не се месеше и нямаше да я има тази война.
http://clubz.bg/3068-qnukovich_pusnat_d ... 5_miliarda

Е, къде да избяга, ти си неспасяем случай, пич.
Сноудън що избяга в Русия или и той е продал националните интереси на страната си?
Точно така Русия трябваше да си мълчи, докато бандеровска сган избива руснаци, ще стане, ама някой друг път.

Ще мълчи защото става дума за независима суверенна страна. Какво ще прави Украйна си е нейна работа. А кой избива украинци на територията на Украйна? Утре родопите да си направят референдум дали да станат част от Турция и кво правим. Хващат оръжие и като тръгнем срещу тях да не ги избиваме ли. След като не са руснаците в Русия, ще ги трепят като а хванали оръжие. И аз тук ще ги трепя ако направят същото в Украйна, барабар с русофилите.

Утре Родопите могат да се позоват на казуса Косово и да си идат без референдум. Нали тъй, признахме Косово, значи подкрепяме прецедента.
Как го каза Плевнелиев 'Не трябва в 21-и век да се прекрояват гранците в Европа". Ами Косово в кой век го признахме?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2015 14:22

FLANKER написа:Плеърче ,спри се и не навлизай в непозната за теб материя. Казвам ти го чисто приятелски.

Не знам всичко, но коя е тази непозната за мен материя? Не ме познаваш, че да ми даваш оценки какво познавам.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 юли 2015 14:24

Плеърче ,прочети това много внимателно.То не е измислено от "рубладжиите":

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-txCrMtKM2c[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 юли 2015 14:25

Player написа:
FLANKER написа:Плеърче ,спри се и не навлизай в непозната за теб материя. Казвам ти го чисто приятелски.

Не знам всичко, но коя е тази непозната за мен материя? Не ме познаваш, че да ми даваш оценки какво познавам.

По същата логика и ти не ни познаваш тук.Прав ли съм?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2015 14:25

fcb_bg написа: Утре Родопите могат да се позоват на казуса Косово и да си идат без референдум. Нали тъй, признахме Косово, значи подкрепяме прецедента. Как го каза Плевнелиев 'Не трябва в 21-и век да се прекрояват гранците в Европа". Ами Косово в кой век го признахме?

Какво общо има Косово с Украйна? В Косово бяха убивани мирни граждани и тероризирани с десетилетия заради религия и етнос. Къде е същото нещо в Украйна?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 юли 2015 14:26

Как ще избиват руснаци, ще ги заплашват, ще забраняват езика и Русия ще мълчи, бе, ти нормален ли си? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2015 14:27

FLANKER написа:
Player написа:

По същата логика и ти не ни познаваш тук.Прав ли съм?

Да така е, но къде съм казал на някой, че не познава дадена материя и да го съветвам да не се меси заради незнание?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 юли 2015 14:28

Player написа:
fcb_bg написа: Утре Родопите могат да се позоват на казуса Косово и да си идат без референдум. Нали тъй, признахме Косово, значи подкрепяме прецедента. Как го каза Плевнелиев 'Не трябва в 21-и век да се прекрояват гранците в Европа". Ами Косово в кой век го признахме?

Какво общо има Косово с Украйна? В Косово бяха убивани мирни граждани и тероризирани с десетилетия заради религия и етнос. Къде е същото нещо в Украйна?

Какво общо имат Родопите с Русия и Украйна? Тук някой избива ли хора в планината?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2015 14:29

HoUs4oOL написа:Как ще избиват руснаци, ще ги заплашват, ще забраняват езика и Русия ще мълчи, бе, ти нормален ли си? :lol:

Къде това е ставало преди 2014г?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 юли 2015 14:30

Player написа:
HoUs4oOL написа:Как ще избиват руснаци, ще ги заплашват, ще забраняват езика и Русия ще мълчи, бе, ти нормален ли си? :lol:

Къде това е ставало преди 2014г?

Значи щом не е ставало, Русия трябваше да мълчи и да гледа?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”