Как да се справи с депресията и самотата един отчаян човек

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

organzata
Контакти:

Re: Как да се справи с депресията и самотата един отчаян чов

Мнениеот organzata » 04 юли 2015 02:49

Бях същия толуп като тебе,залоен мързел.
Но почнах мой бизнес,направих пачка и сега всички разпоретини са мои,не ти трябва пак да ходиш у висшето,прави пари бе лентяй.
Не е схема,отново да се връщаш в ''детската градина''.
Не отваряй,вече прочетена книга.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 04 юли 2015 06:40

Ех, немормоните и техните проблеми...
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 юли 2015 08:11

Да не мислиш, че ние тука сме някакви мега щастливците ? Всичките си маме тъмни страни и провали, тъга и т.н.
Аз НЕ познавам човек, който да е изцяло доволен от живота си и няма как да стане.

Всичко си зависи от тебе, явно и ти си като мен по-сериозен и приемаш всичко малко по-навътре отколкото трябва (не си вдихай яката на всеки вятър) и това е една от главните причини такива хора да не сменят жените през ден и т.н.Но за сметка на това са верни и требва да се гордееш с това.

Според мен главния ти проблем е липсата на жени и самостоятелност.
Решението е компанионка, а след това вече започни да си търсиш сериозна връзка.Разбира се другото е работа, аз ти препоръчвам някаква работа която да има умерени контакти с хора и да е малко физическа, защото така ще изхвърляш негативната енергия.Успех.
[center]Levski & Lazio[/center]

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 04 юли 2015 08:34

Гръмни някой от водещите ни политици и ще видиш,колк много нови приятели ще ти семпоявят! :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 юли 2015 13:13

То в България няма неотчаян човек, нищо впечатляващо. :( На мен ми писна и да се отчайвам, кви грешки да преосмислям като аз не правя грешки (проблемът е, че в България не ти позволяват да правиш и грешки), е чат пат не ще да влезе един точен в цял турнир, но това не е повод за отчаяние. Истината е много простичка- не сме отчаяни, мързеливи сме. Ако се размърдам, ще взема мястото на баце ви Бойко и всички ще са доволни, но ме мързи, а и не ми е интересна политиката. Съветът ми е да общуваш с позитивни и интелигентни хора, не по-отчаяни от теб! Аз съм по-зле, че и тема никога няма да напиша! 8-)

Но ми е през за някво тъпо отчаяние, дебелей си и толкоз. :) Жените ще те отчаят повече, живей си как си свикнал и както ти е кеф, че и без това нищо не зависи от нас, а още по-малко и от сейбията, както се заблуждават хората. :)

И аз почнах някъде от тая възраст да се отчайвам, но след 10 години ако минеш инкубационния период няма ти пука! :)
Айде късметче и горе главата, усмихвай се и разнообразявай малко правилата на играта, друг начин няма! Хората ще ти се подиграват, че си недъгав, но като гледам как пишеш и мислиш не си, те са, понеже още не са се сблъсквали с кризата и отчаянието, но някои са късметлии. Ти правиш една груба грешка, която ще те тормози цял живот, не завиждай.
Аз не завиждам на никого, не отваряй фейсбук да гледаш снимки как успяват хората, общувай си с компа и толкова.
Но и да си на компа, трябва да правиш нещо различно за разнообразие, само виртуален секс не върви! :)
П.П. Надявай кецовете и отивай на стадиона, че не знам дали ме разбираш! Но като отидеш там и видиш изпотена какичка по къси гащета, ще успееш да се отърсиш от отчаянието за нула време! :) Ясно ми е, че целта ти е да провериш има ли по-зле от теб- има, разбира се, очевидно е. Мога да ти ги изброявам профил след профил на спрели като нас хора, може да сме отчаяни, но сетивата са ни много по-изострени. Ем т. нар. тролове за мен са много отчаяни от живота, ама само аз смея да им го казвам! :)
Здраве да е, един ден ще спре да ни мързи и нас, ама нема нужда от излишни отчаяния! :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 04 юли 2015 13:40

Тоя "самотник" сега сигурно безгрижно се е опънал някъде из топлите страни, изумрудено сините морски вълни се плискат около шезлонга му, краката му са потънали в горещия златен пясък, над главата му грее тропическото слънце и се преплитат короните на няколко зелени палми, с едната ръка е гушнал две млади гаджета, а в другата държи висока изпотена чаша, от която стърчат сламки и чадърчета....
Красивата бяла яхта в далечината е негова, а по палубата и сноват готвачи и сервитьори, приготвящи вечерята от морски дарове...

Разбира се, както си е гушнал мадамите, отвреме-навреме заедно поглеждат в монитора на лаптопа или айфона, и тримата искрено се смеят на "мъдрите" съвети, които дават специалистите от този форум ! :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 юли 2015 16:04

Yoda_ написа:Тоя "самотник" сега сигурно безгрижно се е опънал някъде из топлите страни, изумрудено сините морски вълни се плискат около шезлонга му, краката му са потънали в горещия златен пясък, над главата му грее тропическото слънце и се преплитат короните на няколко зелени палми, с едната ръка е гушнал две млади гаджета, а в другата държи висока изпотена чаша, от която стърчат сламки и чадърчета....
Красивата бяла яхта в далечината е негова, а по палубата и сноват готвачи и сервитьори, приготвящи вечерята от морски дарове...

Разбира се, както си е гушнал мадамите, отвреме-навреме заедно поглеждат в монитора на лаптопа или айфона, и тримата искрено се смеят на "мъдрите" съвети, които дават специалистите от този форум ! :lol:

Значи със сигурност не е в някоя комунистическа държава, или в краен случай е самият Ким Чен Ун, или Раул Кастро, които единствени могат да ползват такива привилегии. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 юли 2015 17:06

[wrapimg=]http://i119.photobucket.com/albums/o139/megsparker/x5ed6p.gif[/wrapimg]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 юли 2015 17:54

Вземи си куче....повече разходки със него из парковете.Идеална възможност да завържеш приятелства и какво ли не със собственички на кучета.Сега...ако то е по красиво от теб нямаш шанс естествено пред мацките...но пък пред кучетата ще ти се отвори парашута...

Върни се в “Кошче за отпадъци”