russia написа:Карачанаков: Завръщам се! Само ЦСКА
http://www.sportal.bg/news.php?news=555058
Пфу, най-после! САМО ЦСКА, Тони! Успех!
Може и да не е вярно
http://www.blitz.bg/sport/article/280983
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
russia написа:Карачанаков: Завръщам се! Само ЦСКА
http://www.sportal.bg/news.php?news=555058
Пфу, най-после! САМО ЦСКА, Тони! Успех!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
djd написа:Абе това с акциите не знам дали така лесно става.
Не знам трябва ли КЗК да се произнесе. Това предполагам, че ще е, ако има продажба на акциите.
Инджов поне каза, че прехвърлянето на акциите си е процес, не е два-три подписа и готово.
memnto написа:Eто сега ще обяснят за ТР и КФН и ФУФА у МОСАД.
Синьо сърце написа:Скука. Но така е в третия ешелон.... Хубавото обаче е, че няма негри. Ний пак си взехме един за цвят, но то е заради обвиненията в расизъм. А в ЦСКА разликата е страшна-последните години бяхте замязали на маймундере, то във френските тимове няма толкова печки, колкото бяха при вас...
W84me написа:Шефчето ви на екскурзия с Литекс![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа:Няма значение, че клуба затъва и не се плаща, важното е, че не се иска прекръстване, така ли?![]()
Интересно, ако изобщо не беше ставало въпрос за прекръствания и сливания, тогава дали щеше да питаш Манджуков що не плаща? Не ти ли стига обяснението ”той просто си е такъв”? Ако не ти стига, защо, след като за Томов ти е достатъчно? Не ми казвай, че е защото Томов е намирал пари, защото той ги ”намираше” именно от Манджуков. А, сетих се - това нямало значение
Аз питам, след като Манджукови не желаят да плащат, защо взеха ЦСКА и го съсипаха. Така и никой от вас, апологетите им, не успя да ми отговори. Бил за фалит ..... ами, ОК, остави Томов да го фалира, той ще изяде помията .... ама, не, великите цесекари поеха клуба, лъгаха 2 месеца, че лиценз ще има, криха се като мишки из половината бивши съветски републики, ако въобще са били там (защото наговориха толкова лъжи, че отдавна не им вярвам и на 1 дума), и накрая ...... В група.
Как са съсипали клуба, след като те не са натрупали нито един дълг, даже напротив - погасиха един куп дългове! Как са го съсипали, след като клуба си беше съсипан много преди тях? Ти въобще мислиш ли? Не бил виновен тоя, който трупа дългове без да плаща, виновен е тоя, който поставя диагнозата?! Нали дълговете бяха 13-14 милиона, не повече? Или викаш, да не изпадам в подробности и да не го правя на въпрос за още 15 милиона?
А ако бяха оставили на Томов да фалира клуба, ти дали пак нямаше просто да махнеш с ръка и да кажеш ”той просто си е такъв”?
А клуба кога е фалирал, че май съм пропуснал?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 7 госта