Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо потвърди пред нашата медия, че наистина се е разбрал с бившата звезда на Берое Георги Костадинов и се очаква до края на деня талантливият халф да подпише с отбора.
"Да, наистина се разбрахме с него, момчето обаче си има някакви ангажименти в момента, но го чакам до един час да пристигне при нас и да подпише договор с Левски", поясни Гонзо пред Gol.bg.
Попитахме един от силните хора на "Герена" и до колко верни са слуховете, че Аниете може да се завърне в отбора.
През последните ден-два усилено има информации, че испанецът е научил, че Тодор Батков е напуснал тима и с него са се заели сериозни бизнесмени и веднага е проучил възможността отново да заиграе в тима.
Именно липсата на стабилност, която в момента като че ли я няма, бе основната причина звездата на "Сините" да си тръгне.
"Не мога всяка информация, която излиза по медиите всеки ден, да опровергавам. Моля ви се, цитирайте ме правилно. За Аниете няма нищо такова. Той имаше договор, който приключи и мога да кажа, че изобщо не е установявал контакт с нас, за да се завръща в отбора".
Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Центъра е окомплектован, а напускането на Нину със сигурност означава, че имаме поне един договорен защитник - вероятно става въпрос за Живко Атанасов. До момента селекцията е повече от добра, на фона на безпаричието. Разберете, че с трици майнуни не се ловят и че е много по - лесно и безотговорно да отидеш да риташ в Бероето или ЧМ ( при нас е нужен различен манталитет, който не всеки провинциалист притежава, макар да има чисто футболните качества), но пък да си прибираш заплатката на деня. Гонзо има 0лв за селекция, Левски не играе в евротурнирите, заплатите са сериозно занижени. За нас в момента работят единствено името и великата ни публика. Тези две неща все още карат достатъчен брой футболисти да подписват с нас.
Явно за голяма част от вас е важна бройката.. като няколко пъти бе споменато, че до момента можехме да имаме 15 нови. С този финансов дефицит, почвата трябва да е добре опипана!
М/удругото, утре на Герена ще ходите ли ?
Явно за голяма част от вас е важна бройката.. като няколко пъти бе споменато, че до момента можехме да имаме 15 нови. С този финансов дефицит, почвата трябва да е добре опипана!
М/удругото, утре на Герена ще ходите ли ?
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Не е изключено утре в следващата контрола Прохазка да е Централен защитник 

lucio написа:Не е изключено утре в следващата контрола Прохазка да е Централен защитник
По-скоро Минев, ако се е оправил от контузията.
Георги Костадинов подписа двугодишен договор с Левски.
Полузащитникът парафира днес своя контракт в офиса на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.
Източник Levski news (Facebook)
Полузащитникът парафира днес своя контракт в офиса на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.
Източник Levski news (Facebook)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Ако и този сезон Прохазка е бек, ще е върха на простотията. Стига сте го мъчили, а го пуснете на неговата позиция най-после.
Да се чудиш защо Прохазка ги търпи.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Eminem написа:Ако и този сезон Прохазка е бек, ще е върха на простотията. Стига сте го мъчили, а го пуснете на неговата позиция най-после.
+1
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- BlackNBlue
- Контакти:
- Синьо сърце
- Контакти:
Костадинов има данни определено. А за капитана Прохазка-кряйно време е да вземем бег. Па бил той и Живко Миланов...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
БИройци газ пикаят в момента. Коментират само този трансфер, а не вчерашната им победа. Голям смях.
Успех на Г.К.

Успех на Г.К.