Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
А бе каква е тая история с Общинска банка и лагерите зад граница на делиорманския евробоец? 

Имат си спонсори хората...държава, общини, няма проблеми, трябва да се помога, А гр., КБ, ШЛ, ЛЕ, разходи са си 

eMs1 написа:Имат си спонсори хората...държава, общини, няма проблеми, трябва да се помога, А гр., КБ, ШЛ, ЛЕ, разходи са си
За какво става въпрос?Нещо не съм за тия работи?
BRF написа:eMs1 написа:Имат си спонсори хората...държава, общини, няма проблеми, трябва да се помога, А гр., КБ, ШЛ, ЛЕ, разходи са си
С две думи въпреки парите на Гелосания са се впили яко на държавната хранилка . Първо общината им отпусна 6 млн за да направят румънската трибуна , а сега Софийска общинска банка с парите на софиянци им плаща лагера . Все пак са национална кауза !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:BRF написа:eMs1 написа:Имат си спонсори хората...държава, общини, няма проблеми, трябва да се помога, А гр., КБ, ШЛ, ЛЕ, разходи са си
С две думи въпреки парите на Гелосания са се впили яко на държавната хранилка . Първо общината им отпусна 6 млн за да направят румънската трибуна , а сега Софийска общинска банка с парите на софиянци им плаща лагера . Все пак са национална кауза !

BRF написа:Old_death написа:BRF написа:eMs1 написа:Имат си спонсори хората...държава, общини, няма проблеми, трябва да се помога, А гр., КБ, ШЛ, ЛЕ, разходи са си
Не се пули ! Такива са съвременните моралисти .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:................ а сега Софийска общинска банка с парите на софиянци им плаща лагера . Все пак са национална кауза !
Не е само софийска, и другите общини са акционери, но да, СО мисля, че бяха с 66-67% от акциите, не че има някакво значение

Или не е..
eMs1 написа:Old_death написа:................ а сега Софийска общинска банка с парите на софиянци им плаща лагера . Все пак са национална кауза !
Не е само софийска, и другите общини са акционери, но да, СО мисля, че бяха с 66-67% от акциите, не че има някакво значение, пак е странно.
Или не е..
Пълен ташак е тая работа!
E то да беше само тоя.
Това е един от многото с тия.
Това е един от многото с тия.
65 евро за фланелка на ЦСКА
Според един сайт преди седмица фланелка на ЦСКА стуваше 65 евро .При условие че в България се продаваха за около 60 лева . Така се печели . Днес обаче видях че са ги свалили до 26 евро , а в България в момента се предлага за 35 лева :
Ето : http://www.unisportstore.com/football-s ... tAodvLoKQg
И в Български : http://www.sportdepot.bg/bg/product/csk ... EmcGFnZT0x
Трябва да се преследват такива които се опитват да измамят хората къде са 60 лева къде са 127 лева (65евро). Това е голяма измама и някой от ЦСКА трябва да го провери.
Ето : http://www.unisportstore.com/football-s ... tAodvLoKQg
И в Български : http://www.sportdepot.bg/bg/product/csk ... EmcGFnZT0x
Трябва да се преследват такива които се опитват да измамят хората къде са 60 лева къде са 127 лева (65евро). Това е голяма измама и някой от ЦСКА трябва да го провери.