Измамата наречена Холокост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Измамата наречена Холокост

Мнениеот dafquezz » 02 юли 2015 16:07

hajitsu написа:Просто спри да пишеш и да ни занимаваш със себе си.

Не ми е достатъчно, искам моя аватар, виртуалното ми АЗ, да не бъде регистрирано на едно и също място с твоето, просто да бъда изтрит. Нямам претенции към вас, не може да ви се помогне, искам мен да ме няма.

Alexx написа:Обясни защо трябва да сме животни? Защото не сме конформисти?

Ако само така може да ти бъде обяснено, за да разбереш, значи ДА, точно защото не сте конформисти. Вие сте антиконформисти. Истински хипита, само че расисти. Страшна комбинация.
Пак казвам, към вас претенции нямам, живейте си. Искам аз да бъда изтрит оттук.
Последна промяна от dafquezz на 02 юли 2015 16:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юли 2015 16:10

hajitsu тук има хора, които не искаш да им разбиваш представата за света.
Искат да сме като надрусани хипита, които смятат,че живота е розов, докато ни смучат като комари ....

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 02 юли 2015 16:12

Alexx написа:hajitsu тук има хора, които не искаш да им разбиваш представата за света.
Искат да сме като надрусани хипита, които смятат,че живота е розов, докато ни смучат като комари ....

Каква ирония, хипитата са тези, които се борят най-върло срещу "конформистите". Честито, хипи-расист...
Толкова много ли искам бе, мамка му, да ме банват и толкова, задължително ли е да направя някоя простотия и да си го заслужа?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 02 юли 2015 16:20

galin56 написа:Не мога да разбера защо повече от половин век след това още се намират хора да ровят буквално в лайната. Колкото-толкова вече не е актуално. Иначе за бройката - и един човек да е убит по този начин - всички отговорни за това заслужават разстрел.

Най-вероятно защото някой ги е изсрал!!!С други думи,ако един симпатичен на мен народ не беше злоупотребил с тази лъжа наречена Холкост и не се вживяваше в ролята на многострадална Геновева,избивайки в същият момент милиони палестинци,сега едва ли някойщеше да се бърка втези факлии,изсрани от самите евреи!!!В крайна сметка едни над 500 милиарда пари изплатени от Германия на незаконната еврейска държава и накрая да се окаже фарс,естествено че ще забранят да се говори за Холкоста!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 02 юли 2015 16:50

Разкрихте конспирацията! Супер сте, айде по една нобелова награда на всичките форумни учени.
Много ясно, че лагери на смъртта не е имало. Имало е лагери на забавлението, където цигани, евреи, славяни (мхм, да, следващите в списъка на татко ви Адолф - мъченика) и гейове са се събирали на организирани литературни четения, кино прожекции и игри на карти и шах. Смъртни случаи реално няма, освен няколко човека, които са получили инфаркт от прекалено много щастие. Масовите гробове са всъщност кадри на американски войници, позиращи на майтап в разбит лагер на забавленията.
То и при комунистите е същото - в Белене са събирани млади спортни дарования на тренировъчен лагер, ама някой разбрал-недоразбрал и ето ти измама...

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 02 юли 2015 16:59

dafquezz написа:Разкрихте конспирацията! Супер сте, айде по една нобелова награда на всичките форумни учени.
Много ясно, че лагери на смъртта не е имало. Имало е лагери на забавлението, където цигани, евреи, славяни (мхм, да, следващите в списъка на татко ви Адолф - мъченика) и гейове са се събирали на организирани литературни четения, кино прожекции и игри на карти и шах. Смъртни случаи реално няма, освен няколко човека, които са получили инфаркт от прекалено много щастие. Масовите гробове са всъщност кадри на американски войници, позиращи на майтап в разбит лагер на забавленията.
То и при комунистите е същото - в Белене са събирани млади спортни дарования на тренировъчен лагер, ама някой разбрал-недоразбрал и ето ти измама...

От всичко написано дотук,единственото което разбрах е че имаш фетиш към гейове,цигани и евреи!За да ги защитаваш толкова упорито и с такова себераздаване,няма какво друго да е! Да ти изпълнят съкровеното елание за бан и да се свършва! Този форум е за истински мъже,не за гейтаци и циганчета!!!Само не разбрах,на теб и празните ти приказки ли да вярваме или на разсекретените исторически документи любезно предоставени ни от автора на темата!!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юли 2015 17:08

dafquezz написа:Разкрихте конспирацията! Супер сте, айде по една нобелова награда на всичките форумни учени.

Добре бе не животно. Не схващаш ли,че никой не отрича,че са избивали хора! Тука коментираме факта,че не са измрели 6 млн евреи,а по-малко.
Тази цифра не се поддържа защото на някого му пука за евреите. защото ако се разбере,че са били по-малко парите от фондации за Израел ще секнат. Ако не бяха парите от фондации Израел отдавна да е в по-тежко положение от Гърция.
И също така в тези лагери не са измрели само евреи, както каза са умрели и роми и славяни, но и много хора които са били против системата в Германия. Ама постоянно се слага акцента върху евреите.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 02 юли 2015 17:25

Alexx написа:

Добре бе не животно. Не схващаш ли,че никой не отрича,че са избивали хора! Тука коментираме факта,че не са измрели 6 млн евреи,а по-малко.
Тази цифра не се поддържа защото на някого му пука за евреите. защото ако се разбере,че са били по-малко парите от фондации за Израел ще секнат. Ако не бяха парите от фондации Израел отдавна да е в по-тежко положение от Гърция.
И също така в тези лагери не са измрели само евреи, както каза са умрели и роми и славяни, но и много хора които са били против системата в Германия. Ама постоянно се слага акцента върху евреите.

Има доста източници в интернет, които сочат че към 1935 година в европа е имало между 6 и 9 милиона евреи. След ВСВ в Израел се заселват огромната част от оживелите евреи и населението на страната е към един милион. Къде са останалите? Да не са дошли във вас на гости?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 02 юли 2015 17:32

bobmarli написа:Има доста източници в интернет, които сочат че към 1935 година в европа е имало между 6 и 9 милиона евреи. След ВСВ в Израел се заселват огромната част от оживелите евреи и населението на страната е към един милион. Къде са останалите? Да не са дошли във вас на гости?

Има данни за точно обратното!Разликата в числеността на евреите през 1935-та година и числеността им след войната е точно никаква!Ако е имало 6 милиона избити, те ще са най-плодовитият народ в цялата история на човечеството! Самоче налив повечетодържави било забранено да се говорят такива неща!Или май забравяш за емигриралите в САЩ евреи и как Моше изчезва и се появява американският гражданин Майкъл!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 02 юли 2015 17:59

Tzar_Kiro написа:От всичко написано дотук,единственото което разбрах е че имаш фетиш към гейове,цигани и евреи!За да ги защитаваш толкова упорито и с такова себераздаване,няма какво друго да е! Да ти изпълнят съкровеното елание за бан и да се свършва! Този форум е за истински мъже,не за гейтаци и циганчета!!!Само не разбрах,на теб и празните ти приказки ли да вярваме или на разсекретените исторически документи любезно предоставени ни от автора на темата!!!

Имам, да. Нека те улесня - каквото и да си помислиш за мен - прав си. Всеки ден ме шибат циганета-педерасти. Пак съм по-човек от теб и истинските ти мъже във този форум.
Не вярвай на мен. Вярвай на документите, любезно предоставени от така добрия автор, пу, да не му е уруки!

Върни се в “Свободна зона”