W84me написа:КОЙ? Ганчев, Божков, Лупи, Инджов? КОЙ?
Е как кой бе, Пеевски, нали си го знаете? Със светата троица начело почвате да мачкате...като с Дебрецен...тревата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:КОЙ? Ганчев, Божков, Лупи, Инджов? КОЙ?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
гражданин от село написа:Red joker написа:Пич и аз не съм оптимист и с тия изказвания отвсякъде, за дългове над 30млн. направо ми се струва ,че отиваме на вариант ново дружество или...у лево
Дали пък нарочно не се преувеличават нещата?
Кировец написа:Не разбрахте ли, че колкото и въпроси да задавате кой как управлявал и да съжалявате за тоя или оня, че нямало да играе в ЦСКА, е загуба на време.
Думата има Гриша Ганчев. Ако не той ще е някой друг и така. Когато ЦСКА се превърне в публично акционерно дружество, тогава ще казвате кое, как и ще задавате въпроси.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
percival написа:Тристане ,ти какво ? Искаш да ти пее на ушенце ли ? Я виж за 18 години през които беше в Литекс ,може и да греша за цифрата ,колко интервюта е дал ?
Аре ходи си гледай там Боко и Пеевски и държавно субсидирания балон !Да не идват АТАКА или ПФСБ на власт ,че жална ви майка тогава !
Какво реши ,това ще направи ,аз поне го подкрепям с двете си ръце.Гришата може да е бил всякакъв ,но разбира от спорт и дава луди пари за спорт ,за разлика от много други се е събличал и по физическо !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
percival написа:Тристане ,ти какво ? Искаш да ти пее на ушенце ли ? Я виж за 18 години през които беше в Литекс ,може и да греша за цифрата ,колко интервюта е дал ?
Аре ходи си гледай там Боко и Пеевски и държавно субсидирания балон !Да не идват АТАКА или ПФСБ на власт ,че жална ви майка тогава !
Какво реши ,това ще направи ,аз поне го подкрепям с двете си ръце.Гришата може да е бил всякакъв ,но разбира от спорт и дава луди пари за спорт ,за разлика от много други се е събличал и по физическо !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:percival написа:Тристане ,ти какво ? Искаш да ти пее на ушенце ли ? Я виж за 18 години през които беше в Литекс ,може и да греша за цифрата ,колко интервюта е дал ?
Докажи за Пеевски бе, искам да докажеш, че ни е собственик иначе си оставаш същия сульо, като псевдо-писачите. Щото Пеевски и Бойко са собственици, затова Левски си намали бюджета 5 пъти за 3 години, нали?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта