ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот russia » 02 юли 2015 12:45

W84me написа:КОЙ? Ганчев, Божков, Лупи, Инджов? КОЙ? :|

Е как кой бе, Пеевски, нали си го знаете? Със светата троица начело почвате да мачкате...като с Дебрецен...тревата! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 юли 2015 12:52

гражданин от село написа:
Red joker написа:Пич и аз не съм оптимист и с тия изказвания отвсякъде, за дългове над 30млн. направо ми се струва ,че отиваме на вариант ново дружество или...у лево :(

Дали пък нарочно не се преувеличават нещата? :roll:

Има го и този вариант и е твърде вероятен :idea: :!: Но всичко е с цел ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2015 14:06

Кировец написа:Не разбрахте ли, че колкото и въпроси да задавате кой как управлявал и да съжалявате за тоя или оня, че нямало да играе в ЦСКА, е загуба на време.

Думата има Гриша Ганчев. Ако не той ще е някой друг и така. Когато ЦСКА се превърне в публично акционерно дружество, тогава ще казвате кое, как и ще задавате въпроси.

Той хубаво има думата, ама нещо не е много словоохотлив по червените въпроси. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 юли 2015 14:50

Тристане ,ти какво ? Искаш да ти пее на ушенце ли ? Я виж за 18 години през които беше в Литекс ,може и да греша за цифрата ,колко интервюта е дал ?
Аре ходи си гледай там Боко и Пеевски и държавно субсидирания балон !Да не идват АТАКА или ПФСБ на власт ,че жална ви майка тогава !
Какво реши ,това ще направи ,аз поне го подкрепям с двете си ръце.Гришата може да е бил всякакъв ,но разбира от спорт и дава луди пари за спорт ,за разлика от много други се е събличал и по физическо !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2015 16:12

percival написа:Тристане ,ти какво ? Искаш да ти пее на ушенце ли ? Я виж за 18 години през които беше в Литекс ,може и да греша за цифрата ,колко интервюта е дал ?
Аре ходи си гледай там Боко и Пеевски и държавно субсидирания балон !Да не идват АТАКА или ПФСБ на власт ,че жална ви майка тогава !
Какво реши ,това ще направи ,аз поне го подкрепям с двете си ръце.Гришата може да е бил всякакъв ,но разбира от спорт и дава луди пари за спорт ,за разлика от много други се е събличал и по физическо !

В Литекс ситуацията е друга. Там си назначи Трифон Попов, Стойчо Стоилов и оная амеба Величко Дихонов, като така не му се налагаше да се блещи пред камерите. Просто си построи къщичката и си назначи ръководители да вършат тази работа, но не забравяй. че тази къщичка си е изцяло негова.
Докато сега нещата не стоят точно така. Хубаво, медиите казват, че ГГ ще управлява заедно с ЮМ, лошо няма. Обаче на този етап нито акциите са прехвърлени официално, нито е ясно кой по колко пари ще дава, за задълженията пък съвсем нищо не се споменава. Ти хубаво го подкрепяш, но той реално не е заявил нищо конкретно за подкрепяне, това имах предвид под "не е словоохотлив". Ясно ми е, че не е от типа президенти, които всеки ден плещят врели-некипели пред камерите, като онзи подсъдим синеок 'убавец, ама си мисля, че е редно да направи една хубава, встъпителна, така да се каже пресконференция.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юли 2015 16:36

percival написа:Тристане ,ти какво ? Искаш да ти пее на ушенце ли ? Я виж за 18 години през които беше в Литекс ,може и да греша за цифрата ,колко интервюта е дал ?

Докажи за Пеевски бе, искам да докажеш, че ни е собственик иначе си оставаш същия сульо, като псевдо-писачите. Щото Пеевски и Бойко са собственици, затова Левски си намали бюджета 5 пъти за 3 години, нали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 юли 2015 16:44

W84me написа:

Докажи за Пеевски бе, искам да докажеш, че ни е собственик иначе си оставаш същия сульо, като псевдо-писачите. Щото Пеевски и Бойко са собственици, затова Левски си намали бюджета 5 пъти за 3 години, нали?

Пеевски ви дава по малко, за да му правите ми-ми по-дълго,.. като ония на околовръсното. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 02 юли 2015 16:47

Кофти е, но е и принцип в цялата държава.
И на мен Борат ми липсва. Той май в сянка си управлява, чрез 2-3 поставени лица. Дано пак му чуем медения гласец и най-вече точните прогнози.
Логиката идва от оставането на стожера в схемата - Инженера, (който май задминава наш Стою), даряването на акциите на ортаци или клиенти (все едно Томов да прехвърли на Манджука и Инджов).
Уж оздравителни години, а чужденци на килограм, ако има възможност. И пак Жейнов ги води.
Статуквото се запазва, както и при нас. Агитките се уталожени по един или друг начин. Просто нещата придобиват различна фасада, а толкова си приличат с близкото старо време...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 юли 2015 16:55

Карачанаков: Завръщам се! Само ЦСКА
http://www.sportal.bg/news.php?news=555058

Пфу, най-после! САМО ЦСКА, Тони! Успех!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 юли 2015 17:01

Абе това с акциите не знам дали така лесно става.
Не знам трябва ли КЗК да се произнесе. Това предполагам, че ще е, ако има продажба на акциите.
Инджов поне каза, че прехвърлянето на акциите си е процес, не е два-три подписа и готово.

Върни се в “Архив”