baligo написа:Гришата е стар играч. Просто изчаква ниската цена. Ще я вземе на втория или по-вероятно на трети търг.
Аз също ще я взема, само да падне под 10 лева, работите натам вървят. Свършиха се идиотите за да дават пари за глупости.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
baligo написа:Гришата е стар играч. Просто изчаква ниската цена. Ще я вземе на втория или по-вероятно на трети търг.
Tommi написа:После червените пак да говорят, че марката "ЦСКА" струва н`ам си колко милиона.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
hincha написа:Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!
percival написа:hincha написа:Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!
Защо откупуването от НАП да е част от тези задължения ? Щом са направили евала на боклуците да я заложат сега нека си вземат парите от нея.Може да плати тия дългове които не са обезпечени,макар за "В" група да не е задължителноА от догодина едно сливане с Литекс и всичките пият по една студена вода ,вярно ще изгорят и някой съвестни хора който са си заслужили парите ,но те не са повече от 10 процента от цялата дължима сума.
Tommi написа:percival написа:hincha написа:Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!
Защо откупуването от НАП да е част от тези задължения ? Щом са направили евала на боклуците да я заложат сега нека си вземат парите от нея.Може да плати тия дългове които не са обезпечени,макар за "В" група да не е задължителноА от догодина едно сливане с Литекс и всичките пият по една студена вода ,вярно ще изгорят и някой съвестни хора който са си заслужили парите ,но те не са повече от 10 процента от цялата дължима сума.
Студената вода ще е за вас, защото това би означавало да ви закрият отбора.
percival написа:Ами то това им остана на лилавите ,да ни плашат ,че това щяло да бъде края.На всякъде по света стават такива преобразования ,защо не и при нас да стане това ,в краен случай разбира се.Почти всички от кредиторите имат да получават суми ,неотговарящи на работата която са свършили.Боклуците от титан си свършиха работата да доизцедят дружеството до край и да го забатачат с баснословни суми като дългове.Няма да забравя как се подписваха договори с тях ,Колко искаш ? 10 000 лв !А ,не това е ЦСКА 10 000 ама ЕВРО ще ти дадем ,не може !
delqnski47 написа:Tommi написа:percival написа:hincha написа:Проблемът не е в емблемата, проблемът е, че ако Гриша Ганчев има сериозни намерения за ЦСКА, то той трябва да почне да изплаща задълженията на отбора. А откупуването на емблемата от НАП е именно покриване на част от тези задължения. За мен, ако той не купи емблемата, автоматично ще означава, че е решил да поеме фалиралото дружество само, за да се покаже по-голям от Божков. Дано не съм прав!
Студената вода ще е за вас, защото това би означавало да ви закрият отбора.
Както се ''закриха'' Ботев и Пирин+ още куп отбори,така ще се ''закрием'' и ние.Тая глупост със закриването сме я слушали много пъти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта