Трябва ли отборите от В група да имат форум?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: Трябва ли отборите от В група да имат форум?

Мнениеот emi_cska » 01 юли 2015 21:57

Tzar_Kiro написа:Ако отговорът е ДА, то тогава нека се направят форуми на всички клубове!Аз обаче нямам спомени любимият ми Лудогорец да е имал форум като беше във В група!Нямаше дори когато беше в Б група!Ако са такива традициите на форума, тонека не се правят изключения и за софийските клубове!

П.П.Моля за културна дискусия и конструктивни предложения,обосновани и с аргументи!

ЦСКА и Локо София си заслужават форумите. За другите отбори не ми дреме
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 01 юли 2015 21:59

slash1912 написа:
Tzar_Kiro написа:
slash1912 написа:
Tzar_Kiro написа:Ако отговорът е ДА, то тогава нека се направят форуми на всички клубове!Аз обаче нямам спомени любимият ми Лудогорец да е имал форум като беше във В група!Нямаше дори когато беше в Б група!Ако са такива традициите на форума, тонека не се правят изключения и за софийските клубове!

П.П.Моля за културна дискусия и конструктивни предложения,обосновани и с аргументи!

A ти тогава бил ли си фен на "любимия ти Лудогорец"? И трябва ли с ник като твоя да бъдеш допуснат да пишеш тук?

Аз съм фен на Лудогорец още от самотому създаване в съвремения му вариант!А какво му е на ника?

Вие всички се изкарахте фенове оттгава :lol: Излиза,че във В група сте ходили по 3000 човека на мач :?
Цар може да е Симеон Велики ,мангала от Катуница не е ;)

Та кой ти говори за Катуница?Сложил съм си иснимката от паспорта!Гледай внимателно!Не самоедно магаре се казва Марко,не само един цар се казва Киро!!!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 01 юли 2015 22:00

Синьо сърце написа:Царю честити, бъди великодушен и позволи форум на В група!

Един колега даде най-компромисното решение-обща тема за цялата В група!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 юли 2015 22:02

Какво търси емблемата с петолъчката която е собственост на НАП начело на форума и сайта :?: Иначе нищо против ЦСКА и Локо СФ, но е несериозно аматьорски отбори да са набутани в сайта на Гонг между професионалните от А група :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2015 22:02

slash1912 написа:

A ти тогава бил ли си фен на "любимия ти Лудогорец"? И трябва ли с ник като твоя да бъдеш допуснат да пишеш тук?

Понеже си "канарче".... вие имахте ли раздел тук, докато бяхте във В група..Да, нали?! Не ме учудва, че нападаш друг, какъвто и да е.
Реално погледнато, Ботев, който имаше тук раздел, и Ботев, който сега е в А група, са различни отбори. Вие защо имахте тогава тук раздел, а други отбори от В група нямаха? Защо сега ЦСКА и Локо ще имат раздели, при положение, че политиката на ГОНГ (уж) е раздели да имат само отборите, играещи в А група?!
Клик-стотинка..клик-стотинка.. да живее равенството!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 01 юли 2015 22:02

obi4am_pirin написа:
Tommi написа:Нека да имат форум, царе. :) Иначе няма къде да им се смеем. :lol:

По смешно ще е ако не се възползвате от отсъствието им и не скъсите разликата при титлите

Не знаех, че задължително сме абонирани за титлата. :lol: Трябва да си малоумен за да мислиш, че някой отбор със селекция без пари може да вземе титлата от Лудогорец. :) Бъркаш ни с едни други фенове на които само титли са им в главите. :arrow:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 01 юли 2015 22:04

За какво се борите дребни душици ?!
Да ги няма емблемите на ЦСКА и Локото София за да получите дневния си оргазъм ?!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 01 юли 2015 22:06

След няколко месеца можете да пуснете теми озаглавени: "Трябва ли "В" група да бъде по-гледана от "А"?" и "Трябва ли отбор от "В" група да бъде по-посещаван, от който и да е такъв от "А"?"

По темата, която е откровена провокация и най-вероятно ще бъде заключена съвсем скоро мога да кажа, че ЦСКА има свой форум не заради групата, в която играе, а защото вълнува силно изключително много хора - фенове на отбора и противниците му, които дори и във "В" група се страхуват от ЦСКА.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 01 юли 2015 22:06

Gary Shaw написа:За какво се борите дребни душици ?!
Да ги няма емблемите на ЦСКА и Локото София за да получите дневния си оргазъм ?!

Имаме съмнения,че някой е заложил и форума Ви!!!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 01 юли 2015 22:06

Кашчей написа:
slash1912 написа:

Понеже си "канарче".... вие имахте ли раздел тук, докато бяхте във В група..Да, нали?! Не ме учудва, че нападаш друг, какъвто и да е.
Реално погледнато, Ботев, който имаше тук раздел, и Ботев, който сега е в А група, са различни отбори. Вие защо имахте тогава тук раздел, а други отбори от В група нямаха? Защо сега ЦСКА и Локо ще имат раздели, при положение, че политиката на ГОНГ (уж) е раздели да имат само отборите, играещи в А група?!
Клик-стотинка..клик-стотинка.. да живее равенството!

Защото ЦСКА, Ботев Пловдив и Локо София са отбори с традиции в А-група, с доста постижения през годините си история и радващи се на повече фенове, за разлика от отборчетата-еднодневки в Б, В и не знам си коя измислена футболна група. И в тях поне играят професионални (колкото могат да бъдат за българския стандарт) играчи, а не аматьори, събиращи се събота и неделя на селския стадион да разцъкат малко, колкото да се каже, че спортуват.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”