Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот yavorescu » 01 юли 2015 13:59

Добруджа играят с Кариана (Ерден), шампиона на ОФГ Монтана. Трябваше да се намери отбор от А или Б група, единствено Лудогорец са на лагер в чужбина. Говореше се и за Омония и Виторул, чак пък да не могат да намерят малко по-сериозен съперник, или поне такъв в приблизително нашия стадий на подготовка... Несериозно е просто. Със същия успех можеше да спретнем един форумен отбор начело с Огризко, и ей на -- контролата готова.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 юли 2015 20:18

За мача с Балчик няколко думи плюс впечатленията ми от мача с Дунав.
Отностно новите:
Мехди е класа и супер попълнение за родното ни първенство.
Аржентинецът ................. ще го изчакъм още два три мача и тогава коментар от мен. На този етап - нищо особенно не виждам в него.
Португалеца - тъмна Индия, контузен е.
Новото момче от Дунав днес беше неадекватно, незнаеше къде се намира. Ще го чакаме.
Колежанчето от щатите и то без коментар, аматьор е все пак :mrgreen: .

Мачат днес си беше типична контролна игра, нищо особено. Няма какво да се коментира.

Основният ми извод е, че имаме колосален проблем с централните ни защитници.
Последна промяна от greenpeak на 01 юли 2015 20:31, променено общо 1 път.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 юли 2015 20:31

Аз съм горе-долу на същото мнение. Бурабия беше най-добрия, сигурно сбърка максимум 2 паса. Вареа няма как да ме убеди към този момент. Васев беше ултра зле, дано да е от притеснение заради големия дебют. "Американеца" вкара гол, но и той не е нищо по-различно от Васев. Добре се включиха Костадинов и Неделчев, особено втория. За мен той е най-доброто ни крило след Курьор и Райков. Слаб мач за Кулибали, Бекир и той опропасти няколко атаки.

Отново играхме във формация 3-4-3 (диамант). Станчев-Паланков-Венков в защита първото полувреме, Кулибали-Живко-Костадинов през второто. Халфовата линия първото полувреме беше Клок-Дани-Вареа-Бурабия, а второто почнахме с Бурабия-Дани-Бекир-Вареа, като Буркхардт замени аржентинеца по-късно. В атака играха Бижев първото полувреме, Живко второто. Стенио, Бакари и Жиньо не играха изобщо. Балчик изглеждаше доста добре като аматьорски отбор на 2 тренировки, което не говори добре за нас. Виктор Митев е станал голямо прасе, иначе игра добре.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 юли 2015 20:31

(дублирано мнение)
Последна промяна от yavorescu на 01 юли 2015 21:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 юли 2015 20:40

И да добавя, основно разчитаме на състава от миналата година това е близкото ни бъдеще.
И всякакви балони нека не се надуват, плюс сваляне на зелените очилца. С Динамо каквото стане, стане, те са си фаворити :mrgreen: .

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 юли 2015 21:37

Кольо как се е объркал да подпише с този аматьор от Дунав без да го изпробва в контроли :o Васев за Б група може и да става,но за Ч.море ще е само излишна бройка, която ще се води на ведомостта за заплата.
Сега цели 10 дена без контрола /следващата е чак на 11-ти с Локо ГО/си е направо загуба на време за и без това краткия период за подготовка. :roll:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юли 2015 21:44

А какво става с Ернандес?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 юли 2015 21:49

Ернандес не го видях никъде, може и да си е тръгнал. Жиньо въртеше обиколки първото полувреме, но така и не влезе в игра.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 01 юли 2015 21:52

Тъпа и безполезна контрола.Балчик доста се купчиха отзад.Видя се ,че нивото на Черно море в момента не е никак високо и доста много усилия ще трябват за да бием Динамо,които са в ритъм.Засега я караме общо взето лежерно и високомерно.Аржентинеца или не в форма или няма голямо желание да се доказва или и двете.Определено на Райков му се играе,Марчин е класа,другите не са за специален коментар.
Черно море-първият шампион по футбол в България

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 01 юли 2015 22:03

Селекцията приключва с футболист от В група и аматьор от цирка. СРАМ! Aз по-слаба селекция в Черно море не помня дори от времето на физкултурника - онзи мазник, за Б група ли е тази селекция?! За каква Европа сме тръгнали, аз съм потресен, това е повече от несериозна селекция за Европа
Последна промяна от kapacitet на 01 юли 2015 22:07, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”