/контрола/ Левски (София) - Монтана 1921 |1.07.2015| 18:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски (София) - Монтана 1921 |1.07.2015| 18:
Почти всички даващи прогноза предричат мача с Монтана да е равен - СРАМ И УЖАС ЗА ЛЕВСКИ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА ГОНЗО !?! 

balef написа:Почти всички даващи прогноза предричат мача с Монтана да е равен - СРАМ И УЖАС ЗА ЛЕВСКИ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА ГОНЗО !?!
Е в случая не е Гонзо виновен че Бедоя, Белаид, Краев, Б. Цонев, двамата нови и Минев няма да играят

Янев и Лео на по 17, Дидо, Мики и Мисяк на по 19 и Р. Цонев на 20.. мисля, че ще е нормално ако не вземем мача.
Успех на малките де, дано ни изненадат!
balef написа:Почти всички даващи прогноза предричат мача с Монтана да е равен - СРАМ И УЖАС ЗА ЛЕВСКИ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА ГОНЗО !?!
Тоя сезон и 10 загуби да имаме трябва да сме доволни!Търпение за младоците!
tevez написа:С оскъден ресурс, Стоев ще заложи на следните 11 срещу новака в А група Монтана. На вратата ще е Боян Йоргачевич. В защита ще действа карето Емил Нину, Деян Иванов, Александър Александров и Мики Орачев. В средата на терена за Левски ще почнат Роман Прохазка, Радослав Цонев и Георги Янев. По двата фланга ще нападат Владислав Мисяк и Лионел Матадос, а атаката отново ще се води от Атанас Курдов.
Супер съставче!
Факт е, че Гонзо навлече само и единствено неприятности на отбора, но не съм съгласен с теб, че резултатът от мача с Монтана може да се причисли към тях. В крайна сметка това е една от първите ни контроли, напуснаха ни десетина човека, а имаме един-единствен нов, който ще играе - Курдов. Ще се даде шанс на 6-ма младоци и някои от резервите (Нину и Александров). А и реално погледнато към момента важна е самата подготовка, а не конкретния резултат. Една победа сигурно леко би вдигнала тонуса, но нищо повече.
TristaNNN написа:Или пък да направим една разходка до Самоков за една доза син любим футбол, ей го къде е.
Точно, хич не се чудете.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
malchev написа:balef написа:Почти всички даващи прогноза предричат мача с Монтана да е равен - СРАМ И УЖАС ЗА ЛЕВСКИ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА ГОНЗО !?!
Е в случая не е Гонзо виновен че Бедоя, Белаид, Краев, Б. Цонев, двамата нови и Минев няма да играят
Янев и Лео на по 17, Дидо, Мики и Мисяк на по 19 и Р. Цонев на 20.. мисля, че ще е нормално ако не вземем мача.
Успех на малките де, дано ни изненадат!
Братя Цоневи са на много високо ниво футболисти и не трябва да се считат за "малки" според мен. Мисяк е добър,но му трябва опит. Не знам какво да мисля за Орачев,веднъж играе веднъж не знае къде е. Състава е оптимален и може да бъде използван и в А група ако се обиграят тактически
1:0 на полувремето, Курдов от дузпа за спъване на Алвеша
Ако и сега Гонзо направи селекция за чудо и приказ ще ме съсипе.С една дума ще запаля колата ще мина 250 км и лично ще му поискам оставката.
Не съм оптимист и имам някакво страшно усещане,че ще се борим да не изпаднем.Дано отборът ме опровергае.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!