Защо има двоен стандарт във този форум???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Защо има двоен стандарт във този форум???

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 14:30

stefani написа:Предлагам модераторите да прехвърлят всички теми свързани к отбори от В група в една обособена за аматьорите .

Няма да стане. :) Аз вече им предложих да разкарат емблемите на Локо Сф, Марек, Хасково и петолъчката от лентата горе и да ги заменят с по-достойните Монтана и Пирин ама .... нъцки. :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 юли 2015 14:33

TristaNNN написа:
stefani написа:Предлагам модераторите да прехвърлят всички теми свързани к отбори от В група в една обособена за аматьорите .

Няма да стане. :) Аз вече им предложих да разкарат емблемите на Локо Сф, Марек, Хасково и петолъчката от лентата горе и да ги заменят с по-достойните Монтана и Пирин ама .... нъцки. :(

Как няма да е "нъцки"? Кой нормален ще приеме подобни хейтърски и лузърски предложения изсмукани от дълбините на канала? :)
Пък и как иначе ще намираш форума на ЦСКА, където си редовен драскач и съществуването ти намира смисъл? :oops:
Последна промяна от russia на 01 юли 2015 14:36, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

BulgarianSS
Контакти:

Мнениеот BulgarianSS » 01 юли 2015 14:35

Какво има да се пише за този "прословут" играч:

Хичо бе част от Дрийм тийм-а на Станимир Стоилов и напусна "Герена" през 2010 година, когато премина в Касъмпаша. Димитров остана в Касъмпаша до началото на 2013 година, когато премина в Самсунспор, а през сезон 2013/14 носеше екипа на Болуспор. През миналия сезон крилото се подвизаваше в отбора на Манисаспор във втория ешелон, но договорът му не бе подновен.

С това се изчерпва всичко за него...а да-страхотният играч е на 27 години и се завръща в Левски...Как да не се направи тема за този "успешен" играч....

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 01 юли 2015 14:42

BulgarianSS написа:Какво има да се пише за този "прословут" играч:

Хичо бе част от Дрийм тийм-а на Станимир Стоилов и напусна "Герена" през 2010 година, когато премина в Касъмпаша. Димитров остана в Касъмпаша до началото на 2013 година, когато премина в Самсунспор, а през сезон 2013/14 носеше екипа на Болуспор. През миналия сезон крилото се подвизаваше в отбора на Манисаспор във втория ешелон, но договорът му не бе подновен.

С това се изчерпва всичко за него...а да-страхотният играч е на 27 години и се завръща в Левски...Как да не се направи тема за този "успешен" играч....

Наистина изчерпателно .. с такива играчи ли Левски ще се бори за първата 6-ца.. пази боже.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юли 2015 14:43

Щото няма троен стандарт, затова :lol: :lol: :lol: Нормално емблемата на Левски да е на мястото в лентата, което приляга на отбора - ВТОРОТО :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 01 юли 2015 14:48

Hearts_on_Fire написа:
Tatone написа:
Вал написа:Кой е Хичо?

Хичо е този който преди години е изнасилил майка ти и след това ти си се родил.

Tatone написа:Ако има правила, да важат за всички, иначе става България

Правила има, но и ако се спазваха, ти повече не би следвало да пишеш в този форум. Този ти пост го доказва, както и предходни такива.
Че какво питаш за стандартите? :?

Педалчето сигурно е с привилегии.... Нали са на мода сега.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 01 юли 2015 14:50

Двоен стандарт има и за още нещо!
ЦСКА се мъдри най-отпред при емблемите!
А защо ги няма другите клубове от "В" група на същото място?
Същото и за Локо Сф!
На това му викат ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 14:51

russia написа:
TristaNNN написа:

Как няма да е "нъцки"? Кой нормален ще приеме подобни хейтърски и лузърски предложения изсмукани от дълбините на канала? :)
Пък и как иначе ще намираш форума на ЦСКА, където си редовен драскач и съществуването ти намира смисъл? :oops:

По принцип това е практика всяка година, не е мое предложение. В лентата да седят само отборите от А ПФГ. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юли 2015 15:02

Към момента и темата за Хичо, и тази за Карачанаков са слети със съответните теми за селекцията в двата раздела. При това положение считам настоящата тема за изчерпана. Да не говорим, че едва ли точно "Футбол - България" е разделът за теми като тази, при положение че си има тема за модераторска помощ. А и не смятам, че има двоен стандарт - просто за двата раздела отговарят различни модератори и в случая едните са реагирали по-бързо от другите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”