stefani написа:Предлагам модераторите да прехвърлят всички теми свързани к отбори от В група в една обособена за аматьорите .
Няма да стане.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:Предлагам модераторите да прехвърлят всички теми свързани к отбори от В група в една обособена за аматьорите .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:stefani написа:Предлагам модераторите да прехвърлят всички теми свързани к отбори от В група в една обособена за аматьорите .
Няма да стане.Аз вече им предложих да разкарат емблемите на Локо Сф, Марек, Хасково и петолъчката от лентата горе и да ги заменят с по-достойните Монтана и Пирин ама .... нъцки.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Хичо бе част от Дрийм тийм-а на Станимир Стоилов и напусна "Герена" през 2010 година, когато премина в Касъмпаша. Димитров остана в Касъмпаша до началото на 2013 година, когато премина в Самсунспор, а през сезон 2013/14 носеше екипа на Болуспор. През миналия сезон крилото се подвизаваше в отбора на Манисаспор във втория ешелон, но договорът му не бе подновен.
BulgarianSS написа:Какво има да се пише за този "прословут" играч:Хичо бе част от Дрийм тийм-а на Станимир Стоилов и напусна "Герена" през 2010 година, когато премина в Касъмпаша. Димитров остана в Касъмпаша до началото на 2013 година, когато премина в Самсунспор, а през сезон 2013/14 носеше екипа на Болуспор. През миналия сезон крилото се подвизаваше в отбора на Манисаспор във втория ешелон, но договорът му не бе подновен.
С това се изчерпва всичко за него...а да-страхотният играч е на 27 години и се завръща в Левски...Как да не се направи тема за този "успешен" играч....
Hearts_on_Fire написа:Tatone написа:Вал написа:Кой е Хичо?
Хичо е този който преди години е изнасилил майка ти и след това ти си се родил.Tatone написа:Ако има правила, да важат за всички, иначе става България
Правила има, но и ако се спазваха, ти повече не би следвало да пишеш в този форум. Този ти пост го доказва, както и предходни такива.
Че какво питаш за стандартите?
russia написа:TristaNNN написа:stefani написа:Предлагам модераторите да прехвърлят всички теми свързани к отбори от В група в една обособена за аматьорите .
Няма да стане.Аз вече им предложих да разкарат емблемите на Локо Сф, Марек, Хасково и петолъчката от лентата горе и да ги заменят с по-достойните Монтана и Пирин ама .... нъцки.
Как няма да е "нъцки"? Кой нормален ще приеме подобни хейтърски и лузърски предложения изсмукани от дълбините на канала?
Пък и как иначе ще намираш форума на ЦСКА, където си редовен драскач и съществуването ти намира смисъл?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта