Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот futbolqga » 30 юни 2015 20:37

doktora25 написа:+1
Напред сме добре. Новопривлечените ми напомнят малко на играчите от последния читав отбор, който имахме (от 2010), само една 9-ка още ни трябва (при положение че и Курдов подпише), не бих върнал и тъмнокож чужденец. Защитници обаче трябват най-малко двама, а по-добре и повече. Толкова ли няма таланти от Б група или такива от А с изтичащи или прекратени договори? С Иван Горанов какво е положението? Литекс почти не го пускат в игра, предполагам не би имал нищо против да се върне у дома?

Може аз да се бъркам, ама си мисля, че Горанов си игра във всички мачове, които аз гледах на Литекс в първата 6-ца (поне в двата мача с чорбата съм сигурен, че игра, а май и в един от двата с Лудогорец).
Иначе на мен ми се струва, че е крайно време да спрем с експериментите в защита. Там трябва да се даде тавана на заплатите ако трябва, но да се привлекат двама качествени централни защитници и приличен десен бек (тук мисля, че и десния бек на Локо би свършил добра работа).
Ако все пак ще търсим играчи от Б група, дори и за резерви (защото даже и да привлечем 2-ма централни + бек, то резерви за тях кажи-речи нямаме - Нину и Бодичека не стават и за ЦСКА в момента), то аз се сещам за Асен Георгиев и Георги Пашов. Асен го знаят всички на Герена - левскар и в червата, много мъжко момче, а пък и още от малък показваше много добри качества - не знам защо го е докарал до Б група. Пашов беше младежки национал, има фантастична физика, а и щом Мъри е видял нещо в него, значи си заслужава да се пробва, дори и за резерва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2015 20:39

Нину и Бодичека не стават и за ЦСКА в момента
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Както би казал един известен съфорумец: :) Факт!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 юни 2015 22:01

tevez написа:След жребия за програмата едно стана ясно: трябва Гонзо да форсира селекцията, за да може до мача с Ботев селекцията да е готова. Първите 4 кръга са убийствени и ще ядем хоя, ако за всеки мач идва по един нов футбалер. Така че до 15.07 би било хубаво всички нови, които искаме, да са тук.

Или другият вариант е, ако няма да я бъде селекцията, направо да хлопва кепенците до седмица и да се тренира и обиграва това, с което разполагаме. Писна ми всяка година с тия няколко месечни селекции.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 30 юни 2015 23:01

Както беше писал по-горе някой - не виждам защо не пробва Нину на десния бек.Първо:той в отбора от който го взехме,играеше предимно на тази позиция,Второ:със сигурност ще се справи по-добре там отколкото като централен и Трето:Със сигурност ще е една идея по-добре от Алвеша.А самия Алвеш на този етап е добра опция за резерва.При това положение ще трябва да се търсят двама централни,да остане Белаид и Деян Иванов да му се дава шанс в някои мачове.Като цяло предвид финансовата ограниченост и зациклянето на селекцията,според мен е правилно да се оставят и Белаид и Нину в отбора.Белаид направи някои не лоши мачове,а румънеца според мен може и да е имал нужда от някаква аклиматизация(спомням си Томашич какво дърво беше първите 6 месеца)Освен двамта централни трябва и централен нападател + още един халф и едно крило и ще сме готови.Залагам огромни надежди и на Наско Курдов.Краев и Цоневите също са на 90% готови вече за отбора.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 юни 2015 23:58

Theos написа:Бранеков е добър футболист и ни е нужен в момента, тъй като е свободен агент, а както знаем пари за трансфери няма! Това ,че бил чорбар няма значение, Буки и Пелето също бяха юноши на розовите но показваха сърце и дух, даваха всичко за да победи Левски, Пелето ни беше и капитан. Не се и съмнявам ,че ако Бранеков дойде ще играе със същото огромно желание да се докаже, просто защото му е такъв характера....или някои предпочитате да играе Нину, дето го разминават като пътен знак?

Само малка вметка - Пелето е юноша на Левски!!! Това, че почна в мъжкия футбол с жълъдите, е проблем на тогавашните треньори на Левски. Юноша на розовите е Вики Павлов...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 09:31

metodito написа:. Взехме дефанзивен полузащитник, макар и да имаме двама! - Роман и Цоневчето. Еми пък не е истина вече. ..

И какво правим ако единият от двамата натрупа картони или, недай Боже, вземе та се контузи? Де не говорим, че Цоневчето постоянно е с младежкия национален. Трима опорни е най-добрата форрмула, тук няма нужда да връзваме кусур.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 юли 2015 11:25

В крайна сметка система караме по един и същ начин.Чакаме някакви чужденци все нападатели иначе си знаем посраните задници в защита, но защитата започва от нападението нали ;-). Между другото и старата басня върви налагаме юноши, Гонзо и да векува на тази позиция пак няма да се научи, че тези момчета ще се научат само като играят!!!!!!!! иначе си изписаха 100 страници за двама играч. Поздрави и само Левски

Tatone
Контакти:

Хичо се завърна на Герена

Мнениеот Tatone » 01 юли 2015 13:35

След години в турската лига Хичо се завърна у дома.

В Левски винаги има място за Левскари.

http://www.transfermarkt.co.uk/levski-s ... on_id/2015

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Хичо се завърна на Герена

Мнениеот malchev » 01 юли 2015 13:43

Tatone написа:След години в турската лига Хичо се завърна у дома.

Странно, никъде нищо не пише за него по нашите медии? Махмудов нали уж е ляво крило..

Tatone
Контакти:

Re: Хичо се завърна на Герена

Мнениеот Tatone » 01 юли 2015 13:45

malchev написа:
Tatone написа:След години в турската лига Хичо се завърна у дома.

Странно, никъде нищо не пише за него по нашите медии? Махмудов нали уж е ляво крило..

Е като не пише и не е вярно ли? То ако пише не може да се вярва! Щом ти казвам значи е в Левски. Довечера ще прочетеш.

Върни се в “Левски”