GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Сигурно е било against.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Здравейте,
Предлагам да разкарате емблемите на Марек, Хасково, Локомотив Сф и червените, а след това да добавите тези на Пирин Бл. и Монтана.
Само майсторите заслужават емблемите им да са отделни хиперлинкове в горната част на заглавната страница на сайт като ГОНГ.
Предлагам да разкарате емблемите на Марек, Хасково, Локомотив Сф и червените, а след това да добавите тези на Пирин Бл. и Монтана.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Здравейте,
Само майсторите заслужават емблемите им да са отделни хиперлинкове в горната част на заглавната страница на сайт като ГОНГ.
То за това и на първо място е емблемата на ЦСКА!Това,че служебно сме изпратени във "В" група не отменя този факт.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Защо се обръща толкова внимание на ЦСКА, след като са в аматьорският футбол? Разбирам че има някакъв интерес към тях, но постоянно водещи новини да са какво се е случило в техният отбор е смешно, ще си загубите интереса към сайта ви.
trakia89 написа:Защо се обръща толкова внимание на ЦСКА, след като са в аматьорският футбол? Разбирам че има някакъв интерес към тях, но постоянно водещи новини да са какво се е случило в техният отбор е смешно, ще си загубите интереса към сайта ви.

Леевски, оле

Здравейте,
Както може би знаете (кажете и на г-н Александров, ако още не го е разбрал), отборите на Локомотив София и ЦСКА (по азбучен ред ги пиша), ще играят във В ГРУПА.
Моля всички статии за ЦСКА (публикувани след като стана ясно, че ще играят във В ГРУПА), които се намират в БГ ФУТБОЛ -> А ГРУПА, да бъдат преместени във БГ ФУТБОЛ -> В ГРУПА.
Моля също така, всички статии за г-н Гриша Ганчев да бъдат поставяни пак във В ГРУПА, тъй като, от година и половина няма нищо общо с Литекс, който е в А ГРУПА (или - поне - така писахте).
Мисля, че както аз мога да чета статиите за Локомотив СФ през емблемата, или в секция В ГРУПА, така и привържениците на ЦСКА могат да го правят. Още повече, че по този начин ще се види колко новини има наистина за А ГРУПА - без статиите за ЦСКА.
То, ясно, че г-н Александров е болен фен на ЦСКА (няма лошо), ама чак па толкова инерция при публикуването ...
Благодаря за разбирането
Както може би знаете (кажете и на г-н Александров, ако още не го е разбрал), отборите на Локомотив София и ЦСКА (по азбучен ред ги пиша), ще играят във В ГРУПА.
Моля всички статии за ЦСКА (публикувани след като стана ясно, че ще играят във В ГРУПА), които се намират в БГ ФУТБОЛ -> А ГРУПА, да бъдат преместени във БГ ФУТБОЛ -> В ГРУПА.
Моля също така, всички статии за г-н Гриша Ганчев да бъдат поставяни пак във В ГРУПА, тъй като, от година и половина няма нищо общо с Литекс, който е в А ГРУПА (или - поне - така писахте).
Мисля, че както аз мога да чета статиите за Локомотив СФ през емблемата, или в секция В ГРУПА, така и привържениците на ЦСКА могат да го правят. Още повече, че по този начин ще се види колко новини има наистина за А ГРУПА - без статиите за ЦСКА.
То, ясно, че г-н Александров е болен фен на ЦСКА (няма лошо), ама чак па толкова инерция при публикуването ...
Благодаря за разбирането

- modor
- Контакти:
Gong.bg вече с апликация за Android! 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Gong.bg вече с апликация за Android!
Честито

Леевски, оле

modor написа:Gong.bg вече с апликация за Android!
И естествено не може да се влиза във форума от приложението

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Тонев поставено лице може и да не е, но поДставено..като нищо е.
Защо не проверявате думите и тяхното значение, преди да изпляскате "новина"?!
Защо не проверявате думите и тяхното значение, преди да изпляскате "новина"?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”