Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
YANTRA_FOREVER на мен лично Ману Дел Морал ми се струва много слаб нападател. Рейес къде го командироваха някъде по Катар ли?
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Слабичък е ама за бройка става
Не знам Рейес да е напуснал
Иначе от миналата година постоянно има слухове, че ще ходи в Катар или МЛС.

Капитанът и един от лидерите на Еспаньол - Серхио Гарсия, официализира преминаването си в катарския Ал Раян.
- paceto
- Контакти:
Атлетик Билбао представи новия екип с нов надпис на гърдите

Ръководството на Атлетик Билбао официално представи титулярния спортен екип на отбора за идния сезон 2015/16. Фланелката на "лъвовете" е в традиционните цветове - червено и бяло, но райетата са доста по-широки от миналогодишните. Надписът от миналата година - Petronor, сега е заменен с Kutxabank - авторитетна банка в Страната на баските. Гащетата на първия екип са почти изцяло черни. Разработката на Nike е по най-новата технология Dri-FIT. Все още не е ясно как ще изглеждат вторият и третият екип на "лос рохибланкос". Титулярните фланелки, гащета и калци излизат в продажба на 3 юли в магазините на Nike.

Ръководството на Атлетик Билбао официално представи титулярния спортен екип на отбора за идния сезон 2015/16. Фланелката на "лъвовете" е в традиционните цветове - червено и бяло, но райетата са доста по-широки от миналогодишните. Надписът от миналата година - Petronor, сега е заменен с Kutxabank - авторитетна банка в Страната на баските. Гащетата на първия екип са почти изцяло черни. Разработката на Nike е по най-новата технология Dri-FIT. Все още не е ясно как ще изглеждат вторият и третият екип на "лос рохибланкос". Титулярните фланелки, гащета и калци излизат в продажба на 3 юли в магазините на Nike.

Много са добри браво на Атлетик
Дано този сезон играят по-силно.
Някой знае ли кога ще се тегли жребия за новият сезон ? Почти във всички големи първенства се изтеглиха а пък в Испания нещо се бавят.
Трансферите в Примера през това лято : http://as.com/especiales/futbol/primera/2015_2016/mercado_fichajes/verano.html
Резервен екип на Райо!

Тва не може да е истина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Дъгата на екипите освен в подкрепа на гей общността има и други символи:
Червеното е за страдащите от рак и техните семейства.
Оранжевото за приобщаването на хора с увреждания.
Жълтото за тези, които не губят надежда.
Зеленото за тези, които се борят да съхранят природата.
Синьото за тези, които се борят с насилието над деца.
Лилавото в чест на борещите се срещу тормоза над жени.
В идеологията наРайо, както и при любимата ми Севиля, все пак има заложени леви ценности (хубавия, изконен аспект на лявото) и е нормално, и по мое мнение много хубаво, че са направили такъв екип. Като цяло много харесвам този отбор.
Червеното е за страдащите от рак и техните семейства.
Оранжевото за приобщаването на хора с увреждания.
Жълтото за тези, които не губят надежда.
Зеленото за тези, които се борят да съхранят природата.
Синьото за тези, които се борят с насилието над деца.
Лилавото в чест на борещите се срещу тормоза над жени.
В идеологията наРайо, както и при любимата ми Севиля, все пак има заложени леви ценности (хубавия, изконен аспект на лявото) и е нормално, и по мое мнение много хубаво, че са направили такъв екип. Като цяло много харесвам този отбор.