Дълговете на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Дълговете на ЦСКА!

Мнениеот Jorkorazporko » 30 юни 2015 23:07

Още ли има балъци не разбрали, че Гришата няма да плати нито стотинка на кредиторите?? Догодина Литекс става ЦСКА, а това дружество отива небитието! 95% съм сигурен, че догодина по това време ще се готвим за А група!

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 30 юни 2015 23:07

Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.
Ти си гледай арабелите и индийците в лийдс за нас не се грижи.

Тръгнали сте натам, от където великия Лийдс вече се завръща! :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 юни 2015 23:08

По действията ще познаем ГГ какво е замислил да прави... сега може само да гадаем, но аз имам едно на ум за него :idea:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 юни 2015 23:09

Jorkorazporko написа:Още ли има балъци не разбрали, че Гришата няма да плати нито стотинка на кредиторите?? Догодина Литекс става ЦСКА, а това дружество отива небитието! 95% съм сигурен, че догодина по това време ще се готвим за А група!

Вие като на Велик Ден. Голямо боядисване, голяма работа. Евала на онези фенове дето не припознаха друг клуб при положение, че старият е още жив.
Аз съм от Микре Юнайтед

pavarotti
Контакти:

Мнениеот pavarotti » 30 юни 2015 23:10

"... Варианти за погасяването много-като почнем от чисто силовите, минем през агитиране на феновете и стигнем до манипулативните..." Моля автора, ако има желание, да разясни на по-простите потребители (визирам себе си) какво иска да каже в цитираното изречение. Надявам се да пропъди всички тревожни мисли из оглупялата ми глава.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 23:10

Jorkorazporko написа:Още ли има балъци не разбрали, че Гришата няма да плати нито стотинка на кредиторите?? Догодина Литекс става ЦСКА, а това дружество отива небитието! 95% съм сигурен, че догодина по това време ще се готвим за А група!

Какво ви пречи още сега да се завиете с по един оранжев шал и да зарежете тия аматьорски отбори? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 юни 2015 23:11

Tommi написа:

Какво ви пречи още сега да се завиете с по един оранжев шал и да зарежете тия аматьорски отбори? :)

Чакай да сменим и името :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 юни 2015 23:12

гражданин от село написа:
leedsuafc написа:Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.

Хахаха какви арабели и индийци в Лийдс????? Хахаха. Нали знаеш, че над 75 % от клуба се държи от семейство Челино, които са.....италианци. Ама дудни си.
Последна промяна от bobo_13 на 30 юни 2015 23:15, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 23:14

leedsuafc написа:Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.

великия Лийдс

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 юни 2015 23:15

mozart написа:

Вие като на Велик Ден. Голямо боядисване, голяма работа. Евала на онези фенове дето не припознаха друг клуб при положение, че старият е още жив.

То не може и вълка сит и агнето цяло! Все някакъв компромис ще трябва да се направи така или иначе!

Върни се в “ЦСКА”