Странджата написа:Веднаж се опитах да обясня, но правилно ми казаха, че не е за тука.
Нима е трудно да се разбере, че е въпрос на време да се приложи едно общо правило, ако някой им интерес да определи област, в която то досега не е действало. И сега питам - като е прието, че всички са равни по обществен договор, а не различни според природа, Бог и каквото и да е, но над човека, как ще спреш процес, в който не само се дава право, но и се образоват хората, че джендер - идентичностите са вече десетки различни; че всеки има право да се идентифицира според предпочитанието си, защото това е право; че децата още на пет годишна възраст трябва да познават различните сексуални идентичности, за да могат да си изберат тази, която им съответства на желанието - колкото и да е осъзнато то. И като не си мислил за логическите последствия, когато си избирал житейските си ценности, какво ще ти помогне това, че сега като щраус си заравяш главата и казваш - мене не ме интересува. Тебе не те интересува, но децата ти ще бъдат въвлечени в този процес и тогава ти какво ще им/си кажеш?
Извинявай , но това са абсолютни глупости ... как едно 5 годишно дете , ще може да разбере понятието сексуална идентичност . След като чисто хормонално не достигнало сексуална зрялост . А да втълпяваш изкуствено нещо на едно дете си е чиста проба промиване на мозъка . И насаждане на грешни поняти и разбирания . Вече има опити педофилията и инцеса да бъдат признати за джендер норма . Трябва ли да учим децата , че и те са нормални неща ... Не виждам какъв е проблема нещата да се наричат с истинските им имена .
Хомосексуалността е отклонение от природния закон , дефакт , мутация или каквото ти харесва . Защото на всеки един жив организъм , генетично му е заложено да се възпроизвежда . Все ми е едно дали ще има еднополови бракове , или не ... Но на еднополови родители , трябва да се забранява да отглеждат деца до възраст в която да могат сами да определят сексуалната си идентичност .