Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Първи дни в клуба, първи грешни стъпки...

Мнениеот Drunken_Master » 30 юни 2015 13:56

dafquezz,ти болен ли си,бе ? Копирах ти интервюто на Крум Янев,който със сигурност е доста по-наясно за нещата "от кухнята",а и на 80 години ме съмнява да тръгва да върти интриги вътре в отбора...Всеки знае,че Вальо Илиев си е к*рва отвсякъде...А за Велизар Димитров,че е к*рва,но и ПРОДАЖНИК...!

Интервю на Крум Янев.Датата е 5 март 2008-ма
Нарече Валентин Илиев, Велизар Димитров и Йордан Тодоров групата на Шаро. Още ли ги обвиняваш за всички издънки на ЦСКА?
- Вальо, Вили и Данчо си останаха групата на Шаро. Всички интриги и бойкоти идваха от тях!
Значи си държиш на думата?
- Да. Ама те вече се пръснаха.
Засега само Илиев напусна окончателно?
- Той есента игра добре. Но прекалиха с тия групички, които създаваха в ЦСКА.
Тримата ли са тарторите на ЦСКА?
- Те бяха и си остават тарторите на ЦСКА.
Случайно ли Стойчо Младенов разреши да продадат точно групата на Шаро? Дали не иска да ги разкара?
- Ами той си знае за тях. Те са му обеца на ухото.
Ти ли го предупреди, че Вили, Вальо и Данчо му мътят водата?
- Защо аз да го предупреждавам? Той ще прочете в пресата това, което съм казал. Стойчо има мнение по въпроса. С него сме единодушни.

И други доста интересни неща:
Дучето намекна, че ако изпуснат пак титлата, ще ги хвърлят от телевизионната кула?
- Аз това не мога да си го помисля, че ще стане
Кое не можеш да си помислиш? Че ще изтърват титлата или че ще ги хвърлят от кулата?
- Че ще изпуснат титлата.
Ама по-миналата година баш така стана?
- Тогава Божков нареди на Орманджиев да продават мачовете.

Също доста интересни неща...
Вестниците тиражираха сделката на Еромоигбе за 2 млн евро ?
- Ти да не би да вярваш на вестниците? С такива "трансфери" си перат парите. Пада голяма перачка.
Нещо имаш карез на спортната преса?
- Ами написаха, че Гунди вкарал първия гол на "Уембли". А Бербатов бил отбелязал за сефте официално попадение.
Не е ли така?
- Това е лъжа. Първите голове на "Уембли" вкарахме аз и покойният Георги Димитров - Червения.
Голове ли?
- Ами, да. Двамата вкарахме три гола на "Уембли". Аз два и той - един. Това стана в официална среща. На олимпийската квалификация Англия - България. Мачът завърши 3:3.
Ти или Червения се разписа пръв на "Уембли"?
- Вече ни си спомням. 52 години минаха оттогава.

И ВНИМАНИЕ !!!!!!!!!!!!! 3 месеца преди лиценза !
Кой издържа ЦСКА?
- Индиецът нищо не дава. Аз се чудя Томов как работи.
Казват, че де факто той крепи ЦСКА с разни комбинации?
- Откъде намира за ЦСКА? Бърка ли някъде? Банка ли има? Говорят против него това онова. Но откъде вади пари? Извор да беше, щеше да пресъхне. ЦСКА на месец има поне един милион лева разходи.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Мнениеот OMID » 30 юни 2015 15:14

Все едно темата е от преди 3 месеца... :roll:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 юни 2015 15:29

Пламен Марков: Ако не влезем в Б група, това ще е краят на ЦСКА

С треньор Христо Янев/Джуджето/ нима очаквате от бившият гранд нещо друго освен той да сътвори от него футболно джудже :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 30 юни 2015 16:46

Нормално , нали правите нов отбор , юноши а-у ?! Нали искате ново начало , еми ето започвате със юноши и ето ви го новото начало .

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 30 юни 2015 18:55

stefani написа:
Пламен Марков: Ако не влезем в Б група, това ще е краят на ЦСКА

С треньор Христо Янев/Джуджето/ нима очаквате от бившият гранд нещо друго освен той да сътвори от него футболно джудже :lol:

Поне на мача на 11те джуджета с тигрите от Бистрица, ще могат на воля да викат и пеят: "Бойко Борисов п******с, пе*****с" :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

гражданин от село

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 19:05

Като се паднем за купата със сините приятелки след 10-малки негърчета ще бъдат изнасилени и от 11 джуджета.То не бяха скиори,трактористи,камилари,докери от Варна,абе въобще,който ви хване ви се празни на сурата.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 юли 2015 10:47

„Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване!Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.

#СРАМСРАМСРАМСРАМСРАМСРАМСРАМСРАМСРАМСРАМ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2015 10:50

Май му е минал срамът, като са зазвънели паричките.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 12:51

DmG написа:
„Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване!Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.

Ето ти още малко, според мен дори още по-голям срам, че като гледам вашите са позабравили тази случка. :)

Средният пръст, който Александър Бранеков показа на сектор „А" на стадион „Българска армия" ще му донесе сериозна глоба от ръководството. Бранеков вкара петия гол за разгрома над Локо (София) с 5:1 и вместо да се зарадва на попадението си хвърли своята фланелка и показа непристойни жестове към феновете на „армейците".

Благодарение на новия треньор Адалберт Зафиров юношата на ЦСКА се върна в първия отбор. През зимата беше нарочен за гонене, но никой не го поиска. Вместо благодарност Бранеков показа неуважение. А едва ли има друг футболист в ЦСКА, който на 18 години да е бил капитан. Справка - времето при Миодраг Йешич през 2006 г.С "геройството" си от неделния следобед Бранеков окончателно си затвори вратата към"Българска армия". Въпросът през лятото отново ще бъде: Има ли жертва, която да се реши да дава заплата на футболист с неговите качества
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 юли 2015 13:41

TristaNNN написа:
DmG написа:

Ето ти още малко, според мен дори още по-голям срам, че като гледам вашите са позабравили тази случка. :)

Средният пръст, който Александър Бранеков показа на сектор „А" на стадион „Българска армия" ще му донесе сериозна глоба от ръководството. Бранеков вкара петия гол за разгрома над Локо (София) с 5:1 и вместо да се зарадва на попадението си хвърли своята фланелка и показа непристойни жестове към феновете на „армейците".

Благодарение на новия треньор Адалберт Зафиров юношата на ЦСКА се върна в първия отбор. През зимата беше нарочен за гонене, но никой не го поиска. Вместо благодарност Бранеков показа неуважение. А едва ли има друг футболист в ЦСКА, който на 18 години да е бил капитан. Справка - времето при Миодраг Йешич през 2006 г.С "геройството" си от неделния следобед Бранеков окончателно си затвори вратата към"Българска армия". Въпросът през лятото отново ще бъде: Има ли жертва, която да се реши да дава заплата на футболист с неговите качества

А бе това си е забравено,ама КУРьор ,Бакари и Везаловден топлят завинаги :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”