fcb_bg написа:hajitsu написа:Вече има няколко подобни теми, мисля, че се изтърка.
Брей, кой те сложи за кмет?
Другарите комунисти. Други въпроси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:hajitsu написа:Вече има няколко подобни теми, мисля, че се изтърка.
Брей, кой те сложи за кмет?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Agent Yellow написа:...Не се учудвам,че капитан сотомайор е толерантен!:)
НякоЙ хетереросексуални имаме деца,някои от тях са момчета.Твърдо против педерастията да се толерира,тика напред,парадира с нея и т.н.
aleksandrov77 написа:Гей-браковете са поредната извратения , измислена от САЩ и техните подлоги от ЕС!
ss1914 написа:Понеже е популярна темата за гейбраковете, след като бяха легализирани в Америка и изникват няколко въпроса. Добре за някои хора не е проблем това, а проблем ли е брака между брат и сестра например. По същата логика, нали се обичат да се вземат и това е, защото има и такава любов. За мен както едното е ненормално, така е и другото. Някои хора дават пример с животните за еднополовата любов, ми то и при тях няма порблем дали са от един родител, както няма значение дали са мъжко и женско. Да се разрешът и браковете с малолетни, пак любов, защо да спираме хората? Като сме тръгнали, да довършим нещата докрай....
Agent Yellow написа:Captain Stottlemeyer написа:Alex написа:Може ли хомофобите да ми обясните едно нещо - защо толкова Ви притеснява сексуалността на други хора?!?!?!?! Просто не Ви разбирам.... нито съм за гейовете, нито против... не ме интересуват и толкова... Аз не мога да проумея защо един хетеросексуален мъж се интересува толкова разпалено от това друг мъж с кого спи?!?!?! да не ревнувате... или евентуално да спи с някого към когото и вие изпитвате интерес, щото на мен само тогава би ми пречил някой, ако спи с някого, когото всъщност аз искам за себе си![]()
![]()
...
+1
Не се учудвам,че капитан сотомайор е толерантен!:)
Някой хетереросексуални имаме деца,някои от тях са момчета.Твърдо против педерастията да се толерира,тика напред,парадира с нея и т.н.
Alexx написа:Конформистите дойдоха и в тази тема.
Странджата написа:Веднаж се опитах да обясня, но правилно ми казаха, че не е за тука.
Нима е трудно да се разбере, че е въпрос на време да се приложи едно общо правило, ако някой им интерес да определи област, в която то досега не е действало. И сега питам - като е прието, че всички са равни по обществен договор, а не различни според природа, Бог и каквото и да е, но над човека, как ще спреш процес, в който не само се дава право, но и се образоват хората, че джендер - идентичностите са вече десетки различни; че всеки има право да се идентифицира според предпочитанието си, защото това е право; че децата още на пет годишна възраст трябва да познават различните сексуални идентичности, за да могат да си изберат тази, която им съответства на желанието - колкото и да е осъзнато то. И като не си мислил за логическите последствия, когато си избирал житейските си ценности, какво ще ти помогне това, че сега като щраус си заравяш главата и казваш - мене не ме интересува. Тебе не те интересува, но децата ти ще бъдат въвлечени в този процес и тогава ти какво ще им/си кажеш?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith, tiamat и 5 госта