Мнениеот Готвача » 30 юни 2015 20:26
Васев-какво видях и какво не във видеото.Липсва му линейна скорост и експлозивност.Няма добро центриране като за крило.Също така ми се струва и бавен като за тази позиция.Лесно пада,не изглежда стабилен.Десният му крак му позволява да пази равновесие само.Не е добра опция за контраатака сякаш.Ако го сравним с Коконов-нищо от това което имаше в Иван не виждам в Андреас.Иван имаше хъс за двама.Това което има момчето-след още малко шлифоване би станал майстор на късият пас и двойните подавания.Добри пасове/отново на къси разстояния/зад защитата.Добро пласиране,открива се на удобни позиции,но в повечето случаи се дублира с някого там/тактически неграмотен ми се вижда/.Най доброто което видях-ек на ек е почти перфектен.Въпроса е какво да прави с топката след това.Забива се в центъра след преодолян играч и това е защото не може да играе с десният крак.Не искам да прозвуча като критикар,просто споделям видяното с вас.Важното в случая е какво е видял Адмирала в него.За да го иска,значи вече знае къде и как да го използва.
Прочетох че играел еднакво добре и с двата крака!!!Това го правело по добър от Тони Силва!!!Имам чувството че е писано от болен левскар.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"