ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RedeviL » 30 юни 2015 14:07

Teo написа:От тази пресконференция останах с впечатлението, че всичко е цветя и рози... не съм изненадан изобщо от това което казаха всички!
@ Успех на Ицо, Владо и Пифа :idea:
@ Кога ще бъде жребия за В група :?:

Лично аз, точно в този момент, не съм и очаквал да чуя нищо важно от Янев и Марков. ГГ е човекът, който знае и от когото зависи бъдещето на ЦСКА.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 14:09

От тия задължения по-горе, свалете поне 6-7 млн. лв., за да получите по-действителна сума.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2015 14:12

GOLEADOR написа:Хубаво би било на тази пресконференция да присъстват Ганчев и боклука.Има толкова много въпроси към тях,а няма кой да отговори!

"Някои хора не искат да чуят истината,
защото не желаят техните илюзии да бъдат унищожени"
Фридрих Ницше

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 14:13

Red joker написа:Добре,но поне към НАП,няма ли да има „погасяване по давност“ на по-ранните задължения ,заедно с лихвите по тях :roll: Така е с „топлофикация“ и данък сгради и данък смет към общините за там поне съм сигурен и познавам доста хора ,които направиха този ход да погасят по давност и след това си направиха погасителен план за остатъка от дълга.Не знам как стоят нещата с НАП ,обаче.

Давността спира с разсрочването или отсрочването на задълженията за срока на разсрочването или отсрочването.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 юни 2015 14:14

RedeviL написа:
Teo написа:От тази пресконференция останах с впечатлението, че всичко е цветя и рози... не съм изненадан изобщо от това което казаха всички!

Лично аз, точно в този момент, не съм и очаквал да чуя нищо важно от Янев и Марков. ГГ е човекът, който знае и от когото зависи бъдещето на ЦСКА.

ГГ не е баш по медийните изяви... и аз се чудя, защо не беше на пресконференцията и да се задават адекватните въпроси които касаят бъдещето на ЦСКА София! :idea:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 юни 2015 14:29

vaskonti написа:
Red_Neck написа:
GOLEADOR написа:Хубаво би било на тази пресконференция да присъстват Ганчев и боклука.Има толкова много въпроси към тях,а няма кой да отговори!

Колега, кой е "боклука"?
Да не е онзи, който изсипа 7-8 млн за година и половина в клуба?

Това е заслуга на Томов, ако не си разбрал.
А и няма значение, че е дал 7 милиона, той е боклук защото не иска да дава още 30. Пълен изедник, какво да ти кажа...
Да беше останал Томов, със сигурност щеше да намери тия 30 милиона, ама ей на - прецакаха го :|

Пфу, мръсник гаден! Да прецака така долно професора. А сега, ехе-е-е, къде щяхме да сме- шампиони и в групите на ШЛ. А сега сериозно, когато лицето Томов се е ангажирал с намирането на пари (вече и малките разбраха, че той ходи с пет лева в джоба и няма как да издържа клуба със собствени пари) за попълването на бюджета на ЦСКА, следователно никой не му е виновен, ако/когато му бъде спряно кранчето. След като си собственик и президент на ЦСКА ще си поемаш негативите по същия начин, по който се кичиш с позитивите. А и нали всичките привърженици на Томов вкупом ни обясняваха, че е адски добър в намирането на пари!? Защо тогава не намери пари, за да продължи да бъде начело в ЦСКА? Къде му беше план Б?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2015 14:31

Teo написа:
RedeviL написа:

ГГ не е баш по медийните изяви... и аз се чудя, защо не беше на пресконференцията и да се задават адекватните въпроси които касаят бъдещето на ЦСКА София! :idea:

Засега приеми, че е защото още е никакъв в ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 юни 2015 14:34

vaskonti написа:
Teo написа:
RedeviL написа:

Интересно... ГГ не се води никакъв в ЦСКА към момента, но назначава хора и не ги представя той... Ивайло и Милко нали щяха да прехвърлят акции на ГГ днеска или се бъркам :?:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 14:36

Доколкото разбрах собствеността все още не е прехвърлена на Ганчев,така че със същия успех и аз можеше да се явя на пресконференцията.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2015 14:40

Teo написа:
vaskonti написа:
Teo написа:
RedeviL написа:

Интересно... ГГ не се води никакъв в ЦСКА към момента, но назначава хора и не ги представя той... Ивайло и Милко нали щяха да прехвърлят акции на ГГ днеска или се бъркам :?:

Не днес, а утре. Поне аз така знам.
Все пак, аз си имам едно на ум и не изключвам вероятността в последния момент нещата да се разсъхнат...Както се казва, надявай се на най-доброто, но се готви за най-лошото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”